1
Telsiz Kamera Dedektör kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Weewell Wmv815 Weewel Dijıtal Bebek Izleme Cihazı

3.277 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
13 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.275 TL
13 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.345 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.369 TL
13 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.449 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Weewell Wmv815 Weewel Dijıtal Bebek Izleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BSTBilişim Satıcı Ünvanı: BEDRİ SİNAN TAŞPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4235603760600013 Vergi Kimlik Numarası: 8300400064
    Bu ürün BSTBilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WEEWELL WMV815 WEEWEL DİJITAL BEBEK İZLEME CİHAZI

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Gece Görüşü yok
  • Canlı İzleme Var
  • Ortam Dinleme Var
Geri Bildirim Ver

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı

Ebeveynlerin aklı her zaman gözleri gibi baktıkları çocuklarındadır. Her zaman yanında olamayacağı bebeğinin huzurlu ve sağlıklı olduğu görmek anne babaların içini rahatlatır. Bunun için de bebek izleme cihazları kullanılmaktadır. Weewell markası tarafından üretilmiş olan dijital bebek izleme cihazı çocuğunuzu istediğiniz zaman rahatça ve kesintisiz bir şekilde izlemenizi sağlar. Gelişmiş özelliklere sahip olan bu cihaz ile içiniz her zaman rahat ve çocuğunuz güvende olacaktır.

  • Weewell markası tarafından üretilmiş olan dijital bebek izleme cihazı 2,4” LCD ekranı ile kullanım kolaylığı sunmaktadır.
  • Weewell dijital bebek izleme cihazı gece görüş kamerasına sahiptir.
  • Weewell dijital bebek izleme cihazı pil tasarrufu moduna sahip olduğu için daha az enerji harcar. Bu sayede çok daha uzun süre boyunca kullanılabilir.

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı Genel Özellikleri

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı

Bebek izleme cihazı satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli detay ürün özelliklerinin sizin ihtiyaçlarınızı ile olan uyumudur. Weewell dijital bebek izleme cihazı gelişmiş özellikleri ile ebeveynlere kullanım kolaylığı sunar. Ürünün en dikkat çeken özellikleri arasında 2,4 inçlik dokunmatik ekranı gelmektedir. Yüksek çözünürlüğe sahip olan bu ekran renkleri net ve berrak bir şekilde yansıtmaktadır. Böylece en küçük detayı bile rahatlıkla görebilirsiniz. Weewell dijital bebek izleme cihazı karşılıklı konuşma özelliği ile dikkat çeker. Bu özellik sayesinde bebeğinizin yanında değilken bile onunla konuşabilirsiniz. Böylece aranızda mesafe varken bile ona yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Ortam sıcaklığı sensörü olan bu kaliteli bebek izleme cihazı eğer odanın ısısı artarsa veya düşerse size haber verir. Böylece sıcaklık değişimlerinin çocuğunuzun konforunu ve huzurunu düşürmesine engel olur.

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı Kullanışlı Mıdır?

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı

Weewell dijital bebek izleme cihazı işlevsel tasarımı ile dikkat çekmektedir. Bu ürünü kullanışlı yapan özelliklerinin başında gece görüş özelliği gelmektedir. Otomatik bir şekilde devreye giren gece görüş kamerası çocuğunuzu karanlıkta bile net bir şekilde izlemenizi sağlar. Böylece o uyurken başında beklemek zorunda kalmazsınız ve içiniz her zaman rahat olur. Weewell dijital bebek izleme cihazının fark yaratan özelliklerinden biri de sakinleştirici ninnilerdir. Ne zaman isterseniz bu sakinleştirici ninnileri açabilir ve çocuğunuzun huzurla uykuya dalmasını sağlayabilirsiniz. Weewell bebek izleme cihazı enerji tasarrufu moduna sahiptir. VOX modu otomatik olarak devreye girer ve ekranı kendiliğinden uyku moduna alır. Eğer çocuğunuzun odasından bir ses gelirse uyku modu değişir ve bebeğinizi görmeye devam edersiniz. Ayrıca VOX modunun pil ve cihazın kullanım ömrüne büyük katkısı vardır.

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı Kaliteli Midir?

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı

Weewell dijital bebek izleme markanın üstün kalitesi, işçiliği ve malzemeleri ile tasarlanmıştır. Bir bebek kamerasında aradığınız tüm özellikleri ve hatta daha fazlasını sizlere sunan bu ürün ebeveynlerin her zaman huzurlu olması için üretilmiştir. Gece görüş kamerasından karşılıklı konuşmaya, ortam sıcaklığı kontrolünden sakinleştirici ninnilere kadar birçok gelişmiş özellik sunan bu ürün beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaktadır. Kullanıcıların yapmış olduğu Weewell dijital bebek izleme cihazı yorumları da ürünün üstün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Hem çocuğunuzun hem de sizin her zaman huzurlu ve rahat olmasını sağlayan bu cihazı gönül rahatlığı ile satın alabilir ve çok uzun bir süre boyunca sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Weewell dijital bebek izleme cihazını uygun fiyat avantajlarıyla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Tek tıkla satın alabilir, güvenli online ödeme yapabilir ve ürününüzü en kısa süre içerisinde adresinizden teslim alabilirsiniz.