Wb Games Lego Worlds Ps4 Oyun -

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Wb Games Lego Worlds Ps4 Oyun -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araştır ve Keşfet
  • Çevredeki eğlenceliden fantastiğe kadar uzanan gizli hazineleri keşfet. Kişiselleştirebilir korkunç ve dost canlısı karakterlerle kendi dünyanı oluştur. Kazıcılardan helikopterlere, atlardan ejderhalara kadar sınırsız sayıda araç veya canlıyı sürme imkanına kavuş. Yarat
  • Hayallerindeki dünyayı Lego parçalarıyla oluştur. Yeryüzünün şeklini değiştirebildiğin aletlerle hızlı ve kolayca dağları ovalara, okyanusları volkanik dağlara çevir. Astronottan zombiye kadar sayısız ve farklı kişilikte istediğin gibi Lego karakterleri oluştur. Birlikte
  • Çevrimiçi çoklu oyuncu desteğiyle iki arkadaş birbirinizin dünyasını keşfedebilir, birbirinizle yarışabilir ve yaptıklarınızı gösterebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Lego Worlds PS4 Oyun Video Game Warner Bros Fiyatı, Yorumları - Trendyol

WB Games Lego Worlds PS4 oyun, başta çocuklar olmak üzere pek çok oyunseverin dikkatini çeker. Popüler lego oyuncaklarının grafikleştirildiği bu oyunda, oyuncular logo modelleriyle kendilerine bir dünya oluşturabilir. Çocuklar için hayal gücünü geliştiren, yetişkinler için ise keyifli zaman geçirmeyi sağlayan bir oyundur. PlayStation 4 için geliştirilen bu video oyun, Warner Bros. Games markası tarafından üretilmiştir. Rahat oynanabilmesi için oyuna Türkçe alt yazı desteği de eklenmiştir. Oyundaki karakterler, evler, araçlar ve diğer unsurlar, lego tuğlalarından oluşmaktadır. Açık bir dünyada hem çevrim içi hem de çevrim dışı oynanabilmesi mümkündür.

  • Lego Tuğlalarından Lego World PS4
  • Türkçe Alt Yazı ve Çok Oyunculu Mod Seçeneğiyle Lego World PS4
  • PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Uygun Lego World PS4

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyunun İçeriği Nasıldır?

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyunun İçeriği Nasıldır?

Keyifli vakit geçirmek isteyen oyuncular tarafından beğenilen WB Games Lego Worlds PS4 oyun, eğlenceli bir içeriğe sahiptir. İçerik ile ilgili önemli detaylardan biri oyundaki grafiklerin, lego tuğlalarından oluşmasıdır. Fantastik ve gizli hazinelerin bulunduğu oyunda eğlenceli bir keşif macerası yaşanabilir veya dost canlısı ya da korkunç karakterlerle yepyeni bir dünya inşa edilebilir. Ejderhalardan atlara, kazıcılardan helikopterlere kadar lego tuğlalarından yapılmış pek çok araç, oyuncular tarafından kullanılabilir. Oyun, lego tuğlaları ile düzenlenebilir açık bir dünya içermektedir. Farklı araçlar ve fonksiyonlar ile bu dünyayı özelleştirmek mümkündür. Geniş sıradağlardan tropik adalara kadar çeşitli ortamlar yaratılabilir. Ayrıca oyun içerisindeki yaratıklar ve canlılar, oyuncunun yönettiği karakterler ile etkileşime de geçebilir. Bu sayede oyun çok daha heyecanlı ve maceralı bir hâl alır.

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyun Kaç Yaş Aralığı için Uygundur?

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyun Kaç Yaş Aralığı için Uygundur?

Lego Worlds, oldukça geniş bir kitleye hitap edebilen bir konsol oyunudur. Warner Bros. Games tarafından geliştirilen bu oyun, 10 yaş ve üzeri herkes için uygundur. Daha küçük yaştaki çocuklar için konsol oyunları önerilmezken 10 yaş çocukların oyunu ebeveyn kontrolünde oynaması tavsiye edilir. Oyun, içerik ve tarz açısından çocuklara hitap ettiği gibi eğitici ve geliştirici yapısıyla çocukların gelişimine katkı da sağlar. Özgürce düzenlenebilen bir sanal dünya olduğu için çocuklarda hayal gücünü harekete geçirir. Çocuklar, yeryüzü şekillerini istedikleri gibi değiştirebilirler. Zombiden astronota kadar pek çok lego karakteri yaratmak da yine oyuncuların hayal gücüne bırakılmıştır. WB Games Lego Worlds PS4 oyun yorumlarında ebeveynler, bu oyunu çocukları ile birlikte oynadıklarını belirtilmiştir. Yetişkinlere de hitap eden oyun, stresten uzaklaşmak için iyi bir tercihtir.

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyun Çoklu Oyuncu Özelliği Var mı?

Wb Games Lego Worlds PS4 Oyun Çoklu Oyuncu Özelliği Var mı?

Lego Worlds PS4 oyun 5051892205412, çevrim içi ve çevrim dışı çoklu oyuncu modunu destekler. Bu özellik sayesinde oyuncular, online ortamda, diğer oyuncular ile etkileşime girerek oyunu oynayabilirler. Online ortamda oynamak istemeyenler ise PlayStation Dualshock oyun kumandaları sayesinde çevrim dışı bir şekilde oyunu birlikte oynayabilirler. Çevrim içi oyun için PS Plus hesabına ihtiyaç duyulur. Hem çevrim içi hem de çevrim dışı modda oyun, 2 oyuncu ile oynanabilir. Ayrıca Dualshock 4 oyun kumandası ile oynandığında, kumandadan titreşimli uyarılar alınabilir. Lego World PS4 için özel olarak üretilmiş bir oyundur. PlayStation 4 ile oynanabildiği gibi PlayStation 5 ile de rahatlıkla oynanabilir. Fakat bu oyunu PS5’te oynayabilmek için, sistem yazılımının son sürümle güncellenmesi gerekir. Her yaştan bireyin keyifle oynayacağı bu oyunu Trendyol üzerinden inceleyebilir, kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz.