1
Mama Isıtıcı Hazırlayıcılar kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran

2.300 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.350 TL
55 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
2.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO DRK Satıcı Ünvanı: AHMED DİREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3010444922
    Bu ürün TEKNO DRK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weewell WYM400 Digital Yoğurt Yapma Makinesi
  • Dijital zaman ayarlama fonksiyonu (0-24 saat), ·Otomatik kapanım ve sesli uyarı sistemi, ·Otomatik ısı kontrolü, ·Düşük enerji ile çalışan sistem ve LCD ekran, ·Bulaşık makinesinde yıkanabilir yoğurt kapları ve kapakları, ·Doğal ve meyveli yoğurt, ·Şık ve ergonomik tasarım, ·7 adet şeffaf kapaklı ve buzdolabında saklanabilir cam yoğurt kabı, Teknik Özellikler: ·Her bardak 180 ml alır ·BPA içermez. 7 bardak

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap

Evlerde sağlıklı bir yaşam için yoğurt yapma makineleri kişilerin yaşamlarına destek vermektedir. Kullanıcıları tarafından beğenilen bu ürünlerin mayalanma süreçleri normalden daha kısa sürmektedir. Bu nedenle kişilerin tercihlerine uygun tasarımlar ile mutfaklarda yenilikçi adımların görülmesi gerekmektedir. Wym400 dijital yoğurt yapma makinesi kişilerin tercihlerine uygun olan ve son derece beğenilen ürünlerdir. Günden güne yararlı bir hal alan doğal yaşam unsurları her noktada kişilerin yaşamlarına etki etmektedirler. Bu noktada kişilerin tercihlerine ve yaşam standartlarına göre değerlendirilen ürünlerin birçok noktada tercih edilebilir bir ürün olarak görülmesi ayrıca önemli bir detaydır. Dijital yoğurt yapma makinesi üzerindeki ekran paneli sayesinde kaç derecede mayalandığını ve son olarak kaç derece ısıda beklettiğini yazmaktadır. Yoğurt yapımı için uygun bir süt ısısı ve doğal bir maya olması en önemli detaylardır. Ancak tüm bu detayları yerine getirilmesi sonucunda da mayalanma başarı ile bazen gerçekleşmemektedir. Bu gibi kazalara karşı üretilen makineler her mutfak için muhteşem bir buluş olarak kabul edilmiştir.

  • Lezzetle Mayalanan Yoğurtlar
  • Her Ev İçin Mucizevi Makinalar
  • Son Derece Keyifli

Mutfakların Vazgeçilmezi Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400

Mutfakların Vazgeçilmezi Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400

Mutfakların gözde ürünleri yoğurt yapma makinaları her daim kişilerin tercihlerine sunulan son derece keyifli ürünler olarak bulunmaktadır. Weewell wym400 dijital yoğurt yapma makinesi sağlıklı bir yaşam için bazı dengelerin bağışıklık güçlerine geri dönmesi ve yeniden içimizde büyümeleri hedeflenmektedir. Sağlık son derece önemli bir detay olarak günümüzde yaygın olarak konuşulmaktadır. Hayatımızdaki önemi bilinen yoğurt gibi mayalı probiyotiklerin daha çok tüketilmesi için mutfaklara mayalama makineleri getirilmiştir. Herkes için başarılı bir mayalama süreci oluşması sağlık için atılan en güçlü adımlar arasındadır. Wym400 yoğurt makinesinin içine yerleştirerek kişilerin tercihlerine sunulmaktadır. Bu nedenle hemen her noktada kişilerin tercihlerine sunulan ve son derece önemli olarak bitkisel çözümlerin birçok defa kişilerin tercihlerine uygun standartlarda yapıldığı görülmektedir.

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400 ile Yoğurt Yapma Makinesi

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400 ile Yoğurt Yapma Makinesi

Doğal yaşamın getirilerinden biri olan yoğurt yapımı ya da kefir yapımı gibi ürünler metabolizma için son derece önemli ayrıntılar içermektedir. Bu nedenle kişilerin tercihlerine uygun ürünler ile talepler değerlendirilmesi son derece mümkündür. Weewell wym400 dijital yoğurt yapma makinesi 7 cam kap led ekran ile son dönemin gözde ürünleri olarak belirlenir. Doğal bir yaşam standardı olan insanların hemen her nokta kişilerin tercihlerine yönelik olarak tasarladıkları en önemli ayrıntı genel olarak kişilerin ihtiyaçlarına cevap verebiliyor olmaktır. Weewell wym400 dijital yoğurt yapma makinesi 7 cam kap led ekran yorumları müşteri memnuniyetleri bakımında oldukça zengindir. Hemen herkesi yaygın bir şekilde müşteri memnuniyeti yorumuna odaklandığı son derece beğenilen ürünler arasındadır.

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Weewell Wym400 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi 7 Cam Kap Led Ekran WEE-WYM400 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Yoğurt yapma makinelerinin genel olarak teknik bir bilgiye ihtiyaç duymadan makine aracılığı ile yapılma durumudur. Weewell wym400 dijital yoğurt yapma makinesi 7 cam kap led ekran içeriği ise belirtildiği gibi 7 adet cam küçük boy kavanozdan oluşmaktadır. Bu son derece gözde bir ürün olarak da tercihlere sunulmaktadır. Weewell wym400 dijital yoğurt yapma makinesi 7 cam kap led ekran kullanımı hemen hemen her evde de karşılaşılan ve son derece denk gelinen ürünler olarak kabul edilmektedir. Yoğurt yapmak için makine araştırmalarını Trendyol üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.