Wee Baby Kelebek Emzik No:1 Pembe

110 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Wee Baby Kelebek Emzik No:1 Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FaktörTicaret Satıcı Ünvanı: ERMAN BAKKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1330352108
    Bu ürün FaktörTicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ortodontik damaklı emzik ucu bebeğin emme hareketine uyum sağlayarak bebeğin doğal damak yapısını ve diş gelişimini destekler. Bebeğin ağız çevresine uyumlu ergonomik ve hafif emzik gövde dizaynıEmzik kalkan bölümü bebeğin ağız çevresinin tahriş olmaması için hava alabilen açıklıklarla tasarlanmıştır. PP malzemeden yapılmış emzik kapağı emzik kullanılmadığında temiz kalmasını sağlar.0-6 aylık bebeklerin kullanımı için 1 numaradır.Emzikler, bebeklerin güçlü emme isteği karşısında rahatlamalarına ve sakinleşmelerine yardımcı olan bebek ürünleri arasında gelmektedir. Modeli, emzik ucu ve boyutuna göre kendi içinde çeşitlere ayrılan emzik modelleri karşısında pek çok anne hangi bebek emziğini tercih edeceği konusunda kararsız kalmaktadır. Bu noktada Wee Baby emzik çeşitleri ile annelerin karar vermesini kolaylaştırıyoruz. Emzik modellerinden Kelebek Damla Uçlu Emzikler güçlü emme ihtiyacına çözüm olurken damla şekline benzeyen emzik ucu, bebeklerin damak yapısına zarar vermez. Kelebek şekline benzeyen gövdesi bebeğin burnunu rahatsız etmez. Renkleri ve üzerinde yer alan sevimli tasarımları ile de ilginizi çekecek olan Kelebek Damla Uçlu Emzikler ile hem siz hem de bebeğiniz rahat edeceksiniz.Damla şekline benzeyen özel dizayn, silikon uça sahiptir.Damla emziğin uç kısmının üst ve alt tasarımı aynıdır.Bebeğin damak yapısına zarar vermez.1 Numara 0-6 ay kullanım için uygundur.Ürünün üzerindeki tutma sapı istediğiniz zaman kolayca çıkarmanızı sağlar. Bebeğin ağız çevresinin tahriş olmaması için kalkan bolumu hava deliklerine sahiptir.Kelebek şekilli siper bölümü bebeğin burnuna değmez ve zarar vermez.Wee Baby silikon emzik ucu doğal malzeme olup, tatsız ve kokusuzdur.Bu sayede bebeğin emziğe uyum sağlaması kolay olacaktır.Kullanılan silikon pürüzsüz ve şeffaftır
  • kolay temizlenir ve yapış yapış olmaz.Emzik ısırmaya ve çekmeye karşı kuvvetli ve dayanıklıdır. Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılmıştır.Sterilize Edilebilir.Marka:Wee BabyMarkanın Ait Olduğu Ülke:TürkiyeÜretim Yeri:TürkiyeKullanım Şekli:EmzikKutusu hasarlı ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Kargo kaynaklı hasarlarda, kargo tutanak belgesi ile iade gerçekleştirilebilir. Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant v.s. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver