Watsons Yüz Güneş Kremi Spf50 50 ml

299,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Watsons Yüz Güneş Kremi Spf50 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İÇİREN TİCARET Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İÇİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690785767
    Bu ürün İÇİREN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Watsons SPF50 Yüz Bölgesi için Güneş Kremi, özel olarak geliştirilmiş formülüyle cildinize güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlarken, cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur.
  • UVA, UVB gibi zararlı ışınlara karşı koruma sağlar.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Paraben içermez.
Geri Bildirim Ver

Watsons SPF 50 50 ml Yüz Güneş Kremi

Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kremi, dört mevsim bakıma ihtiyaç duyan ciltlerin korunması için geliştirilir. Ürün, yüzünüzün gibi zararlı ışınlara karşı muhafaza edilmesini sağlar. Yüksek koruma faktörlü bu işlevsel krem, pek çok dermatolojik testten getirilerek tüketicilerin kullanımına sunular. Söz konusu güneş kremini kullanarak UVA ve UVB ışınlarından cildinizi koruyabilmeniz mümkündür. Özel koruma teknolojisi ile üretilen bu krem, cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Ürün güneşin zararlı etkilerinin önüne geçerek daha sağlıklı bir cilde ulaşmanızı olanak sağlar. Watsons SPF50 50 ml yüz bölgesi için güneş kremi, için özel tasarlanmış hassas bir bakım ürünüdür. Bu faydalı kremi dilerseniz makyaj altı bazı olarak da kullanabilirsiniz.

  • Miktar: 50 ml
  • Koruma Faktörü: 50 SPF
  • Filtreler: UVA - UVB

Watsons Spf50 50 ml Yüz Güneş Kreminin Özellikleri Nedir?

Watsons Spf50 50 ml Yüz Güneş Kreminin Özellikleri Nedir?

Watsons SPF50 yüz güneş kremi, son derece etkili bir cilt bakım ürünüdür. Krem içerisinde cilde fayda sağladığı bilinen özel bileşenler yer alır. Ürün, teninizi güneşin olumsuz etkilerinden muhafaza etmek için geliştirilir. Özellikle zararlı ışınlar, yaz mevsimi başta olmak üzere 365 gün cildi tehdit eder. Söz konusu kremi kullanarak yaz mevsiminde oluşacak yanıkların önüne geçebilmeniz mümkündür. Ayrıca kışın dar açı ile gelen güneş ışınları cilt lekesi ve kuruma gibi sorunlara yol açar. Watsons SPF50 50 ml yüz bölgesi için güneş kremini kullanmak bu sorunların giderilmesinde etkilidir. Cilde bakım yapan ürün, 24 saat boyunca etkisini gösterebilecek niteliktedir. Teninizi nemlendirme özelliği de taşıyan bu krem, yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına yardımcı olur. Söz konusu güneş kremi 50 ml’lik makul miktarıyla uzun süreli kullanım sağlar.

Watsons Spf50 50 ml Yüz Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kreminin kullanımı son derece pratiktir. Ürün, daha kolay sürülebilmesi için tüp formundaki bir ambalaja konulur. Bu ambalaj sayesinde kreminizi dış etkilerden koruyabilmeniz mümkündür. Ambalajı sıkarak kreminizi elinize ya da direk yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ürünü cilde sürmeden önce teninizi tonik veya sabun ile temizlemeniz önerilir. Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kremi, temiz cilde uygulandığında daha verimli sonuçlar doğrur. Dileyen kullanıcılar, kremi cilde homojen bir şekilde dağıtmak için sünger gibi materyallerden yararlanabilir. Ayrıca kremi sürerken masaj yapar gibi dairesel hareketler ile yedirmeniz, ürünün kolay emilmesine olanak sağlar. Watsons SPF50 50 ml yüz bölgesi için güneş kremi, beyaz tortu bırakmaz.

Watsons Spf50 50 ml Yüz Güneş Kremi Koruyucu mudur?

Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kremi, koruyuculuğu yüksek olan bir üründür. Krem yüz gibi hassas bir bölge için özel olarak üretilir. Güneşin dar ya da geniş açıyla gelmesi sonucunda teninizde oluşabilecek zararları minimum seviyeye indirir. Watsons kalitesi ile tüketicilere sunulan bu krem, dört mevsim yüzünüzün zararlı etkilerden korunmasına yardımcı olur. Dünya üzerinde binlerce tüketici tarafından tercih edilen güneş kremi, kalitesi ve etkinliği ile bilinir. Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kreminin yorumlarında da ürüne dair geri dönüşleri görebilmeniz mümkündür. Uzun süreli kullanım sağlayacak bu krem, makyaj çantalarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Özellikle evden çıkmadan söz konusu kremi uygulamak cildinizin daha iyi korunmasına olanak sağlar. Trendyol Watsons imzasıyla tüketicilere sunulan bu kremi, sadece birkaç tıklama ile kapınıza kadar ulaştırır. Siz de dört mevsim yüzünüzü güneşin etkilerinden korumak istiyorsanız bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Watsons SPF50 50 ml yüz güneş kremi fiyatı ve performansı ile içinizi rahatlatır.