Wee Baby Wee Biberon Temizleme Fırçası Bj-11106.5

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wee Baby Wee Biberon Temizleme Fırçası Bj-11106.5

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bebeklerin beslenmesinde hijyen en önemli konular arasında gelmekte. Özellikle biberon ve biberon emziği temizliğinde hassas davranılması gerekmektedir. Süt, bekleme ve sıcaklık koşullarına göre bakteri oluşumuna elverişli bir yapıya sahiptir. Bu yüzden bibeberonların ve biberon emziklerinin her kullanım sonrası doğru şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Bu noktada bebeklerin sağlığı annelerin rahatlığı için geliştirdiğimiz Biberon ve Biberon Emziği Temizleme Seti’ni tercih edebilirsiniz. Tüm modellere uygun olan biberon temizleme fırçası özel olarak tasarlanmıştır. Ucundaki sünger kısmı ve uzun tasarımı ile biberonun alt kısımlarının etkin bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Biberon emziği doğal malzeme olup, tatsız ve kokusuzdur. Bu sayede bebeğin emziğe uyum sağlaması kolaydır olacaktır. Kullanılan silikon pürüzsüz ve şeffaftır
  • kolay temizlenir ve yapış yapış olmaz. Emzik ısırmaya ve çekmeye karşı kuvvetli ve dayanıklıdır. Üretimde FDA standartlarında BPA içermeyen hammaddeler kullanılmıştır. Biberon ve biberon emziğinin en iyi şekilde temizlenmesi için tasarlanmıştır. İki ayrı parçadan oluşan bu set sayesinde biberon ve biberon emziğinin en küçük detaylarına kadar ulaşabilirsiniz. Bu temizleme işlemi bebeğinizin sağlıklı gelişimi için önemlidir. ÇOCUĞUNUZUN SAĞLIK VE GÜVENLİĞİ İÇİN UYARI! KULLANILMAYAN BÜTÜN BİLEŞENLERİ ÇOCUKLARIN ERİŞEBİLECEĞİ YERLERDEN UZAK TUTUNUZ. Kullanım Talimatı: İlk kullanımdan ve her kullanımdan önce ılık, sabunlu suda temizleyiniz ve iyice durulayınız Bu işlem temizlikten emin olmak için gereklidir. Yıpranmaya neden olabileceğinden doğrudan güneş ışığı altında veya direkt ısıya maruz bırakmayınız. NOT: Bulaşık makinesinde temizlemeye uygun değildir. Sterilizatörde temizlemeye uygun değildir.
Geri Bildirim Ver