9
Bebek Temizleme Pamuğu kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 6 Adet

290,56 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349 TL294 TL
49 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
175 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Yumuşak dokusu ve ideal boyutuyla bebek cilt temizliğinde annelere büyük kolaylık sağlar. Arttırılmış emicilik ve temizleme kapasitesi ile tek adette daha fazla alan temizler. Bebeklerin hassas cildine uygun PH değerine sahiptir. Anti-alerjiktir. Hijyenik olarak paketlenmiş olup, ihtiyacınız kadar pamuğu içinden aldıktan sonra bir sonraki kullanım için ağzını ipi ile büzerek saklayabilirsiniz Nasıl Kullanılır? Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu’nu kaynatılıp ılıtılmış su ile ıslatın. Bebeğinizin altını nazikçe temizleyin. Gerekirse aynı işlemi tekrarlayın. · %100 Pamuk %100 saf pamuktan üretilmiştir. · Naturel Parfüm ve boya içermez. Bebeğinizin cildinde alerji ve tahriş olmasını engelleyen doğal bir üründür. · Dermatolojik olarak test edilmiştir. Bebeğinizin hassas cildine zarar vermez.
Geri Bildirim Ver

Wee Baby Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 6 Adet

Bebek bakımı ve temizliği, anne babaların çok önem verdiği konudur. Ebeveynler çocukları için her şeyin hijyenik, zararsız ve kaliteli olanını tercih eder. İlk altı ay boyunca cilt gelişimi devam eden bebeğin, doğal içerikli ve tenini tahriş etmeden temizleyen ürünler kullanması gerekir. Wee Baby bebek temizleme pamuğu, saf pamuktan üretilir ve bebek bakımının önemli bölümünü üstlenir. Boyutları ve dokusuyla dikkat çeken ürün, ebeveynlere kolaylık sunar. Antialerjik yapısıyla çocuğunuzun cildini tahrişlere karşı koruyan Wee Baby, yüzde yüz saf pamuktan üretilir. Ürünün kullanım alanları çok geniştir. Çocuklarınızın ağzını, yanaklarını, steril edilmesi gereken yaralarını, alt değiştirme sırasında genital bölgesini ve vücudunu, temizleme pamuğu yardımıyla pratik şekilde silebilirsiniz. Wee Baby bebek temizleme pamuğu 60’lı 6 adet paket içerir.

  • %100 saf pamuk
  • Saf suyla kullanım
  • Üstün emicilik

Süper Emici Wee Bebek Temizleme Pamuğu Özellikleri

Süper Emici Wee Bebek Temizleme Pamuğu Özellikleri

Bebeğinizin cildi ufak tefek sürtünmelerde bile kızaracak kadar hassastır. Bu nedenle, bebeğin teninde kullanılacak ürün, yumuşak ve steril olarak tercih edilir. Wee bebek temizleme pamuğu, yumuşacık dokusuyla bebeğinizin tenine nazikçe temas eder. Pamuğun emici gücü ve yumuşaklığına sahip olan ürün sayesinde, çocuğunuzun altını değiştirirken de rahat edebilirsiniz. Hijyenik olarak paketlenen Wee Baby, bir adet pakette, tek kullanımlık 60 adet temizleme pamuğu içerir. Ürünü kullandıktan sonra, paket etrafındaki ipleri büzerek sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bebeğinizinin göz çevresinde oluşan iltihaplı birikintiler, steril bezler yardımıyla temizlenir. Wee Baby temizleme pamuğu, enfeksiyon riski taşıyan göz bölgesinde de güvenle kullanılır. Dezenfekte edilmesi gereken bölgelerde kullanılan pamuk, yumuşak olduğu için, çocuğunuzun canını yakmaz. Önceden kaynatılıp ılık hale getirilen su yardımıyla, çocuğunuzun gözlerinde oluşan kalıntıları, acıtmadan temizleyebilirsiniz.

Bebek Bakımında Etkili Wee Baby Temizleme Pamuğu Avantajları

Bebek Bakımında Etkili Wee Baby Temizleme Pamuğu Avantajları

Kimyasal içerikli ürünler, deri üzerinden 26 saniyede emilir ve cilde olduğu kadar, iç organlara da zarar verir. Cilt gelişimini 6 ayda tamamlayan bebeğinizin kimyasal içerikli ürünlerle temas etmemesi gerekir. Wee Baby, dermatolojik olarak test edilmiştir ve parfüm içermez. Wee Baby bebek temizleme pamuğu 60’lı 6 adet kullananlar, doğal yapısı ve etkili temizleme özelliğini çok beğenir. Tüm hassas ciltlere uygun Ph değerine sahip ürünü, çocuğunuzun bakımı ve hijyeni için gerekli olan her alanda kullanabilirsiniz. Dezenfekte ve pansuman edilmesi gereken yaralarda, çocukların hassas cildine zarar vermeden ve canını acıtmadan işlem yapabilmek için, temizleme pamuğundan yardım alabilirsiniz. Geniş kullanım alanları ve saf pamuk dokusuyla tercih sebebi olan bu güzel ürüne, Wee Baby bebek temizleme pamuğu 60’lı 6 adet yorumlarından yardım alarak, avantajlı fiyatlarla ürüne sahip olabilirsiniz.

Hesaplı Alışveriş İçin Wee Baby Temizleme Pamuğu Fiyatları

Hesaplı Alışveriş İçin Wee Baby Temizleme Pamuğu Fiyatları

Çocuğunuz yemek yerken eline yüzüne bulaştırması çok olağandır. Yemek artıklarından kurtulmak için alkol, paraben ve boya içeren ıslak mendil tarzı ürünler kullanmak çok tehlikelidir. Alkol ve benzeri koruyucu maddeler içeren ürünler, çocuğunuzun hassas cildinde tahrişe neden olur ve yaşı ilerledikçe cildinde kalıcı lekeler oluşturur. Bebeklerin elleri de alkollü ürünlerden uzak tutulmalıdır. Ellerini her fırsatta ağzına götüren bebeğinizin ağız içinde yaralara sebep olabilir. Wee Baby, organik dokusu, sadece su ile ıslatılarak kullanılan pamuk tabakasıyla, çocukların yüzünde ve ellerinde güvenle kullanılabilir. Wee Baby, bez değişimi esnasında, bebeğinizin genital bölgesinde kalıntı bırakmadan temizleme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde bebeğinizin enfeksiyon kapma riski yüksek olan genital bölgesini güvenle temizleyebilirsiniz. Wee Baby bebek temizleme pamuğu 60’lı 6 adet fiyatları ve avantajlı paket seçenekleri için Trendyol kampanyalarına bakabilirsiniz.