Wee Baby Antikolik Pp Biberon 240 ml

170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wee Baby Antikolik Pp Biberon 240 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mini Şeyler Satıcı Ünvanı: MİNİ ŞEYLER E-TİCARET MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621098651200001 Vergi Kimlik Numarası: 6210986512
    Bu ürün Mini Şeyler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wee Baby Antikolik PP Biberon 240 ml Ürün Özellikleri: Hava akış aparatı, bebeklerin beslenme sırasında hava yutmalarını önler. Kolik sancısının azaltılmasına yardımcı olur. Beslenme sonrası kusma, gaz ve hıçkırık oluşumunun azaltılmasına yardımcı olur. Emzik üstündeki kanallar, beslenme esnasında emziğin çökme yapmasını ve yapışmasını önler. Konforlu ve kesintisiz beslenme sağlanır. Ambalajın içinde hava kanalını temizleme fırçası bulunmaktadır. Biberon üstündeki emzik 0 - 6 aylık bebekler için uygundur. 6 - 18 ay kullanımı için 2 numara, 18+ ay sonrası için 3 numara biberon emziği ayrıca temin edilebilir. FDA onaylı hammaddelerden üretilmiştir. Sterilizasyon cihazlarında temizlemeye uygundur. BPA içermeyen PP (polipropilen)den üretilmiştir. Wee Baby Antikolik Biberon’un, antikolik sistemi sayesinde hava ve süt birbirine karışmadığı için beslenme sırasında bebeğin hava yutması engellenir. Böylece beslenme sonrası gaz (kolik) sancısının önlenmesine yardımcı olur. Antikolik sistem, biberondaki iç ve dış hava basıncını dengeleyerek bebeğin hava yutmadan, kesintisiz beslenebilmesini sağlar. Temizlik Talimatları: Biberon ve emziklerin ilk kullanımdan önce 5 dakika süre kaynatılması veya kaynamış suda bekletilmesi önerilmektedir. Biberon ve emzikler her kullanımdan sonra besin kalıntısı kalmayacak şekilde, uygun bir biberon ve biberon temizleme fırçası ile yıkanmalıdır. Antikolik PP Biberonların içinde hava akış kanalının temizlenmesi için uygun fırça bulunmaktadır. Hava akış kanalı her kullanımdan sonra bu fırça ile temizlenmelidir.
Geri Bildirim Ver