Wahl 09649-016 Color Pro Saç Kesme Makinesi (3 YORUM)

784 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Wahl 09649-016 Color Pro Saç Kesme Makinesi (3 YORUM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royalmutfak Satıcı Ünvanı: FETHİ ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3877970902200015 Vergi Kimlik Numarası: 2310211406
    Bu ürün Royalmutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Color Pro Cordless, sahip olduğu 10 adet renk kodlu kılavuz tarak sayesinde farklı boylarda kesimleri kolayca gerçekleştirmenize olanak sağlar. Bu saç kesme makinesinde, çıkartılarak durulanabilen hassas taşlanmış bir bıçak seti mevcuttur. Şarjlı pili sayesinde tek bir şarj ile 60 dakika boyunca kullanılabilir. Daha uzun süre kullanmanız gerekirse fişi prize takarak saçınızıkesmeye kolayca devam edebilirsiniz. Color Pro Cordless artık pille çalışan mini düzeltici ile birlikte de satışa sunulmaktadır Color Pro Cordless ile en yüksek hareket özgürlüğü. Güçlü, aile dostu ve kullanımı son derece kolay bir saç kesme makinesi arayanlar için mükemmel bir tercihtir Color Pro Cordless: 10 adet renk kodlu kılavuz tarak (1,5 - 3 - 4,5 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 - 22 - 25 mm), sol ve sağ kulak için kılavuz taraklar, bıçak siperi, saklama çantası, tarak, makas, şarj cihazı, bıçak yağı ve temizleme fırçası

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Mavi
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 10+
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Wahl 09649-016 09649_016 Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesi

Wahl Color Pro 09649-016 şarjlı saç kesme makinesi, fonksiyonel bir settir. Set içerisinde bir adet motor gövdesi mevcuttur. Evrensel voltaj kullanan motor, güvenilir; gövde ise ergonomiktir. Gövdeye takılıp çıkarılabilen bıçaklar, paslanmaz çelikten üretilir. Taşlanmış ve kendi kendini bileyebilen bıçaklar, sorunsuz kesim sunar. Kolayca temizlenir. İnce ve kalın dişli olmak üzere iki yönü bulunan tarak, saçlarınızı açar. Açılı berber tarağı, saçları ayırmanıza yardımcı olur. Makas ise dilediğiniz zaman ön kesim yapmanız için sete eklenir. Temizleme aksesuarlarıyla bakımını yapabileceğiniz cihazı, taşıma çantasını kullanarak seyahatlerde yanınıza almanız mümkündür. Wahl Color Pro 09649-016 şarjlı saç kesme makinesi, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • 10 farklı boyda kesim sağlar.
  • Kuru kullanım için tasarlanır.
  • Hem kablolu hem de şarjlı kullanım imkânı tanır.

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Wahl Color Pro 09649-016 şarjlı saç kesme makinesi, ev konforunda kuaför deneyimi yaşamanız için tasarlanır. Makine seti içerisinde tam 10 adet tarak mevcuttur. Bu sayede 10 farklı boyda kesim yapmanız mümkün olur. 10 adet kılavuz tarağın kesme uzunluğu sırasıyla 1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13, 16, 19, 22 ve 25 mm’dir. Dolayısıyla bu makine saçını hem kısa hem de uzun kullanan bireyler için idealdir. Aynı zamanda bu tarakların birbirinden farklı renkleri, ayırt edilmelerini kolaylaştırır. Cihazın üzerinden renkleri takip ederek kolay kullanım sağlamanız mümkündür. Ayrıca makinenin sol ve sağ kulak için de iki adet tarağı bulunur. Kılavuz taraklar haricinde set içinde bıçak siperi ve yağı, temizleme fırçası, taşıma çantası, şarj aleti ve farklı aksesuarlar mevcuttur.

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Wahl Color Pro 09649-016, ergonomik bir üründür. Rahatlıkla kavranan gövde tasarımı sayesinde güvenli kullanım sunar. Kuru kullanım için tasarlanan makine, su altında çalıştırılmaz. Çalışma sırasında kendi kendini bileyen bıçaklar, fazla bakıma ihtiyaç duymaz. Ürün, şarjlı ve elektrikli olmak üzere iki farklı şekilde çalışır. Tam dolu batarya ile 60 dakika boyunca kesintisiz işlem yapabilir. Kablosuz kullanım, sizi priz arama derdinden kurtarır ve saçlarınızı dilediğiniz yerde kesmenize yardımcı olur. Makine üzerinde şarj durumunu gösteren kırmızı bir ışık mevcuttur. İşlem sırasında şarjı biterse cihaz, prize takılarak çalışmaya devam eder. Böylece saç kesiminiz asla yarıda kalmaz. Kesim sonrasında makineyi temizlemek son derece kolaydır. Temizleme işlemi için bıçakları çıkartıp durulamanız yeterlidir.

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Wahl Color Pro Şarjlı Saç Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Wahl Color Pro 09649-016 şarjlı saç kesme makinesi, 40 mm bıçak genişliğine sahiptir. Tek seferde 40 mm genişliğinde alanı tıraş edebilir. Hızlı ve pratik bir kullanım sunar. Makinenin bu geniş bıçakları, paslanmaz çelik malzemeden imal edilir. Uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçaklar, korozyona karşı yüksek direnç gösterir. Kesim sürecinin sağlıklı ve hijyenik koşullarda işlemesini sağlar. Aynı zamanda bu bıçaklar, taşlandığı için uzun süre keskinliğini korur. Saçlarınızı ezmez, çiğnemez ve koparmaz. Bilakis 1 mm’ye kadar kesim yaptığı için sık sık kısaltmanıza yardım ettiği saçlarınızın sağlığını korur, gürleşmesine yardımcı olur. Uzun ömürlü motoru, cihazın yıllar boyu kullanılmasını sağlar. İki yıl garanti sunan ürünün güvence süresini uzatmak mümkündür. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Wahl Color Pro 09649-016 şarjlı saç kesme makinesi yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Fonksiyonel bir saç kesme makinesine ihtiyaç duyuyorsanız siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.