2
Taşınabilir Disk kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

WD Elements 1tb 2.5' Usb 3.0 Taşınabilir Disk (WDBUZG0010BBK-WESN)

1.489 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.560 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

WD Elements 1tb 2.5' Usb 3.0 Taşınabilir Disk (WDBUZG0010BBK-WESN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk (WDBUZG0010BBK-WESN)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dönüş Hızı 5000 - 10000 Rpm
  • Güç Kaynağı USB
  • Kapasite 1 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
  • USB Bağlantı Teknolojisi USB3.2 Gen.1
Geri Bildirim Ver

WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk WDBUZG0010BBK-WESN

Günümüzde fotoğraf ve video çekerek anıların ölümsüzleştirilmesi oldukça yaygındır. Dosyaların artması kullanılan cihazı yavaşlatacağından başka bir cihazda saklama ihtiyacını ortaya çıkarır. WD Elements 1TB 2.5 USB 3.0 taşınabilir disk sayesinde bu verileri saklamak oldukça kolaydır. Modern yaşamın ihtiyacı haline gelen ürün, küçük boyutta olmasına rağmen oldukça büyük depolama imkanı sağlar. Ürün, USB 3.0 bağlantısını desteklediğinden dosyalarınızı hızlı bir biçimde yedekleyebilirsiniz. Cihaz seri çalışma performansı sunar. Tek disk ile 2.0 bağlantısına da uyum sağlar, bu sayede eski ve yeni bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk (WDBUZG0010BBK-WESN) ürününü minimal tasarımı sayesinde kolaylıkla yanınızda taşıyabilir, istediğiniz zaman dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Minimal tasarım
  • Yüksek depolama kapasitesi
  • Hızlı dosya aktarımı

WD Elements Taşınabilir Disk Avantajları

WD Elements Taşınabilir Disk Avantajları

WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk (WDBUZG0010BBK-WESN) WD müşterilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre tasarlanır. Ürünü kutusundan çıkardıktan sonra bilgisayarınıza takıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Disk çarpma veya düşmelere karşı dayanıklı olacak şekilde üretilir, sağlam bir kasa ile korunur. Geniş sıcaklık aralığında çalışan bu cihaz sert darbelerden etkilenmez. WD Elements WDBUZG0010BBK kutusu içerisinden sabit disk, USB kablosu, AC adaptörü ve hızlı kullanım kılavuzu çıkar. Ayrıca ürünün kullanımı oldukça basittir. WDBUZG0010BBK-WESN Elements 1TB 2.5 inç USB 3.0 taşınabilir disk bilgisayar gibi cihazlardaki dolu alanın boşaltılması için gerekli bir yardımcıdır. Bu ürün saklamayı istediğiniz dosyaları silmenize gerek kalmadan kullandığınız cihazın performansını sürdürmeye de yardımcı olur. Siz de bu ürüne sahip olarak dosyalarınızı güvenilir bir şekilde uzun süre saklayabilirsiniz.

WD Elements Taşınabilir Disk Özellikleri

WD Elements Taşınabilir Disk Özellikleri

WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk özellikleriyle kullanımı kolaylaştırır. Cihazın kolay kullanımı sayesinde müşteriler istedikleri zaman dosyalarına ulaşabilir ya da aktarım gerçekleştirebilir. Ürün modeli 1TB depolama hafızasına sahiptir, yüksek kapasiteli saklama alanı sayesinde verilerinizi kolayca saklar. Tüm önemli fotoğraflarınız, videolarınız ve çeşitli dosyalarınız için ilave depolama alanı sağlar. Disk 2.5 inç boyutundadır, küçük ve şık bir tasarıma sahiptir. Kolayca taşımanıza, kullanmanıza ve saklamanıza olanak sunar. Ürünün bağlantı girişi USB 3.0 ve USB 2.0 ile uyumludur, bu sayede bilgisayarınızla kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz. Siz de ihtiyacınıza uygun modele WDBUZG0010BBK-WESN ürün kodu ile kolay bir şekilde ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. Müşterilerin yaptığı WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk yorumları sayesinde üründen alacağınız fayda hakkından fikir edinerek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

WD Elements WDBUZG0010BBK-WESN Fiyatı ve Yorumları

WD Elements WDBUZG0010BBK-WESN Fiyatı ve Yorumları

WD Elements müşteri ihtiyaçlarına karşılık olarak yüksek kapasiteli saklama alanı sunmak için taşınabilir disk tasarlar. Müşterilerin merak ettiği konular arasında WD elements 1TB fiyat bilgisi de vardır. Ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak değeri belirlenir. WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk fiyatı müşteri bütçesine uygun olarak satışa sunulur. İhtiyaç sahibi olan herkes kolayca alarak uzun süre kullanabilir. Gelişmiş teknolojik özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlayan bu ürüne uygun fiyat avantajı ile sahip olmanız mümkündür. Ürün modeli dosyalarınızı ve verilerinizi uzun zaman güvenle saklamanın kolay yolunu deneyimlemenize yardımcı olur. Cihazın sahip olduğu hızlı veri aktarımı da zamandan tasarruf etmenize olanak verir. WD Elements 1TB 2.5' USB 3.0 taşınabilir disk indirimli fiyatlarını Trendyol üzerinden takip edebilir, istediğiniz zaman satın alabilirsiniz.