Vr Box Bluetooth Kontrol Kumandalı 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü

630,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vr Box Bluetooth Kontrol Kumandalı 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADİSTA Satıcı Ünvanı: EREN ÇELİKOK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2410635882
    Bu ürün ADİSTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth Kontrol Kumandalı 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

VR Box 62564 Bluetooth Kontrol Kumandalı 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Gelişen teknoloji ile hayatlarımızda yer edinen gerçeklik gözlükleri size farklı bir dünyanın kapısını açar. Gerçek dünyadan uzaklaşarak eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayan VR Box bluetooth 3D sanal gerçeklik gözlüğü, sahip olduğu özellikler sayesinde üst düzey bir performans sunar. Gözlüğün etrafında bulunan yumuşak sünger kenarlar yüzünüzü rahatsız etmeden dış etkenleri engelleyerek sizi gerçek dünyadan uzaklaştırmayı başarır. 3D özelliğe sahip oyunları içinde yer alıyormuş gibi oynayabileceğiniz bu ürün 3.5-6 inç arasındaki her telefona rahatlıkla uyum sağlar. Sadece oyun için değil aynı zamanda 3D videolar ve filmler için de kullanılır. Bluetooth kumandası sayesinde istediğiniz komutları kolayca verebilirsiniz.

  • Ürün: Gerçeklik gözlüğü
  • Renk: Beyaz
  • Uyumluluk: 3.5-6 inç

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Genel Özellikleri Nelerdir?

Vr Box Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Genel Özellikleri Nelerdir?

Son zamanların trend ürünlerinden biri olan VR Box bluetooth 3D sanal gerçeklik gözlüğü, tarafınıza yanında bluetooth kontrol kumandasıyla birlikte gönderilir. Kablosuz bir ürün olması sayesinde hareket alanınız kısıtlanmaz ve dilediğiniz gibi kullanımını sağlayabilirsiniz. Ürünün herkesin kafasına göre uyumlu bir şekilde ayarlanabilmesi endişelerinizi ortadan kaldırır. Bluetooth kumandası sayesinde oyunlarınızda kolaylıkla kontrolü sağlayabilir ve dilediğiniz komutu verebilirsiniz. Bluetooth kulaklık sadece gözlüğü değil ihtiyaca göre kablosuz mouse ya da bilgisayarınız için uzaktan kumanda olarak kullanılabilir. Gözlük, 3.5 ve 6 inç arasında ebada sahip her telefon için uygundur. Dilediğiniz yerde 3 boyutlu sinema veya oyun keyfini üst düzey kalitede sunarak eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar. VR Box bluetooth kontrol kumandalı 3D sanal gerçeklik gözlüğü, ergonomik tasarımı sayesinde yanınızda kolayca taşınabilir.

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Görüş Özellikleri Nelerdir?

Vr Box Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Görüş Özellikleri Nelerdir?

VR Box bluetooth 3D sanal gerçeklik gözlüğü, 1000 inç’lik herhangi bir ekranı sadece 3 metrede mesafede simule eder. Lenslerinin ayrı ayrı ayarlanabilir olması sayesinde daha kaliteli bir odaklanma sağlar. Odaklamayı daha iyi sağlayabilmeniz için mercek ayar düğmeleri mevcuttur. Sünger kenarları sizi rahatsız etmeden dışarıdan gelen ışığı rahatlıkla engeller. Böylece oyuna ya da filme daha iyi konsantre olabilirsiniz. Gözlük ile kullanılabilir olması da çoğu kullanıcıyı memnun etmeyi başarır. Yüksek çözünürlüğü ve canlı renkleri sayesinde kendinizi o dünyanın içinde hissedebilirsiniz. Üst düzey işçilik ve kaliteyle üretilen VR Box bluetooth kontrol kumandalı sanal gerçeklik gözlüğü, 3D özelliğe sahip oyun ve videolarda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayan ürün, üstün kaliteli lensleri sayesinde tercih sebebi olmayı başarır.

VR Box Bluetooth Sanal Gerçeklik Gözlüğü Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Vr Box Bluetooth Sanal Gerçeklik Gözlüğü Hangi Cihazlarla Uyumludur?

VR Box bluetooth kontrol kumandalı 3D sanal gerçeklik gözlüğü, inç olarak uyumlu olduğu bütün telefonlarla kullanılabilen bir üründür. Ürünü satın alırken dikkat etmeniz gereken tek şey cihazınızın 3.5-6 inç ölçüsü arasında olmasıdır. Daha sonra Android ya da IOS fark etmeksizin 3D özelliği olan bütün oyunları telefonunuza indirerek gerçekçi ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Sadece oyun oynamak için değil kendinizi kocaman bir sinema salonu içinde hissederek herhangi bir video, dizi ya da film izlemeyi de tercih edebilirsiniz. VR Box bluetooth 3D sanal gerçeklik gözlüğü fiyatı da oldukça uygun bir üründür. Siz de bambaşka bir dünyaya kapı açan bu gözlüğe sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Satın alma işleminden önce ise VR Box bluetooth kontrol kumandalı 3D sanal gerçeklik gözlüğü yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.