Walls Home Çift Kişilik Fransız Güpürlü Inci Taş Işlemeli Çeyizlik Battaniye Takımı-pudra

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Walls Home Çift Kişilik Fransız Güpürlü Inci Taş Işlemeli Çeyizlik Battaniye Takımı-pudra

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Fabric Satıcı Ünvanı: HAVVA TEKSTİL VE TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460081666300001 Vergi Kimlik Numarası: 4600816663
    Bu ürün Trend Fabric tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fransız Dantelli İnci Taş İşlemeli Battaniye Takımı 6 Parça Marka:WALLS Home Ürün İçeriği Battaniye: 240x250cm, Güpürlü Yastık Kılıfı : 50x70 cm 2 Adet, Uyku Yastık Kılıfı : 50x70 cm 2 Adet, Çarşaf :240x260 cm Battaniye Eteklerine Fransız Dantel 3 Köşesine Dikilerek Özel Bir Tasarım Oluşturulmuştur. Fransız Dantelle Özel Olarak İnci Taş İşlenmiştir. Yastık Kılıfı ve Çarşaf Pamuklu Kumaştan Üretilmiştir. Ürün Renklerinde Fabrika Boya Hanesinden Kaynaklanan Ton Farkı Olabilmektedir. Bu Durum Piyasada Bulunan Tüm Ürünler İçinde Geçerlidir. Yıkama Talimatı: Elde veya Çamaşır Makinasında Bol Suyla 30`C de Yıkayınız Islak Bekletmeyiniz ve Çamaşır Suyu Kullanmayınız Yıkama Esnasında Koyu Renkleri Ayrı Tutunuz Düşük Devirde Tamburlu Kurutucuda Kurutabilirsiniz Çamaşır suyu ve Kimyasal madde kesinlik kullanmayınız. Güneş ışığından temas ettirmeyiniz. Sererek Kurutmanızı öneririz. İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis ve ambalajın üzerine kesinlikle yapışkan, bant, veya herhangi bir iz-leke olmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Ürünleri almak istediğiniz gibi iade ediniz. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir. Faturası gönderilmeyen ürünler kesinlikle iadeler kabul edilemeyecektir. Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 250 x 260
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver