Warner Bros Ps4 Batman Arkham Knight

540 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Warner Bros Ps4 Batman Arkham Knight

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prestij Elektronik Satıcı Ünvanı: MUHARREM CORUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2120469069
    Bu ürün Prestij Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Warner Bros PS4 Batman Arkham Knight

Oyun deneyimini üst seviyede yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Warner Bros PS4, Batman’in aksiyon dolu maceraları ile oyuncuların karşısına çıkar. Warner Bros PS4 Batman Arkham Knight canlı ve güçlü görsel efektleri ile eğlenceyi üst seviyeye taşır. Oyunculara farklı dil seçenekleri sunan Warner Bros PS4 Batman Arkham Knight fiyatı ve değerlendirmeleriyle de ön plandadır. Batman dünyasını gerçeğe yakın canlılıkla sunan oyun görsel efektleri ile olduğu kadar zorlu görevleriyle de oyuncuların beğenisini kazanır. Gotham şehrinin kasvetli sokaklarını tüm gerçekliği ile yansıtan Batman Arkham Knight PS4, yeni dövüş hareketleri ile oyunun canlılığını artırır. Warner Bros PS4 Batman başlangıç tanıtımı ile oyuncuyu maceraya ilk andan itibaren hazırlar. Ürün keyifle oynanabilirliği ile ön plana çıkar.

  • Güçlü görsel efektler
  • Zorlu görevlendirmeler
  • Farklı dil seçenekleri

Macera Dolu Batman Arkham Knight Dijital Oyunu

Macera Dolu Batman Arkham Knight Dijital Oyunu

Batman serisinin vazgeçilmez figürlerinden olan Batmobile, PS4 Batman Arkham Knight ile oyuncuya ilk kez kapsamlı bir sürüş deneyimi sunar. Batman’ın şehri gökdelen üzerinden izlediği sahne ile başlayan oyun, halkın şehri terk edip suçluların gelmesini konu alır. İçerik olarak hem ana kurguya bağlı kalarak görevleri yerine getirme hem de yan görevler ile şehri ayrıntılı gezme imkanı verir. Görevlerde büyük etkisi olan Batmobile engelleri aşmaya yardımcı olurken oyunun gidişatını da değiştirir. Engelleri pratik olarak aşmayı sağlayan Batmobile etkili silah teknolojileriyle de suçluların hakkından gelmeyi kolaylaştırır. Zorlu görevler Batmobile ile pratik çözümlere kavuşur. Hızlı ve etkili hareket teknolojisiyle oyunun zevkini üst seviyeye taşır. Eğlence seviyesi yüksek ve maksimum aksiyon düzeyine sahip içeriği ile ürün, gençlerin dışında büyük yaş gruplarının da ilgisini toplar.

Hız Deneyimini Maksimuma Çıkaran Batman Warner Bros PS4

Hız Deneyimini Maksimuma Çıkaran Batman Warner Bros PS4

Dijital oyunlara merak duyan müşterilerin ilgisini çeken ürün, iki farklı mod seçeneği sunar. Normal mod ve savaş modu ile eğlenceyi kişiselleştirmeye olanak tanır. Aksinon ve hızı son noktaya çıkaran Batmobile sürüşün keyfini çıkartmayı sağlar. PS4 Batman Arkham city kötü rolünde seri içerisinde eski bölümlerden hatırladığınız Scarecrow ve bu bölümde bulunan Arkham Knight karakterlerini kullanır. Batmobile fizik kurallarına aykırı olarak farklı nesneleri rampa haline getirerek ulaşımı olmayan sokaklara girmeyi sağlar. Yüksek işlemci hızı ile üretilen oyun, seri akış içerisinde aksiyonu yaşatmayı amaçlarken aynı zamanda maksimum keyif almaya da olanak tanır. Savaşçı moduna sahip Batmobile ana yolların dışında farklı yollar yaratmaya imkan verir. Batman’i ayrıntılı olarak tanımayı ve karakterinin derinliklerine inmeyi sağlayan ana görevlerin yanında yan görevlerle de oyunun keyfini uzatabilirsiniz.

Yaratıcı Grafikleri ile Batman Arkham Knight Yorumları

Yaratıcı Grafikleri ile Batman Arkham Knight Yorumları

Dijital dünyada keyifle kullanılacak şekilde tasarlanan Batman Arkham PS4, yüksek teknolojiye sahip ekipmanları ve görselliği ile oyuncuların beklentisine maksimum düzeyde yanıt verir. Takip modundan savaş moduna geçebilen tasarımı ile Batmobile, şehrin kötüleri ile mücadeleyi üst düzeye taşır. Gotham şehrinin her alanını serbest şekilde dolaşma imkanı sunan Arkham Knight PS4, önemli ayrıntılarıyla müşterilerinin ilgisini çeker. Arkham şehrinden beş kat büyük olan şehir, merak ve keyif içerisinde görevleri yerine getirmeye katkı sağlar. Yüksek FPS’lere sahip ürün, hızlı geçen aksiyon bölümlerinden maksimum keyif almayı destekler. Yeni özelliklere sahip Batmobile ile keyifli bir sürüş deneyimi gerçekleştirebilir, yüksek işlemci hızı ile aksiyonu üst seviyede hissedebilirsiniz. Warner Bros PS4 Batman Arkham Knight yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemelerde bulunarak güvenle satın alabilirsiniz.