Warner Bros Ps4 Outlast Trinity - %100 Oyun

2.799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
1.400 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.650 TL

Ürün Bilgileri

Warner Bros Ps4 Outlast Trinity - %100 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xxx

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Korku
Geri Bildirim Ver

Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun

Warner Bros televizyon ve film yapım şirketlerinin başlarında gelir. Aynı zamanda başarılı bir eğlence üreticisi olarak da bilinir. Günümüzde gelişen teknolojiyle beraber dijital oyunlara karşı yönelim de artış gösterir. Yeni nesil konsol çeşitleri ile beraber bu sektörde büyük gelişmeler ortaya çıkar. Teknoloji ve bilgi çağında yaşanılan bu dönemde her şey dijitalleşmeye doğru yönelir. Warner Bros Outlast Trinity PS4 oyun türüne yeni ve değişik bir boyut kazandırmaya çalışır. Bu ürün, oyun severler için tercih edilen bir seçenek haline gelir. Ürünü dijital kütüphanenizde uzun yıllar boyunca saklayabilirsiniz. Warner Bros PS4 Outlast Trinity oyun severlerin beğenisine sunulan nihai bir pakettir. Kendiniz ya da yakın çevreniz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Yeni nesil teknoloji
  • Eğlenceli korku deneyimi
  • PS4 uyumlu

Yeni Nesil Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Özellikleri

Yeni Nesil Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Özellikleri

Warner Bros Outlast Trinity PS4 oyun 5051892207270 birinci şahıs hayatta kalma konulu bir seridir. İçeriğinde çeşitli saldırılara ve zorluklara karşı hayatta kalma mücadelesi konu edilir. Yeni nesil Warner Bros Outlast Trinity kahramanlarının kullanacakları silahları yoktur. Bu esnada yapabilecekleri tek şey kaçmak ya da saklanmak olur. Oynarken kullanacağınız tek silah video kameradır. Video kamera oyunda ilerledikçe ortaya çıkan olayları yakalamak için kullanılır. Video kamera karanlıkta rahat bir şekilde gezinebilmenize de yardım eder. Karanlık ortamlara korkusuzca girebilmek olası düşmanları alt etmek için gece görüş moduna sahiptir. Toplamda iki ana karakter bulunur. Oyuncular birer çiftten ibarettir. Lynn ve Blake Langermann bu ana karakterlerin adlarıdır. Siz de burada çeşitli olayları araştıran iki gazeteci olarak görev alırsınız. Outlast Trinity ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Yorumları

Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Yorumları

Warner Bros Outlast Trinity PS4’te araştırmacı iki gazetecinin kimsenin cesaret edemeyeceği hikayeleri ortaya çıkarmaları konu edilir. Bu oyunda risk almaya ve derinlere inmeye istekli araştırmacı gazeteciler olarak görev alırsınız. Kişilere heyecan verici bir serüven sunar. Kişileri hem eğlendirir hem de araştırmacı yanınızı geliştirir. Warner Bros Outlast Trinity PS4 oyun yorumları da genellikle bu yöndedir. Oyunda bir başka karakter de Jane Doe olarak bilinen hamile bir kadındır. Jane Doe cinayetiyle başlayan ipuçlarını takip etmenizle aksiyon hız kazanır. Bu araştırma, oyunu sürükleyici bir hale getiren temanın tamamen kendisidir. Olay kimsenin aydınlatamayacağı kadar derin bir karanlığa kadar sizleri götürür. Keyifli vakit geçirmenize yardım eder. Warner Bros Outlast Trinity’i kendi başınıza ya da çevrimiçi olarak diğer kişilerle keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz.

Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Fiyatları

Warner Bros Outlast Trinity PS4 Oyun Fiyatları

Warner Bros Outlast Trinity PS4 oyun fiyatları oyun baskısı, serisi, platformu ve oyun geliştiricisine göre farklılık yaratır. Modelin satışa sunulduğu rakam farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Kendi başınıza veya diğer oyun arkadaşlarınızla beraber keyifli vakit geçirmeniz bu ürün hakkında karar vermeniz noktasında size yardımcı olur. Bu ürün her yaş kesimi için uygun olmayabilir. Çoğu zaman yetişkinlerin keyifli vakit geçirmesi için tercih edilir. Tam anlamıyla aksiyon ve korkuyu doruklara kadar hissetmenizi sağlar. Sizlere eşsiz bir oyun deneyimi yaşatır. Oyun tamamıyla karanlık bir ortamda geçer. Grafik ve oluşturulan hikaye olarak da oldukça sürükleyicidir. Warner Bros Outlast Trinity Ps4 oyun tavsiyelerini inceleyerek bu ürün hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığı ile beğeni kazanan bu ürünü kısa süre içerisinde satın alabilirsiniz.