Wefood Doğal Tuzlar Serisi 3'lü

184,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Doğal Tuzlar Serisi 3'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞAL GIDA MARKETİ Satıcı Ünvanı: MD GROUP DANIŞMANLIK GIDA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613122166100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131221661
    Bu ürün DOĞAL GIDA MARKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wefood Doğal Tuzlar Serisi 3'lü Avantaj Paketi aşağıdaki ürünleri içermektedir. 1. Wefood Himalaya Tuzu – İyotlu & İnce 500 gr Menşei: Pakistan 2. Wefood Çankırı Kaya Tuzu – İyotlu & İnce 500 gr Menşei: Türkiye 3. Wefood Delice Kaynak Tuzu – İyotlu & İnce 500 gr Menşei: Türkiye
Geri Bildirim Ver

Wefood 8683347030187 3'lü Doğal Tuzlar Serisi

Sofraların olmazsa olmazı tuz, birbirinden farklı çeşidinin olmasıyla dikkat çeker. Tuzlar, içerisinde bulunan bileşenler ve çıkarıldığı kaynağa göre birbirinden ayrılır. Wefood doğal tuzlar 3’lü set sizlere farklı türden ürünleri deneyimleme imkanı sunar. Bu serinin sadece yemeklerde kullanıldığını düşünmek doğru olmaz. Hiçbir katkı maddesi bulunmaması ve zengin mineral içeriğiyle dikkat çeken tuzlar, kullanım açısından zengin seçenekler sunmasıyla öne çıkar. Wefood 3’lü doğal tuzlar serisi yemeklerde, salatalarda ve hamur işlerinde yoğun lezzet verme amacıyla kullanılır. Buna ek olarak tuzların hepsi ayrı özelliklere sahiptir. Yüz ve vücut bakımınızda, masajlarınızda gönül rahatlığıyla bu doğal ürünleri kullanarak ürünlerden maksimum fayda elde edebilirsiniz. Wefood 3’lü doğal tuzlar serisi, fiyatı sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • Ürün Formu: İnce öğütülmüş
  • Adet: 3
  • Ağırlık: 500 g

Wefood 3'lü Doğal Tuzlar Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Wefood 3'lü Doğal Tuzlar Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Wefood 3’lü doğal tuzlar seti, farklı türden ürünleri deneyimleyebilmeniz için hazırlanmıştır. Ürünü sipariş ettiğiniz takdirde her biri 500 g olan Himalaya, Delice kaynak ve Çankırı kaya tuzu, 3’lü set olarak sizlere gönderilir. İçerisinde 80’den fazla mineral çeşidi bulunan Wefood Himalaya tuzu, hafif pembemsi bir renktedir. Himalaya, işlenme süreci açısından en saf tuz olarak kabul edilmesiyle dikkat çeker. Doğallığının yanı sıra yoğun lezzetiyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. “Halite” adı verilen bir mineral çeşidinin zamanla kayaçlar üzerinde toplanması sonucu doğal bir şekilde oluşan Çankırı kaya tuzu, zengin bir içeriğe sahiptir. İçerdiği minerallere göre rengi değişebilen bu tuz, çoğunlukla kristal parlak yapıdadır. Delice kaynak tuzu ise içerdiği yüksek mineral oranıyla vücudun ihtiyaç duyduğu tuz miktarını karşılamak için oldukça uygun bir alternatif.

Wefood 3'lü Doğal Tuzlar Serisi Nerelerde Kullanılabilir?

Wefood 3’lü doğal tuzlar serisi, yemeklere kattığı yoğun lezzetin yanı sıra cilt bakımı ve masaj gibi alanlarda sağladığı faydalarla da dikkat çeker. Yemeklerde, salatalarda ve hamur işlerinde lezzeti arttırdığı gibi metabolizmanın dengeli çalışmasında da etkili bir rol oynar. Bunlara ek olarak Himalaya tuzunu çeşitli yağlarla karıştırarak kullanabilirsiniz. Bu karışım, cildinizdeki ölü derilerden kurtulmanızı ve daha yenilenmiş bir cilde kavuşmanızı sağlar. Himalaya tuzu, sıcak suyla buharlaştırıp kullanmanız ise detoks görevi görerek evinizin atmosferini değiştirmenize yardımcı olur. Wefood Delice kaynak tuzu ise buna benzer faydaların yanı sıra hayvansal yağ ve peynir gibi ürünlerin daha taze kalmasında kullanılır. Aynı zamanda cilt bakımında kullanılan Delice kaynak tuzu, cildin sıkılaşmasında faydalıdır. Wefood Çankırı kaya tuzunu, bakım rutininize eklediğinizde ise cildinizdeki lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz.

Wefood 3'lü Doğal Tuzlar Serisi Kaliteli midir?

Wefood 3’lü doğal tuzlar serisi, içerdiği birbirinden farklı ve zengin mineraller sayesinde kullanıcıların beğenisini toplamayı başarır. İnce öğütülmüş formuyla kullanımda rahatlık sağlar. Böylece hem yemeklerde kullanıldığında sizi rahatsız etmez hem de bakım için karışım yaptığınızda işinizi kolaylaştırır. Örneğin, vücudunuzu ölü derilerden arındırmak için peeling yapmak istediğinizde cildinize zarar vermez. Ürünlerde hiçbir katkı maddesinin bulunmaması bu serinin en önemli özelliklerindendir. Tamamen doğal yollardan elde edilen bu tuzlar, metabolizmanızı dengeleyerek yaşam kalitenizi arttırmada yardımcı olur. Tek ürünle birden fazla fayda sunan serinin ambalajı, direkt olarak kullanımınıza uygundur. Bu da kullanımda yarattığı kolaylıkla süreci daha verimli bir hale getirir. Serinin son kullanma tarihinin uzun bir zamanı kapsaması da göze çarpan bir tercih sebebidir. Siz de birbirinden faydalı özelliklere sahip bu tuzları Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Satın alma işlemine geçmeden önce gerçek kullanıcıların deneyimlerini aktardığı Wefood 3’lü doğal tuzlar serisi yorum ve puanlarını inceleyebilirsiniz.