Wella Marka: Koleston Kit Saç Boyası 7/3 Fındık Kabuğu Kategori: Saç Boyası

226,02 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239 TL229 TL
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,40 TL259,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wella Marka: Koleston Kit Saç Boyası 7/3 Fındık Kabuğu Kategori: Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koleston’un 100% Yoğun renkleri, Yoğun Nemlendirme etkisi ile birleşti. 8 haftaya kadar kalıcı renkler sağlayan Koleston, yenilenen Yoğun Parlaklık veren Bakım kürü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirir, bakım yaparak gözalıcı parlak renklere kavuşmanızı sağlar. Sadece Koleston’da olan benzersiz 15. Gün renk aktifleştirici krem ile, boyamadan sonra saç renginizi ilk günkü gibi tazeleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Turuncu
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
  • RGB #81634D
Geri Bildirim Ver

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu

Kadınlar hoş bir görünüm elde etmek ve güzelliğini taçlandırmak için saç boyası kullanımını tercih edebilirler. Koleston kit 7/3 fındık kabuğu rengiyle sıcak kahverengi tonunu deneyimleyebilirsiniz. Boya seçiminden sonra önemli bir diğer nokta ise kullanım aşamasıdır. Koleston fındık kabuğu 7.3 boya kutusunun içinden çıkan kremi sivri ucu sayesinde rahatlıkla açabilirsiniz. Daha sonra ağzı kapalı diğer tüpün içine kremin sonuna kadar sıkarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Son aşama olarak tüpün ağzını kapatarak birkaç dakika boyunca içindeki sıvı ile özdeşim sağlaması için çalkalayabilirsiniz. Çalkalama işlemi bittikten sonra tüpün ucundaki plastik kapağı açarak saçınızı boyamaya başlayabilirsiniz. Boyama işlemi bittikten sonra içerisinde yazan süre kadar bekleyip saçınızı yıkayabilirsiniz.

  • Kolay boyama deneyimi
  • Kalıcı ve ışıltılı bir görünüm
  • Yoğun renk, nemlendirici formül

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Özellikleri

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Özellikleri

Boya zamanla kullanımıyla saçı yıpratan bir özelliğe sahiptir. Koleston marka boya sahip olduğu nemlendirme özelliğiyle saçınızın yıpranma olasılığını azaltır. Ürünün anti alerjik olması sayesinde alerjik tepkime göstermeden saçlarınızı boyayabilirsiniz. Sahip olduğu tüp formu ile birlikte boyayı içine doldurduktan sonra rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Koleston saç boyası size %100 yoğun bir renk sağlarken nemli ve ışıltılı bir görünüm elde etmenizi mümkün kılar. Bir boya için seçilen tonun yanında sağladığı beyaz kapama özelliği önemlidir. Bu yüzden Koleston 7/3 fındık kabuğu yağ içerikli krem boyanın %100 beyaz kapama özelliği önemli bir tercih sebebi olarak görülür. Aynı zamanda yoğun parlaklık veren bakım kürü sayesinde boyama işleminden sonra saçlarınızı derinlemesine nemlendirir. Bunların yanında saçlarınızın ışıltılı bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur.

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Avantajları

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Avantajları

Saç boyası kullanımının yanında uzun süreler boyunca etkisini devam ettirmesi oldukça önemlidir. Bu ürün de kalıcı etki sağladığı için beğeni toplar. Boyama işleminin ilk günü için şampuan kullanmanız önerilmez, boya kutusunu içinden çıkan 1. gün kremini kullanabilirsiniz. Sonrasında ise 15. gün kremiyle renginizi tazeleyerek ışıltısını artırabilirsiniz. Özel ve renk aktifleştirici bu krem boyanın saçınızda rahatça tutunmasını sağlar. Bu sayede zaman geçtikçe saçınız ilk günkü parlak ve hoş görünümünü korur. Sonucunda ise güzelliğinize yoğun renkli saçlarınız eşlik eder. Koleston kit 7/3 fındık kabuğu kullananlar sayesinde ürünün sundukları ve beklentileri ne ölçüde karşıladığının bilgisini rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz. Koleston marka boya sayesinde bir sonraki işleme kadar sahip olacağınız ışıltılı ton dış görünümünüzü tamamlar. Merak ettiğiniz detayları inceledikten ürünle ilgili fikir edinerek satın alma kararını kolayca verebilirsiniz.

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Fiyatı ve Yorumları

Koleston Kit 7/3 Fındık Kabuğu Fiyatı ve Yorumları

Koleston 7/3 numaralı boya suya dayanıklı olma özelliğine sahiptir. Bu sayede zaman içerisinde saçınızı yıkama işlemlerinden sonra kolayca akmaz. Bu da uzun süreler boyunca saçınızdaki rengin aynı kalmasını sağlar. Bir ürünle ilgili yapılan yorumlar daha önce satın alma işlemi gerçekleştiren müşteriler tarafından yapılır. Bu paylaşımlar ürünle ilgili yapılacak tercihleri olumlu yönde etkiler. Koleston kit 7/3 fındık kabuğu yorumlarını inceleyebilir, bu sayede ürünle alakalı detaylı bilgi edinebilirsiniz. Koleston kit 7/3 fındık kabuğu fiyatı ürünün vadettikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de saçınızı boyarken hem nem dengesini korur hem de ışıltılı bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için size kolay boyama deneyimi sunan Koleston fındık kabuğu rengini online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden fiyat avantajlarıyla rahatlıkla satın alabilirsiniz.