Wee Baby Klasik Plus Geniş Ağızlı Isıya Dayanıklı Cam Biberon Pembe 180ml 140 0-6 Ay

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wee Baby Klasik Plus Geniş Ağızlı Isıya Dayanıklı Cam Biberon Pembe 180ml 140 0-6 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEYATMAZ BEBEK MARKET Satıcı Ünvanı: BEBEYATMAZ BEBEK MARKET TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160149145500001 Vergi Kimlik Numarası: 1601491455
    Bu ürün BEBEYATMAZ BEBEK MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne sütü, bebeğin gelişiminde en önemli rolü üstlenir.Bebeğin ihtiyacı olan tüm protein, mineral ve vitaminlere sahiptir.Pek çok anne doğal emzirmenin yanında sütünü sağarak bebeklerini biberonla beslemeyi de tercih etmektedir.Bu noktada tercih edilen biberon büyük önem taşımaktadır.Tercih edilen bebek biberonu
  • anne sütünün doğal yapısına zarar vermemeli, sağlıklı malzemelerden üretilmiş olmalı ve bebeğin biberon emziğine karşı yabancılık çekmemesini sağlamalıdır.Bunun yanında antikolik - gaz yapmayan biberon özelliklere de sahip olması gerekmektedir.Bu noktada Wee Baby Cam Biberon'lar annelerin tüm ihtiyaçlarına mükemmel bir çözüm olacaktır.Saf borosilikat camdan üretilen cam biberon, yüksek ısıya ve ani ısı değişiminden kaynaklanan şok durumuna karşı dayanıklıdır.Bu özelliklerin yanında biberon emziğinin damaklı (ortodontik ) yapısı emzirme esnasında bebeğin damak yapısına zarar vermez.Biberon emziğindeki özel tasarım ile antikolik özellik sağlayan hava sisitemi mevcuttur.Geniş ağzı ile kolay boşaltılıp doldurulur ve temizlenir.Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılmıştır. Emzik ucundaki wee baby özel air system sayesinde konforlu akış sağlar.Ortodontik damaklı uç emzirme esnasında bebeğin damak yapısına uyum sağlar.Gaz Önleyici Antikolik Air sistem .Emziğin hava almasını sağlayarak havanın süte karışmasını önlemeye yardımcı olur.Güvenle ısıtılabilir ve buzdolabında saklanabilir.Yüksek ısıya ve ani ısı değişiminden kaynaklanan şok durumuna dayanıklıdır.0- 6 aylık bebekler içindir.Biberon ucu silikondur.Marka:Wee BabyMarkanın Ait Olduğu Ülke:TürkiyeÜretim Yeri:TürkiyeKullanım Şekli:BiberonKutusu hasarlı ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Kargo kaynaklı hasarlarda, kargo tutanak belgesi ile iade gerçekleştirilebilir. Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant v.s. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir.
Geri Bildirim Ver