Wee Baby Mavi Meyve Süzgeci

158,21 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wee Baby Mavi Meyve Süzgeci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebek ve Sağlık Satıcı Ünvanı: ÜÇ İLKE KOZMETİK OPTİK İNŞAAT GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904037190400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040371904
    Bu ürün Bebek ve Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wee baby meyve süzgeci - Mavi- Bebeğin taze meyve ile beslenmesine yardımcı olan meyve süzgecidir.- Delikli silikon ucun içine yerleştirilen meyve dilimleri posasız beslenme sağlar.- 4+ ay bebekler için kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver

Wee Baby Mavi Meyve Süzgeci

Wee Baby meyve süzgeci, bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecini kolaylaştıran ürünlerden bir tanesidir. Ebeveynlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği ürün, son derece güvenlidir. Meyve ve sebze parçalarının yutulmasını engeller ve olası risklere karşı koruma sağlar. Bebeğin ağız yapısına uyum sağlayarak rahat bir kullanım sürecini destekler. Böylece meyve ve sebze suları güvenle tüketilir. Wee Baby meyve süzgeci hem ebeveynlere hem de bebeklere pek çok fayda sağlar.Wee Baby meyve süzgeci, taze meyve ve sebzelerin tadına alışma sürecini kolaylaştırır. Özel olarak geliştirilen silikonlu yapı, dişlerin rahat etmesini sağlar. Bu sayede bebeklerin sebze ve meyvelerin vitamin ve besin değerlerinden faydalanması mümkün hale gelir.

  • Bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecini kolaylaştırır.
  • Delikli ve silikonlu yapısı sayesinde ağza kolayca oturur.
  • İçerisinde BPA ve Fitalat içermez.

Wee Baby Meyve Süzgeci Nedir?

Mavi Meyve Süzgeci

Meyve süzgeci Wee Baby tarafından geliştirilen bebeklerin diş ve ağız yapısına uyum sağlayan ürünlerden bir tanesidir. Ek gıdaya geçen bebeklerin beslenmesi, Wee Baby meyve süzgeci ile daha kolay olur. Vücut gelişimini destekleyen ürün, bebeklerin sebze ve meyveleri posasız şekilde tüketmesini sağlar. Böylece yutma ve boğulma risklerine karşı tam koruma sağlanır. Özel olarak geliştirilen silikon, kolayca sterilize edilebilir. Böylece her kullanımda hijyene ulaşabilir, bebeğinizin vücut sağlığını koruyabilirsiniz.Wee Baby meyve süzgeci kullanımı da son derece basittir. Özel olarak geliştirilen silikon içerisine meyve ve sebzeler dilimlenerek eklenir. Dilimlerin posası silikon içerisinde kalarak vitaminli su dışarı çıkar. Böylece bebek bu suyu rahatça tüketebilir. Buzdolabında soğutulmuş sebze ve meyveleri de kullanabilir, bebeğinizin diş etlerini ferahlatabilirsiniz. Wee Baby meyve süzgeci evde, parkta, bahçede ya da tatilde kurtarıcınızdır.

Wee Baby Meyve Süzgeci Kullanışlı mıdır?

Mavi Meyve Süzgeci

Wee Baby meyve süzgeci hem tasarımı hemde yapısı bakımından son derece kullanışlıdır. İçerisinde yer alan sebze ve meyvelerin rahatça emilmesine yardımcı olur. Böylece bebeğiniz pek çok gıdaya küçük yaşta alışabilir. Aynı zamanda vücuda giren vitamin ve mineraller sayesinde çok daha sağlıklı olur. Wee Baby meyve süzgeci ergonomik tutma yeri sayesinde kullanımı kolaylaştırır. Bebeklerin kolayca kavrayabileceği tutma yeri, aynı zamanda dişlik bölümüne sahiptir. Özel olarak geliştirilen bu bölüm, tırtıklı yapısıyla dikkat çeker. Bebekler beslenmeye devam ederken aynı zamanda dişlerini de kaşıyabilir. Bu eşsiz avantaj, tek seferde pek çok işin tamamlanmasını sağlar. Wee Baby meyve süzgecinin kapaklı yapısı hem hijyeni hem de ergonomik kullanımı destekler. Kapak, özellikle dış ortamlarda süzgecin kirlenmesini önler. Böylece düşme ve çarpma risklerinin oluşturduğu durumları en aza indirir.

Wee Baby Meyve Süzgeci Kaliteli midir?

Wee Baby meyve süzgeci, son derece kaliteli materyallerden üretilir. Ürün, dış etkenlerin oluşturduğu risklere karşı korumalıdır. Böylece uzun süreli kullanımı destekleyerek maliyetleri en aza indirir. Ürünü pek çok yerde kullanabilir, bebeklerin ek gıdaya geçişini kolaylaştırabilirsiniz. Bebeklerin hassas vücuduna uyum sağlayan silikon, özel testlerden geçerek güvenilirliğini kanıtlar. BPA ve fitalat kimyasallarını içermeyen yapısı ile ebeveynlerin beğenisini kazanır. Kalitesinin yanı sıra şık mavi rengiyle de bebeklerin dikkatini çeker. Hayal gücünü destekleyen renkler, bebeğin zihinsel gelişimini destekler.Trendyol, binlerce ürünü ile sektördeki yerini koruyan online alışveriş platformudur. Mobil uygulama ya da web sitesinden Wee Baby meyve süzgeci yorumlarına göz atabilirsiniz. Aynı zamanda Wee Baby meyve süzgeci fiyatını inceleyebilir, dilediğiniz anda satın alabilirsiniz. Online alışveriş platformu, binlerce ürün çeşidi ile her kullanıcıya hitap eder. Kullanıcı dostu arayüzü, aradığınız ürünleri her an ulaşılabilir kılar.