Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon

2.119 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vune Concept Satıcı Ünvanı: VUNE TASARIM VE DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925094633600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250946336
    Bu ürün Vune Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tamamı elde yüksek kaliteli ahşap ve metalden üretilen Deju Akustik gramofon dilediğiniz her yerde telefonunuzdan başka hiç bir şeye ihtiyaç duymadan müziğe akustik bir hava katar ve ses seviyesini yükseltir. Hem dayanıklı hem kullanışlı olması için ahşap kısımlarda birinci sınıf fırın kurusu kayın ağacı tercih edilmiştir. Birinci sınıf fırın kurusu kayın ağacı uzun yıllarca formunu korur ve akustik özelliğini yitirmez. Deju Akustik Gramofon 'un ahşap ve metal kısımları makinelerde değil yıllarını zanaata adamış usta ellerde şekillenir. Her parçasında ayrı bir emek ayrı bir sanatsal dokunuş bulunur. Metal kısım askeri ve endüstriyel dayanıklılık gerektiren birçok üründe kullanılan elektrostatik toz boyama prosesiyle yüksek sıcaklıkta ki fırında renklendirilmiştir. Çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olan bu prosesle üretilen Deju Akustik Gramofon rengini yıllarca korur ve güzelliğini kaybetmez. Hoparlörü alt kısımda bulunan 1 cm’ den kalın olmayan genişliği 8.5’cmi geçmeyen bütün telefonlar ile uyumludur yani günümüzdeki telefonların neredeyse tamamı ile uyumludur. Ürün Boyutları: Yükseklik: 45 cm Genişlik: 24 cm Derinlik: 25 cm

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kablosuz
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon

Müzik dinlemek veya kaydetmek için rahatlıkla kullanılan gramofon, tınısıyla hoş bir üründür. Boyutuyla her tarz dekorasyona kolayca uyum sağlar. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Vune Concept Deju gold akustik gramofon, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda dekorasyon olarak da kullanılan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Klasik görünümüyle her yere şıklık ve zarafet katar. Ahşap ve metalden üretilir. Kaliteli malzemesini modern görünüm ile buluşturan bu gramofon, telefona bağlanabilir olmasıyla ses seviyesini rahatça kontrol etme olanağı sağlar. Özel imalat olarak üretilmesi estetik bir tasarım imkanı sunar. 45 cm yükseklik, 24 cm genişlik ve 25 cm derinliğiyle birçok alana sığdırılabilir. Bu modeli, sahip olduğu kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre müzik dinlemek için tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Şık ve zarif görünüm
  • İdeal ölçü

Kaliteli Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Özellikleri

Kaliteli Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Özellikleri

Gramofonlar yüzyıllardan beri müzik dinlemek için tercih edilen ürünlerdir. Alt kısmı 8.5 cm yi geçmeyen telefon modelleri için Vune Concept Deju akustik gramofon, rahatlıkla kullanım sağlar. Kullanıldığı her ortama estetik bir hava katar. El yapımı ve şık görünümlü olan bu ürün, küçük mekanlarda dekorasyon açısından hayat kurtarır. Elektrostatik toz boyaması ile dikkat çeker. Fazla büyük olmayan tasarımıyla müşteriler için avantajlıdır. Ürün, bu avantajları ve dekor tamamlayıcı özelliği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Sanatsal dokunuşa sahip olan ürün, 1. sınıf kayın ağacından üretilir. Bundan dolayı oldukça modern, zarif ve şık bir tasarıma sahiptir. Kaliteli ve dayanıklı özelliğe sahip olan Vune Concept akustik gramofon, kullanıldığı alanlara şıklık katar. Hoş tasarımı olan bir gramofon satın almayı düşünüyorsanız bu tamamlayıcı ürüne göz atabilirsiniz.

Beğenilen Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Fiyatı

Beğenilen Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Fiyatı

Vune Concept Deju markalı akustik gramofonu her dekorasyon stiline uyarlamak mümkündür. Dayanıklı malzemeden üretilen bu gramofon, uzun yıllar boyunca ilk günkü dayanıklı malzemesini korur. Gold renkli olarak tasarlanan ürün, aydınlık bir görüntü oluşturur. Ürünün yatay bir görünüme sahip olması, kullandığınız ortamda zarif bir hava yaratır. Ağır olmayan tasarımı ile bu modeli dilediğiniz her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünün dikkat çeken görünümü, ideal boyutları ve hafif yapısı günlük kullanımda ön plana çıkar. Metal kısmı sıcak renk tonlarına sahiptir. Kontrast tasarımı modern teknolojiye eşlik eden bir gramofon modelidir. Modern tasarıma sahip olan Vune Concept Deju gold akustik gramofon fiyatı, ürünün dayanıklı yapısı ve malzemesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu ürünü uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.

Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Yorumları

Vune Concept Deju Gold Akustik Gramofon Yorumları

Şık görünümlü Vune Concept Deju markalı gold akustik gramofon, kullanışlı bir yapıya sahiptir. İhtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir. Kullandığınız alanlarda tamamlayıcı nitelikte olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeye sahip olan Vune Concept Deju gold akustik gramofon kullananlar özel imalat tasarım imkanından oldukça memnundur. Şık tasarımı sayesinde ürün kullanıldığı her alana farklı bir hava katar. Kablosuz olan bu model, ideal boyutlarıyla rahat taşıma imkanı sunar. Yeni nesil gramofon, kimyasal ve zararlı maddeler içermez. El yapımı bir modeldir. Böylelikle hem çevre hem de sizin için güvenilir bir üründür. Siz de isterseniz beğenilen Vune Concept Deju gold akustik gramofon yorumları kısmına Trendyol’dan göz atabilir, ürünü uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Sevdiklerinizi özel günlerinde sevindirebilecek bir hediye seçeneği olarak da ürünü değerlendirebilirsiniz.