Wefood El Yapımı Klasik Jumbo Hindistan Cevizi Kasesi (Coconut Bowl)

269,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wefood El Yapımı Klasik Jumbo Hindistan Cevizi Kasesi (Coconut Bowl)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik Jumbo Coconut Bowl'un dışı ve içi tamamen pürüzsüzce zımparalanmıştır. Hindistan cevizi kabuğu kaseleri, gerçek hindistan cevizinden el yapımı yapılır. Hindistan cevizi kabuğu, önce kesilir, zımparalanır, temizlenir ve paketlenmeden önce organik hindistan cevizi yağı ile cilalanır. Hindistan cevizinden, Coconut Bowls kasesine kadar olan süreçte kesinlikle yapay bir madde kullanılmaz. BOYUT Çap 15 cm Derinlik 8 cm Hacim 750 ml İŞLEM & MALZEMELER - 100% Doğal - Tekrar Kullanılabilir - Temizlemesi Kolay - Gıda için Güvenli - El Yapımı - Gerçek Hindistan Cevizinden - Yapay Yapıştırıcı veya Lakeler Yoktur %100 doğal bir ürün olduğundan, hindistan cevizi kabuğunun bakımı önemlidir. Kullanma Kılavuzu Hindistan Cevizi kaseleri gerçek meyvelerden elde edildiği için hassas bir üründür. Kullanmadan önce h.cevizi yağı ile cilalamanızı öneririz. Yıkama esnasında çok soğuk ve çok sıcak su ile yıkanmamalıdır, çok fazla kimyasala maruz bırakılmamalıdır. 5-10 kullanımda bir h.cevizi yağı ile içini ve dışını cilalamak kullanım ömrünü uzatacaktır. Yulaf lapası ekleyeceğiniz zaman sıcak lapa olmamasına özen gösteriniz, ılık hale geldikten sonra ekleyiniz. Buz dolabına koymayınız, bulaşık makinesi ile yıkamayınız. İçerisine sıvı eklemeyiniz, yoğun kıvamlı (smoothie, yulaf lapası..vb) ürünler eklemek için uygundur. İçerisinde uzun süre ürün bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver