WD Elements Desktop Bwlg0060hbk-eesn 6tb 3.5'' Taşınabilir Harddisk

4.649 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.523 TL

Ürün Bilgileri

WD Elements Desktop Bwlg0060hbk-eesn 6tb 3.5'' Taşınabilir Harddisk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KOCAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670649322
    Bu ürün TRV_TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bellek Kapasitesi : 6 TB, Disk Boyutu : 3.5" Disk, Bağlantı Tipi : Usb 2.0, Usb 3.0, Garanti : 24 Ay Garanti,

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 6 TB
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi USB Type A
Geri Bildirim Ver

WD WDBWLG0060HBK-EESN Elements 6TB 3.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk

Taşınabilir diskler, bilgisayarlarda daha fazla depolama alanı açmaya ve verileri kolayca taşımaya yarar. Özellikle kişisel bilgisayara yüklenen oyunlar ve programlar bilgisayarın hafızasında oldukça büyük bir yer kaplar. Bu sebeple bilgisayarın hızında ve performansında düşüş yaşanabilir. WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk sayesinde en değerli dosyalarınızı güvenli bir biçimde muhafaza edebilirsiniz. Yeni güncellemeler gerçekleştirmek için bilgisayarınızdan silmek istemediğiniz verileri gözden çıkarmanıza gerek kalmaz. Cihazın bir hayli yüksek olan depolama kapasitesi sayesinde müzik, oyun, film ve fotoğraf gibi birçok dosyayı güvenle saklayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde hızlı bir yedekleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Hafıza: 6 TB
  • Tür: Taşınabilir Harici Disk
  • Özellik: USB 3.0

WD Elements 6TB USB Taşınabilir Disk Özellikleri Neler?

WD Elements 6TB USB Taşınabilir Disk Özellikleri Neler?

Hem kişisel bilgisayarlarda hem de iş bilgisayarlarında uygulamalar ve çeşitli dosyalar sebebiyle depolama alanını yetersizliği meydana gelebilir. WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk, bilgisayarınızın performansını istenilen seviyeye çıkarmak amacıyla tasarlanır. Bu cihaz sayesinde fotoğraflar, oyunlar ve şarkılar için geniş bir alan açılır. WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk, hızlı ve kolay bir şekilde veri aktarılmasına yardımcı olur. Bu ürün siyah rengi sayesinde şık ve zarif bir görünüme sahiptir. Portatif yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. İş bilgisayarlarındaki veriler bir hayli önem arz eder. WD Elements taşınabilir disk, önemli dosyaların verimli bir biçimde depolanmasını sağlar.

WD Elements 6TB USB 3.0 Taşınabilir Diski Kimler Almalıdır?

WD Elements 6TB USB 3.0 Taşınabilir Diski Kimler Almalıdır?

WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk, kişisel kullanım için uygundur. Özel bilgisayarlarda ve telefonlarda saklanan dosyaları aktarmak için 6 TB kapasiteli bir saklama alanı bulunur. Bu ürün, bilgisayarında daha fazla yer açmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlar. Özellikle arşivleme alışkanlığı bulunan kişiler tarafından uzun süre boyunca kullanılabilir. Cihaz, bilgisayarınız hızla çalışmaya ve güncelleme almaya devam ederken anılarınızı güvenle saklamaya yarar. Bu taşınabilir disk, aynı zamanda ofis ortamında da rahatlıkla kullanılanılabilir. Kontratların, raporların ve iş analizlerinin güvenli bir biçimde depolanması gerekir. Bu ürün, USB 3.0 destekli bir cihaz olduğu için büyük boyutlu dosyaların bile kısa süre içerisinde taşınmasına yardımcı olur. Bu nedenle depolama alanına ihtiyaç duyan herkes bu harddiski tercih edebilir.

WD Elements 6TB USB Taşınabilir Disk Kullanımı Pratik mi?

WD Elements 6TB USB Taşınabilir Disk Kullanımı Pratik mi?

WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk, hızlı veri transferi özelliği ve yüksek depolama alanı ile öne çıkar. Dosya aktarımı sırasında saatlerce ekran başında beklemenize gerek kalmaz. Cihaz, portatif bir tasarıma sahip olduğu için kolayca taşınabilir. Küçük boyutları sayesinde çantaya veya bilgisayar kılıfına kolayca sığar. Uzun süreli kullanım sonucunda herhangi bir yavaşlama ve bozulma belirtisi göstermez. Darbelere karşı dayanıklı bir yapısı olduğu için istenmeyen kazalar sonucunda yere düştüğünde deformasyon belirtisi göstermez. Dilerseniz cihaz içerisine sevdiğiniz filmleri taşıyarak uyumlu girişe sahip olan bir televizyona takıp kaliteli bir izleme deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu cihaz Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de WD Elements 6TB 3.5” USB 3.0 taşınabilir disk yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kaybetmek istemediğiniz dosyaları emanet edebileceğiniz bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.