4
Fıstık Ezmesi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Wefood Şekersiz Sade %100 Fıstık Ezmesi 300 gr (Fıstık Parçacıklı).

129,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde
147,90 TL
2 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
5 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
14 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
199 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Şekersiz Sade %100 Fıstık Ezmesi 300 gr (Fıstık Parçacıklı).

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fıstık Ezmesi Nedir? Fıstık ezmesi, yer fıstığının iç kısmının kabuksuz bir şekilde öğütülmesi ve püre haline getirilmesiyle elde edilen bir gıda çeşidini oluşturuyor. Kabuklarından ayrılmadan bütün olarak kavrulan fıstıklar, sonrasında sadece tohumların içi kalacak şekilde temizleniyor. Ardından ince bir şekilde öğütülerek tamamen ezme formuna getiriliyor. Wefood Şekersiz Sade %100 Fıstık Ezmesi Nasıl Yapılır? Wefood Şekersiz Sade %100 Fıstık Ezmesi, özenle seçilen birinci kalite ve olgun yer fıstıklarından üretiliyor. Ezme yapımında kullanılacak fıstıklar, lezzetini ve besin değerini kaybetmemesi adına uzun saatler boyunca düşük ısıda kavruluyor. Üründe, öğütme aşamasından sonra ortaya çıkan doğal fıstık yağının dışında ilave yağ bulunmuyor. Ayrıca bu saf formüle kıvam artırıcı, renklendirici, parlatıcı, koruyucu, ilave şeker vb. hiçbir katkı maddesi de eklenmiyor. Çapraz bulaşmanın önlenmesi için ise tüm üretim süreci, glutenli mamullerle tamamen temassız şekilde yürütülüyor.
Geri Bildirim Ver