Weblonya Çamaşır Sepeti Kirli Sepeti Kapaklı Sepet 3010

649,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Weblonya Çamaşır Sepeti Kirli Sepeti Kapaklı Sepet 3010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Weblonya Satıcı Ünvanı: WEBLONYA ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800053291600001 Vergi Kimlik Numarası: 8000532916
    Bu ürün Weblonya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapaklı çamaşır sepeti Ürün demonte olarak gelmektedir Ürün ebatları Yükseklik: 70 cm Derinlik: 25 cm Genişlik: 50 cm Kenar iskelet kayın ağacı Ortada ki parçalar çam ağacıdır Hafif ve dekoratif yapıdadır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver

Weblonya Çamaşır Sepeti Kirli Sepeti Kapaklı Sepet

Genellikle evin banyo kısmında konumlandıran ve oldukça işlevsel bir gereç olan kirli selesi, birçok farklı modellerde üretilebilir. Bu ev gerecini seçerken evinizin dekorasyonuna ve ihtiyaçlarına dikkat etmeniz önemlidir. Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapaklı sepet 3010 3002-123 şık tasarımı ve kaliteli olması sayesinde bu alanda öne çıkan ürünler arasında yer alır. Ürünün özel ahşap tasarımı banyonuza şıklık katar. Böylece evin dekorasyonunu etkileyen önemli bir yer olan banyonuza hoş bir hava verebilirsiniz. Ana malzeme olarak çam ağacı kullanılarak üretilen Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapağı sayesinde kötü kokuların etrafa yayılmasını engeller. İşlevselliği, şık tasarımı ve ideal boyutları ile banyonuzun vazgeçilmez parçalarından olan bu ürüne siz de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Özel ahşap ve şık tasarım
  • Kullanışlı ve hafif yapı
  • İdeal boyut ve hacim

Şık Tasarımıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Şık Tasarımıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Günlük hayatta birçok ev gereci kullanılır ve çamaşır selesi de bunlardan biridir. Çamaşır sepeti ve kirli sepeti işlevsel olduğu için tercih edilse de dekorasyona katkıları da büyüktür. Temiz olmayan eşyalarınızın toplu bir şekilde durmasını sağlayan bu ürün aynı zamanda banyo dekorasyonunuzu da etkiler. Bu yüzden çamaşır selesi seçerken banyonuza uygun işlevsel bir ürün tercih etmeniz oldukça önemlidir. Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapaklı sepet boyutları ve tasarımıyla müşteriler tarafından sevilerek kullanılan bir üründür. Bu kullanışlı ürünün ahşap yapıda olması banyonuza farklı bir tarz kazandırır. Sade ve şık modeli sayesinde ilgi çeken bu ev gerecini uygun banyo aksesuarlarıyla birlikte kullanarak hoş bir ortam oluşturmanız mümkündür. Siz de banyonuza özel bir şıklık kazandıracak bu ürüne kolaylıkla ulaşabilir, hemen satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanışlı ve Hafif Yapısıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Kullanışlı ve Hafif Yapısıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Günlük hayatta birçok iç ve dış giyim ürünü kullanılır. Sıklıkla kirlenen bu giysilerin belirli bir yerde toplanması ve yıkanması gerekir. Kirli giysilerinizin farklı yerlerde dağınık olarak bulunması hoş olmayan bir görüntü oluşmasına sebep olur. Weblonya çamaşır sepeti bu amaçla kullanabileceğiniz gereçlerden biridir. Yüksekliği 70 cm, genişliği 50 cm ve derinliği 30 cm olan bu ürün, kullanıma uygun olan boyutu sayesinde öne çıkar. Ürünün şık ahşap iskeletinin içerisinde torba kısmı bulunur. Bu kısmı çıkarıp dilediğiniz zaman yıkamanız mümkündür. Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapaklı sepet kullananlar ürünün işlevsel özelliklerinin yanında hafif ve dekoratif yapısından da memnun kalırlar. Müşterilerin beklentilerini hem kullanma hem de şıklık açısından iyi bir şekilde karşılayan bu ürüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Siz de Weblonya markalı bu tasarım ile banyonuza şıklık katabilirsiniz.

Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Weblonya Çamaşır Sepeti

Kirli eşyaların belirli bir yerde muhafaza edilmesini sağlayarak evinizin temiz ve hijyenik olmasına imkan tanıyan Weblonya markalı bu ürün oldukça kullanışlı bir modeldir. Temiz olmayan eşyalarınızı toplarken bu tasarımı kullanmanız evin düzenli olmasını sağlar. Bunun yanında çamaşırları yıkarken kirlilere belirli bir yerden ulaşmanız daha rahat olur. Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapaklı sepet yorumları, kullananların bu ürünle ilgili fikir ve görüşlerini içerir. Yorumları inceleyerek Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti hakkında daha detaylı bilgi edinmek mümkün olur. Böylece aklınızdaki sorulara yanıt bulma ihtimaliniz artar. Weblonya kapaklı kirli kutusu hafif tasarımlıdır. Ürün kapaklı olmasının bir avantajı olarak kötü kokuların etrafa yayılmasını engeller. Weblonya çamaşır sepeti kirli sepeti kapaklı sepet fiyatlarına uygun şekilde ulaşmanızı sağlayan Trendyol ile keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.