waaien Oto Güneşlik Perde Araç Yan Cam Güneşlik Perde Araba Güneşlik Anne Bebek Emzirme Perdesi

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

waaien Oto Güneşlik Perde Araç Yan Cam Güneşlik Perde Araba Güneşlik Anne Bebek Emzirme Perdesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAVENDROSE Satıcı Ünvanı: LAVENDROSE KOZMETİK GIDA TARIM TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608091218800001 Vergi Kimlik Numarası: 6080912188
    Bu ürün LAVENDROSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği:1 Adet Oto Güneşlik Orta boyut ürünümüz daha sıkı lastiklere sahiptir , bu yüzden opel tipi şehir içi araçlara bu modeli , daha büyük pencereli araçlara ise daha geniş lastikle dikilen diğer modelimizi öneriyoruz. Ürün Kalitesi:Polyester Ürün Ölçüsü:50 * 80 cm olup 115 * 60 cm uzunluğuna kadar esner. Not:ESNEK YAPISI SAYESİNDE TÜM ARAÇLARA UYGUNDUR
  • Yapıştırma, Montaj Gerektirmez. Çorap Gibi Yapısı Sayesinde Kolay Pratik Tak Çıkar Kullanımdır Çorap gibi kapının camlı kısmını kavrar. Düşük ısıda makinede yıkanabilir. Trafikte Herhangi Bir Sorun Teşkil Etmez . UV Güneş Işınlarını Engeller. Arka Cam Güneşlik Araç İçinin Dışardan Görünmesine Engel Olur Bu Sayede Anne ve Bebekler İçin Mahremiyet Sağlar. Takıldıktan Sonra Aracın Camları Açılabilir, Açıldığında Rüzgarı Keser Hava Akışı Sağlar. Seyahatlerinizde Arka Koltukta Oturanları Güneşin Yakıcı Etkisinden Koruyarak Büyük Konfor Sağlar. Araç Yan Cam Güneşlik Branda Yan Cam Filmine Alternatif Olarak Kullanılabilir İstenildiğinde Takılıp, çıkartılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Markası Volkswagen
  • Araç Marka ve Model Volkswagen Passat
Geri Bildirim Ver