Wacom CINTIQ 16 INCH (DTK1660K0B) Grafik Tablet

28.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
39.244 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
41.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
42.355 TL

Ürün Bilgileri

Wacom CINTIQ 16 INCH (DTK1660K0B) Grafik Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TechtoneBilişim Satıcı Ünvanı: TECHTONE BİLİŞİM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833107493900001 Vergi Kimlik Numarası: 8331074939
    Bu ürün TechtoneBilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seri wacom cıntıq bileşenler ekran veri girişi kalem çoklu dokunmatik hayır bağlantı türü kablolu bağlantı arabirimi usb ekran büyüklüğü 15,6 inç ekran çözünürlük 1920x1080 kalem basınç seviyesi 8192 çözünürlük 5080 lpi kalem var renk siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • HDMI Yok
  • Yükseklik Ayarı Yok
Geri Bildirim Ver

Wacom Cintiq 16 inch Grafik Tablet DTK1660K0B

Günümüzde dijital çağın başlamasıyla tasarım dahil her türlü ürünü teknoloji ile birleştirmek mümkün olmaktadır. Özellikle taslak çizimlerle veya grafik tasarımla yakından ilgilenenler için tasarlanmış olan Wacom Cintiq 16, kullanıcılarına pek çok avantaj sağlarken her türlü tasarımı yapmasına da katkı sağlamaktadır. En büyük yardımınız olan bu grafik tablet, sadece profesyonellerin değil aynı zamanda sadece boyama veya eskiz yapmak isteyenlere de yardımcı olmaktadır. Bir grafik tablet sınıfından olan bu ürün yaklaşık 16 inch boyuyla tasarladıklarınızı oldukça büyük ve net bir şekilde size kazandırmakta, ayrıca Full HD kalitesiyle en ufak ayrıntıları bile görebilir hale getirmektedir. Canlı renkleriyle, netlik ayrıntı avantajıyla ve büyük boyutuyla hazırladığınız tasarımları zevkle üretebilir daha farklı açılardan da bakabilirsiniz.

  • Hassas Pro Kalem 2
  • Ergonomik Tasarım
  • Dayanıklı Yapısı

Yaratıcılığınıza Yaratıcılık Karan Wacom Cintiq Grafik Tablet

Yaratıcılığınıza Yaratıcılık Karan Wacom Cintiq Grafik Tablet

Şık ve eşsiz tasarımıyla her imkanları sunan bu Cintiq 16, süper hassasiyet gösteren Pro kalem 2 ile birlikte çalışmakta ve sizinle beraber en iyi çizimleri sergilemektedir. Hem fikirlerinizi hem de projelerinizi hayata geçirebileceğiniz bu ürün kalemiyle oldukça uyum içinde çalışmak ve tasarımlarınıza yaratıcılık katmaktadır. Çizim dışında eskiz ve boyama için de farklı alternatifler sunan Wacom Cintiq 16 inch Interactive Grafik Tablet, oldukça doğal ve hassas yapısı sayesinde ekrana değil adeta kağıda çizme hissi yaratır. Bu sayede tabletlerden uzak duranlar için bile ideal ürün olur ve özellikleriyle dikkat çekmektedir. Aynı şekilde kullanılan kalem gücünü sizden almaktadır. Yani şarj veya pil gerektirmeden kullanan kişiyle birlikte çalışmaya devam etmektedir. Bu yüzden de her an her yerde kullanabilir bir üründür.

Kalem ve Defterin Dijital Hali Wacom Cintiq Grafik Tablet

Kalem ve Defterin Dijital Hali Wacom Cintiq Grafik Tablet

Wacom Cintiq 16 Dtk-1660 ürünü kalemiyle birlikte düşünmek gerekmektedir. Çünkü kullanılan kalem ve yeri tablet için önemli olmaktadır. Kutu içerisinde 1 değil 2 Pro kalemin çıkması büyük avantaj sağarken 3 yedek kalem ucu ve değiştirme aparatı da bulunmaktadır. Aynı zamanda kalem tutucunuz çıkarılabilir özelliğe sahip olduğu için tabletin istediğiniz kenarına yerleştirebilirsiniz ve yedek uçlarını da yanında saklayabilirsiniz. Bu sayede evden uzakta bile olsanız hemen kullanmaya devam edebilirsiniz. Ev, iş yeri ya da tatillerinizde çok rahat bir şekilde ürünü kullanabilir ve her yere taşıyabilirsiniz. Ultra hassaslığı ile 8.192 seviye basıncı bulunur ve en ince kalem dokunuşlarını bile anında tanıyabilir. Ayrıca üründe azaltılmış paralaks bulunmakta yani imlecin sizin bıraktığınız yerde kalma özelliği mevcuttur.

Ergonomik ve Şık Tasarımıyla Cintiq 16 inch Uygun Fiyatlarla

Ergonomik ve Şık Tasarımıyla Cintiq 16 inch Uygun Fiyatlarla

Cintiq 16 inç özellikleri dış yüzeyi bakımından da farklılık göstermektedir. Yani tasarımı ve malzemeleri çizilmeye dayanıklı bir şekilde hazırlanmış olup ekranında yansıma engelleyici koruma filmi de bulunmaktadır. Bu sayede hem oldukça dayanıklı bir yapıda olmakta hem de dikkat dağınıklığını minimuma indirmektedir. Ayrıca katlanabilir ayaklara sahip olan bu ürün 19 derece açı imkânı sunar ve ergonomik tasarımıyla kolayca istediğiniz pozisyonda kullanılabilir. Çözünürlüğü 1920*1080 olan Cintiq 16 inç şarj aleti yönünden zengin olup biri güç kablosu biri üçlü kablo şeklinde 2 adet 1.8m kablo bulunur ve ekranın üzerinden bağlanma seçeneği mevcuttur. Bu sayede karışık kablolara veda edebilir veya adaptör kullanabilirsiniz. Wacom Cintiq 16 DTK1660K0B fiyat açısından bakıldığında verimlilik yönünden zenginleşen bu ürün kalitesi göz önüne alındığında uygun fiyatlı olarak görülebilmektedir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Wacom Cintiq 16 INCH grafik tablet kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.