Walker Tape Ultra Hold Protez Saç Likid Yapıştırıcısı 1.4 Fl Oz 41.4ml

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Walker Tape Ultra Hold Protez Saç Likid Yapıştırıcısı 1.4 Fl Oz 41.4ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepsivar Satıcı Ünvanı: HEPSİ VAR ONLİNE TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461090971100001 Vergi Kimlik Numarası: 4610909711
    Bu ürün hepsivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra Hold™ Ürün Özellikleri: - İsim: Ultra Hold Adhesive - Özelliği: Yapıştırıcı - Boyutu: 1.4 FL OZ (41.4ml) - Uyumluluğu: Tüm bant çeşitleri - Etkisi: Kuvvetli - Görünüm: Şeffaf - İçerik: Akrilik - Su geçirmez - Kullanım alanları: Cilde uygulanabilir. - Hipoalerjenik: Yok - Koku: Akrilik - Bekletme: Oda sıcaklığında bekletin. - Seçenek: 0,5 - 1.4 - 3.4 - 4 - 16 FL OZ - Yanıcı: Çocuklardan sakının - Temizleme: C-22 Solvent - Action Solvent - Signature Remover - Menşei: U.S.A Walker Tape Ultra Hold Adhesive Solvent Kullanım Şekli: Walker Tape Ultra Hold likid yapıştırıcı ile Protez Saçınızı daha hızlı ve güçlü bir şekilde yapıştıra bilirsiniz. Temizlerken kafa derinizde kalıntı bırakmaz, C-22 Solvent ve Action Solvent ile kolayca temizlenebilir. Cildinize zarar vermez. Ünitenin üzerindeki bantları temizlemek için C-22 veya Action Solventi kapağı olan saklama kabına boşaltın, daha sonra ünitenin bant yapışan yüzeyini solvente yatırın 5 – 10 dk bekledikten sonra şampuanlı suya yatırın 2 – 3 dakika da şampuanlı suda beklettikten sonra durulaya bilirsiniz. İÇERİĞİ: İzopropanol, Etil Asetat, Heptan, Toluen UYARILAR: Ateşten uzak tutun. Tahriş olmuş ciltlere uygulamayın. Göz ile temasından kaçının. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.Kullanmadan önce küçük bir alanda test edin. Silikonlu bölgede 2-3 dakikadan fazla bekletmeyin.
Geri Bildirim Ver