2
Magnet kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Vothoon Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5mm Mıknatıslı Lego Magnet Neo Cube Gümüş Neo Karışık

471,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vothoon Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5mm Mıknatıslı Lego Magnet Neo Cube Gümüş Neo Karışık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eminönümarketim Satıcı Ünvanı: FARUK BULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1373403627600013 Vergi Kimlik Numarası: 1880517313
    Bu ürün eminönümarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neodyum mıknatıs toplar Stres atın eğlenin Şekiller oluşturun Dehanızı konuşturun özellikler: -100% yüksek kalite neodymium mıknatıslar - karton kutu ile gönderilmektedir. Resimler boyut algısını tam olarak yansıtamadığından tüm resimleri dikkatlice inceleyerek sipariş veriniz. Her bir bilye 5 mm çapındadır. (+- 0.2mm tolerans payı mevcuttur.) 6x6x6 toplam 216 bilyeden oluşmaktadır. Karışık modelde stok durumuna göre renkler farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Vothoon Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5 mm Lego Magnet Cube Gümüş Neo Karışık

Sıklıkla çocukların el becerisi ve hayal kurmasını geliştirmek için kullanılan Vothoon boncuk mıknatıs 216 adet 5 mm lego magnet cube gümüş neo karışık rengiyle dikkat çeker. Modern ve şık bir yapıya sahiptir. Yüzük, bileklik yapmak için ideal kullanım sunar. Markanın çocuklar için eğlenirken öğreten oyuncaklarından biridir. Çocuğu için alan ebeveynler, çelik kutulu paketini oldukça beğendiklerini ifade ederler. 9 ve üzeri yaş için kullanışlı tasarıma sahip olmasına rağmen yetişkinler de rahatlıkla kullanabilir. Bundan dolayı bu ürün, oldukça beğenilir. Kaliteli yapısı ile birçok farklı mekana götürülerek çocuğunuz oynarken beceri yeteneğini geliştirebilir. 9 yaş ve üzeri için kullanımı olması, modelin kişisel gelişime katkısından dolayıdır. Kullanışlı yapıya sahip olan bu ürünün kaliteli yapısı sayesinde problem yaşamadan yıllarca kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Beğenilen yapı
  • Düşündürücü içerik

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5 mm Lego Magnet Cube Özellikleri

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5 mm Lego Magnet Cube Özellikleri

Dayanıklı ve kaliteli yapısı olan Vothoon mıknatıs gümüş küp, 216 adetten oluşur. Eğlendirirken el becerisini geliştirmeye yardımcı olan bir oyuncaktır. Modern ve şık görünümü sayesinde çocuğunuz yüzük, bileklik tarzında aksesuar tasarlamasına destek olur. Ayrıca stres atmak için de kullanışlı olan bu mıknatıs küp, agresif olan kişilere oyalanacak an sunar. Kolaylıkla tutup kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Başarılı ve özgün yapısıyla uzun süre dayanarak çocuğunuza ve size keyifli zamanlar yaşatır. Dehanızı konuşturan bu model, 9 yaşından büyük olan her çocuğun beğendiği ve eğlenceli zaman geçirdiği bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Şık ve modern yapısının olması ebeveynler başta olmak üzere birçok kişinin beğenisini alır. Eğer sizin de kimyasal içermeyen dış tasarımlı bir oyuncağa ihtiyacınız varsa kullanışlı olan bu modeli inceleyebilirsiniz.

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5mm Lego Magnet Cube Avantajları

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5mm Lego Magnet Cube Avantajları

Vothoon boncuk mıknatıs 216 adet 5mm lego magnet cube gümüş neo karışık kullananlar keyifli ortamlar sunduğundan dolayı tercih ederler. Çocuklarınızın 9 yaşında el becerilerini keşfetmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bu yaşta çocuğunuz çok agresif ise bu agresifliğini dizginleyebilir. Kullanışlı tasarımı ile uzun süreli dayanan başarılı özgün performansı keyifli zamanlarınızı bozmaz. Orijinal neodymium olan mıknatıslar, 5 mm çapındadır. Modern ve şık küp görünümü sayesinde çocuklarınızın dikkatini çeker. Fazla ağır olmayan yapısı ve küçük paketinin de olmasıyla istediğiniz her yere zahmetsizce götürebilirsiniz. Plastik kokusunun olmaması koku hassasiyeti olan kişilere yardımcı olur. Vothoon boncuk mıknatıs 216 adet 5mm lego magnet cube gümüş neo karışık fiyatı ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Beğenilen tasarımıyla dikkat çeken ürüne detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5 mm Lego Magnet Cube Yorumları

Boncuk Mıknatıs 216 Adet 5 mm Lego Magnet Cube Yorumları

Kullanışlı ve modern görünümlü, boncuk mıknatıslı model genellikle 9 yaş üzeri için uygun olmasına rağmen hemen her yaş grubu için kullanım sunar. 6 x 6 x 6 olmak üzere toplam 216 bilyeden oluşur. Mor, mavi, sarı, yeşil, kırmızı ve turuncu renkleriyle dikkat çeker. Kaliteli olan bu ürünün herhangi bir kokusu yoktur. Aynı zamanda uzun bir süre boyunca bozulma ve parçalanma olmadan rahatlıkla kullanım sağlar. Yeni nesil olan oyuncak, kimyasal ve zararlı maddeler içermeyen bir tasarımdır. Bu sayede 9 ve üzeri yaş olan çocuklarınızın ellerine güvenle verebilirsiniz. İsterseniz siz de Vothoon boncuk mıknatıs 216 adet 5mm lego magnet cube gümüş neo karışık yorumları bölümüne göz atarak ürün hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz. Yorumlar sayesinde markanın bu ürününü değerlendirebilir, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.