Genel Markalar Baby 118 Çıt Çıt Tırnak Makası

118,61 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
169,52 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Baby 118 Çıt Çıt Tırnak Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebi Satıcı Ünvanı: SEYİDE YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1773737445800001 Vergi Kimlik Numarası: 9590721940
    Bu ürün Sebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wee Baby Çıt Çıt Tırnak Makası 118 Özellikleri
  • Doğumdan kısa bir süre sonra gelişimin en belirgin özellikleri arasında gelen uzayan tırnaklar, bebeklerin hassas ciltlerini sık sık çizmesine neden olur. Bu yüzden bebeklerin tırnakları belirli periyotlarda onlara özel geliştirilen bebek tırnak makasları ile kesilmelidir. Bebeklerin tırnaklarını rahatça kesmeye yardımcı olan küçük boyutlu tırnak makasları ile oval ve çok derin olmayacak şekilde kesilmelidir. Wee Baby Tırnak Makası bebeğinizin tırnaklarını keserken rahat hareket etmenize yardımcı olacaktır. Paslanmaz çelikten üretilen tırnak makasının kavisli ağız yapısı ve yuvarlatılmış kenarları bebek tırnakları için uyumludur. İhtiyacınız olan her anda Wee Baby ürünleri ile yanınızdayız. Kullanım Talimatı: ? İlk kullanımdan önce alkol, kolonya gibi antiseptik maddeler ile temizleyiniz. ? Her kullanımdan önce bu işlemi tekrarlayınız. ? Temizledikten sonra kullanılmadığı takdirde kuru olarak kapalı bir kapta saklayınız. NOT: Ürün rengi asortili olup stok duumuna göre gönderim sağlanmaktadır. DESİ : 0.0000
Geri Bildirim Ver