Wefood Maca Tozu 100 gr

290,03 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Maca Tozu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vianne Satıcı Ünvanı: AHMET PEKMEZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7270273431
    Bu ürün Vianne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halk arasında kullanılan " Peru ginsengi " adıyla bilinen Maca, dünyada sadece Peru'nun And dağlarında yetişen özel bir bitkidir.
  • Kurutulan doğal maca köklerinin toz haline getirilmesi ile elde edilen Wefood Maca Tozu, glutensiz, vegan ve şeker ilavesizdir.
  • Tüm ürünlerimizde olduğu gibi Wefood Maca Tozu da katkısız, koruyucusuz, renklendiricisiz, %100 orijinaldir.
Geri Bildirim Ver

Wefood Maca Tozu 100 gr

Dünyada süper gıda olarak adlandırılan vitamin ve mineral deposu olan, insan sağlığı için çok yararlı bazı bitkiler vardır. Bu bitkiler dünyanın dört bir tarafında yetişen meyveler olabileceği gibi sadece belirli bir bölgede yetişen kök bitkisi de olabilir. Sadece Peru ülkesinin And Dağları’nda yetişen maca bitkisinden elde edilen Wefood maca tozu 100 gr süper gıda olarak nitelendirilebilir. Peru ülkesinde ginsenge benzetilen bu bitki, turpgillerden olan bir kök bitkisidir. Tıpkı ginseng gibi kök bitki olduğu için bu adı alır. Öğütülerek toz haline gelen maca bitkisi, bu haliyle maksimum verim sunar. Sıklıkla bu şekilde tüketilen ürün, katkı maddesi ve koruyucu madde içermez. Tamamen doğal yollarla üretilen bu gıdanın içerisinde gluten bulunmaz. Siz de bu süper gıdayı denemek isterseniz ürünü satın alabilirsiniz.

  • Peru’nun ginsengi
  • Süper gıda
  • Yüksek besin değerleri

Peru'nun Ginsengi Wefood Maca Tozu

Peru'nun Ginsengi Wefood Maca Tozu

Maca bitkisi turp ailesine ait olan bir kök bitkisidir. Peru’nun And Dağları dışında başka hiçbir yerde yetişmeyen bu bitki, görüntüsü sebebiyle ginseng bitkisine benzer. Peru’nun ginsengi adını alan maca bitkisi genelde toz halinde tüketilir. Organik sertifikasına sahip maca bitkileri, besin değerini kaybetmemesi için ısıl işlem görmeden tamamen doğal yollarla kurutulur. Kurutulduktan sonra öğütme ve paketleme işlemine geçilir. Bu süreç içerisinde gluten hiçbir teması bulunmaz. Bu nedenle gluten hassasiyeti olanlar ya da çölyak hastaları rahatlıkla ürünü kullanabilir. Wefood maca tozu 100 gr fiyatı tüm bu şartlar göz önünde tutularak belirlenir. Tamamen doğal ve hijyenik koşullarda üretilen bu gıda, uygun ve avantajlı fiyat seçeneklerine sahiptir. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi ya da koruyucu madde bulunmayan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Süper Gıda Wefood Maca Tozu 100 gr

Süper Gıda Wefood Maca Tozu 100 Gr

Sağlık için bitkilerden gelen vitamin ve mineraller büyük önem taşır. Onlardan alınan vitamin ve minerallerin bazıları insan vücudunda üretilmez. Bu nedenle dışarıdan alınması gerekir. Maca bitkisinde elden Wefood maca tozu neredeyse sayısız denebilecek kadar çok besin değerine sahiptir. İçerisinde çok çeşitli vitaminler, mineraller, organik yağ asitleri ve proteinlerin yapı taşı olan amino asitler bulunur. Buna ek olarak yoğun karbonhidrat ve ekstra lif içeriğine de sahiptir. Bu ürün insan vücudunun üretemediği ancak alımı zorunlu olan bazı değerleri de barındırır. B2 vitamini ve on dokuz farklı amino asit çeşidinin yanında, kalsiyum, potasyum, magnezyum, selenyum, demir, çinko, bakır ve iyot minerallerini de içerisinde bulundurur. Yoğun besin değerleri ile insan sağlığına ciddi katkı sağlayan bu ürünü denemek için satın alabilirsiniz.

Çeşitli Yiyecekle Tüketilebilen Wefood Maca Tozu

Çeşitli Yiyecekle Tüketilebilen Wefood Maca Tozu

Toz haline getirilerek tüketilmesi gereken yiyecekler, genelde başka yiyecek ve içeceklerin içerisine katılarak tüketilir. Maksimum verimini toz halindeyken gösteren maca tozu birçok farklı yiyecekle birlikte tüketilebilir. Her türlü sıvı içeceğin içerisine az miktarda eklenerek günlük gerekli vitamin ve mineral değerleri karşılanır. Hafif tatlı ve nötr bir tada sahip olan bu ürünü istediğiniz omlet, pancake, krep gibi kahvaltılık ürünlere koyarak yiyebilirsiniz. Wefood maca tozu 100 gr yorumları bu ürünü ilk kez tüketecek müşteriler için yol gösterici şeklindedir. Bu ürünü deneyen müşterilerin değerli ve bilgi dolu yorumları sayesinde ürünü ilk kez alacak müşteriler fikir sahibi olur. İçerisinde çeşitli kullanım şekilleri de yer alır. Şeker ve gluten içermeyen bu ürün vegan beslenmeye uygundur. Bu ürünü denemek ve hayat kalitenizi artırmak isterseniz, Trendyol aracılığıyla süper gıdaya sahip olabilirsiniz.