WEBER Spirit E-325 Gbs Gazlı Mangal

69.998,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

WEBER Spirit E-325 Gbs Gazlı Mangal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZERENTARIMMARKET Satıcı Ünvanı: TAHİR ÖZEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4738978822800017 Vergi Kimlik Numarası: 6900078701
    Bu ürün ÖZERENTARIMMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern görünümlü yeni Spirit E-325 GBS gazlı ızgara, bütün bir yemeği ızgara yapmak için ihtiyacınız olan her şeyle donatılmıştır.Bifteklerinizi , pizzalarınızı , kümes hayvanları ve deninz mahsullerini mükemmel bir şekilde ızgara yapabilir ve yan ocakta garnitürler ve soslar hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik elemanları ile bu ızgara uzun ömürlü olacak şekilde yapılmıştır ve GBS ızgarası ile sonsuz olanaklar sunar!Ana Brülör: Kw 9.38Yan Brülör: Kw 2.93Boyut (Kapak Açık) 160 cm Y X 126 cm G X 81 DBoyut (Kapak Kapalı) 116cm Y X 126 cm G X 61cm DÖncelikle Kullanılan Izgara Alanı (Santimetre) 60 X 44Isıtma Rafı (Santimetre) 56 X 12Paslanmaz Çelik Brülör 3Yakıt Tipi Tüp Gaz (Gaz Şişesi Dahil Değildir)Yan Masalar 2 PaslanmazÇelik Topuzlar 5Döner Tekerlekler 2Durdurma Fonksiyonlu Döner Tekerlekler 2 Aksesuar Tutucu Kanca 2Pil Türü AA Piller 1ÖzellikleriGurme Barbekü Sistemli Porselen Emaye Kaplamalı Döküm IzgaraElektronik Çapraz Ateşleme SistemiPaslanmaz Çelikten Aroma Verici ÇubuklarPorselen emaye KapakDahili Kapak TermometresiPaslanmaz Çelik Yan SehpalarTemel KabinPorselen Emaye Kaplama Çelik KapiÖnden Erişilebilen Damlama Tepsisine Sahip Yağ Toplama TepsisiKademesiz Ayarlanabilir Brülör VanalariPaslanmaz Çelik Kapak TutacağiKutu içerisinden 12 kg'lık valfli ev tüplerine uygun dedantör çıkmaktadır.Tüpü alt bölümde saklamak için Aygaz tombul ev tipi tüpü uygundur.Her bileşen için 2 yıl garanti. Doğal yıpranma ve kullanma hataları hariç.Ürün orijinal ambalajında demonte teslim edilmektedir. Ürün içerisinden çıkan görselli kurulum şeması ile kendiniz montajını yapabilirsiniz.Ürünü doğal etkenlerden korumak için iç ve dış yüzeyin düzenli temizlenmesi tavsiye edilir.Paslanmaz çelik yüzeylerin , paslanmaz çelik temizleme ürünleri ile düzenli olarak temizlenmesi gerekir.Doğal yıpranma sürecine karşı koruma kılıfı ile korunması tavsiye edilir. ( Ayrıca satılmaktadır uyumlu ürün kodları PA7101,7101 ve 7183 )

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüplü / Gazlı
  • Materyal Çelik
  • Genişlik 126 cm
  • Yükseklik 61 cm
  • Derinlik 115 cm
Geri Bildirim Ver