odabaş Midi-şömine Kuzine Odun Sobası Küçük Ebat Yüksek Performans

5.750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

odabaş Midi-şömine Kuzine Odun Sobası Küçük Ebat Yüksek Performans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ODABAŞ KUZİNE SOBA Satıcı Ünvanı: İSMAİL ODABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6330498071
    Bu ürün ODABAŞ KUZİNE SOBA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİDİ-Şömine Soba Küçük ebat Camlı kalın saç soba ızgaralı ve küllüklüdür. Külçekmecesi sayesinde sobanız aktif yanar durumdayken temizliğini yapabilirsiniz. Odun kömür kullanabilirsiniz. Kömür kullanılır güçlendirilmiştir. kömürün kuzinenizin ömrünü kısaltacagınızı gözönünde bulundurunuz. Kalın saçtan el işçiliği ile yapılan MİDİ ŞÖMİNE 2 yıl ODABAŞ KUZİNE SOBA tarafından saç kalınlığı ve GÜZEL yanma ( ÇEKME ) fırın bölümü pişirme acısından garantilidir. ISIYA DAYANIKLI SİYAH BOYALI GÖNDERİLMEKTEDİR. ( dekor bakır,gold süslemeler ısıya dayanıklı DEĞİLDİR ). ÜRÜN ÖLÇÜ, KG BİLGİSİ. GENİŞLİK: 50 DERİNLİK: 40 YÜKSEKLİK: 60 42 KG 40m2 ısıtma hacmi FIRIN ÖLÇÜ BİLGİSİ 35*35*14 Baca ve havalandırma 1) dumanın geri tepmemesi bacanın çatıdan yüksek olmasını sağlayınız. 2) kar ve yağmurun etkilerinden bacayı korumak için baca şapkasını kullanınız. 3) sık sık yetkili kişilere baca temizliğini yaptırınız. 4) her soba için ayrı baca kullanınız. Tek bacaya iki veya daha fazla soba bağlamayınız. 5) baca girişi, boru ve bağlantıların hava sızdırmaz olmasına dikkat ediniz. 6) havalandırma ekipmanlarında delik ve çatlak olmamasına dikkat ediniz. 7) baca çekişinin zayıflamaması için yanma odasının tamamını odun ile doldurmayınız. 8) sobanın kurulu bulunduğu alanı belli aralıklarla havalandırınız. Soba kullanımı 1) ilk önce yanma odasını 2/3 oranında odun ile doldurunuz. 2) odunun kolay tutuşması için ateşlik kapağını ilk yakarken tam açık tutunuz. 3) odun tamamen tutuştuktan sonra ateşlik kapağını dilediğiniz ayara getiriniz. 4) ODABAS soba 15-20 dakika içerisinde yeterli ısınma seviyesine ulaşacaktır. 5) ısı fırının çevresinde homojen dağıldığı için gıdalarınız eşit seviyede pişmiş olacaktır. 6) sobanızı daha uzun süre güvenle kullanmak için günlük soba temizliğini Ihmal etmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
Geri Bildirim Ver