Wahl 09899-016 Aqua Groom Erkek Bakım Seti Islak - Kuru Kullanım

3.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL

Ürün Bilgileri

Wahl 09899-016 Aqua Groom Erkek Bakım Seti Islak - Kuru Kullanım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wahl 9899 aqua groom showerproof suya dayanıklı erkek bakım seti 09899-016aqua groom du?Zeltici, hızlı ve hassas bakım sonuçları için ihtiyacınız olan tu?M aletleri sunacak şekilde tasarlanan ve abd’de u?Retilen yu?Ksek kaliteli bir bakım setidir. Ergonomik tasarımı ve kaymaz sapı sayesinde bakımınızı artık hiç yorulmadan yapmanızı sağlar. Aqua groom gelişmiş lityum-Iyon teknolojisi ile çalışır ve sadece 60 dakika şarj edildikten sonra 180 dakika boyunca kullanılabilir. Hızlı şarj fonksiyonu, sadece 1 dakikalık şarj ile size 3 dakikalık kullanım olanağı sunarak aceleniz varken hayat kurtarıcınız olabilir. Ünitenin tamamı duşta kullanıma uygundur. Bu sayede makinenizi kendi tercihlerinize en uygun şekilde duşta veya banyoda kullanabilir ve durulayarak temizleyebilirsiniz. Aqua groom hassas taşlanmış bir bıçak setine, tam boy bir tıraş başlığına ve çok sayıda kılavuz tarağa sahiptir. 6 konumlu kılavuz tarak (2 - 4 - 6 - 8 - 10 - 12 mm)11 tekli kılavuz tarak (1,5 - 3 - 4,5 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 - 22 - 25 mm)tam boy çift elekli tıraş başlığısakal tarağısaklama çantasışarj cihazıbıçak yağıtemizleme fırçası

Ürün Özellikleri

  • Tıraş Bölgesi Vücut
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Başlık Sayısı 10+
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Wahl Siyah Aqua Groom Suya Dayanıklı Erkek Bakım Seti

Wahl 9899 Aqua Groom Showerproof erkek bakım seti, hızlı ve hassas çözümlere ulaştıran ürünler arasında yer alır. Yüksek teknolojili tesislerde üretilen cihaz, farklı fonksiyonları ile erkeklerin bakım rutinini destekler. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay tutuş imkânı sunar. Böylece bakım sürecini en iyi şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Wahl 9899 Aqua Groom Showerproof erkek bakım seti, özel olarak geliştirilen teknolojisi sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Şarjı kısa sürede dolar ve çalışmaya hemen başlar. Duşta kullanım için uygun olan ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Wahl 9899 Aqua Groom Showerproof erkek bakım seti lityum-iyon teknolojisi sayesinde 180 dakika boyunca kesintisiz çalışır.
  • Siyah renge ve şık bir tasarıma sahiptir.
  • Kutu içerisinde taşlaşmış bıçak seti, tam boy tıraş başlığı ve çok sayıda kılavuz tarak yer alır.

Wahl Suya Dayanıklı Erkek Bakım Setinin Özellikleri Neler?

Wahl Suya Dayanıklı Erkek Bakım Setinin Özellikleri Neler?

Wahl Aqua Groom, erkeklerin saç ve vücut bakımı ihtiyaçlarını karşılar. Hızlı sonuçlar veren ürünü yalnızca 1 dakika şarj ederek 3 dakika boyunca kullanabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen lityum-iyon teknolojisi, ürünün 60 dakikada şarj olmasını sağlar. Şarj dolduktan sonra ise 180 dakikaya kadar kullanım imkânı sunar. Böylece tüm vücudunuza gerekli bakımı yapabilir, ürünü en yüksek performansta kullanabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen taşıma çantası, Wahl Aqua Groom bakım kitinin tüm parçalarını muhafaza edebilecek iç hacme sahiptir. Özellikle seyahatler için iyi bir yardımcı olan ürünü çantasında saklayabilir, dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Wahl Aqua Groom Showerproo, fazla yer kaplamayan yapısı sayesinde de ergonomik kullanımı destekler. Kaymaz sap kısmı, kolay tutuş imkânı yaratır. Böylece ürün, yüksek manevra kabiliyeti sunar ve kıvrımlı bölgelerde bile rahatça kullanılabilir.

Wahl Aqua Groom Showerproof Erkek Bakım Seti Kullanışlı mı?

Wahl Aqua Groom Showerproof Erkek Bakım Seti Kullanışlı mı?

Wahl Aqua Groom şarjlı erkek bakım kiti, en kullanışlı ürünler arasında yer alır. Ürünün hafif girintili yapısı, elin şekline uyum sağlar. Böylece uzun süreli kullanımlarda bile elin ağrımasını engeller. Sap kısmını çevreleyen özel madde, tutuş kabiliyetini artırır. Böylece hem kuru hem de ıslak kullanımda etkili performans sergiler. Wahl 9899 Aqua Groom erkek bakım kitini kullanım sonrasında durulayarak temizleyebilirsiniz. Su geçirmez ürün, uzun süreli kullanımlarda ile en yüksek verimde çalışmaya devam eder. İçerisinde yer alan başlıkları kullanarak bakım sürecini çeşitlendirebilirsiniz. Bu başlıklar, farklı fonksiyonlara ve kesim boyutlarına sahiptir. Bu boyutların sırası ise 1.5, 2, 3, 4.5, 6, 10, 13, 16, 19, 22 ve 25 mm şeklindedir. Kutu içerisinden çıkan tarak ile bakımı çok daha kolay bir hâle getirebilirsiniz.

Wahl Aqua Groom Showerproof Erkek Bakım Seti Kaliteli midir?

Wahl Aqua Groom Showerproof Erkek Bakım Seti Kaliteli midir?

Wahl Aqua Groom bakım seti, ABD'de yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Çeşitli testlerden geçerek kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlar. Ürünün bıçak genişliği 30 mm olarak tasarlanır. Minimum kesme uzunluğu ise 0.7 mm'dir. Böylece ulaşılması zor olan yerlerde bile etkili performans sergiler. Paslanmaz çelikten üretilen bıçaklar, ürünün kalitesini ortaya koyar. Uzun süreli kullanım imkânı sunarak bütçenizi de destekler. Kutu içerisinde yer alan makine yağını kullanarak ürünün gerekli bakımını yapabilirsiniz. Trendyol, binlerce kaliteli ürünü kullanıcıları ile buluşturan bir online alışveriş platformudur. Mobil uygulamadan ya da web sitesinden yapacağınız her alışveriş, yüksek güvenlik standartları eşliğinde gerçekleşir. Kişisel bilgileriniz uçtan uca korunarak 3. kişilerin erişimine engellenir. Platform üzerinden Wahl Aqua Groom bakım kiti yorumlarına ve pek çok ürüne göz atabilirsiniz. Kampanyalardan ve indirimlerden yararlanarak hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.