wella Professionals Koleston Perfect Saç Boyası 60 ml

329 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,95 TL

Ürün Bilgileri

wella Professionals Koleston Perfect Saç Boyası 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAZE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CÜNEYT KULAKSIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2809044353800001 Vergi Kimlik Numarası: 5910120770
    Bu ürün NAZE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wella Koleston Perfect Saç Boyası 60 ML Koleston Saç Boyası İle Işıltıyı Hissedin Kadınlar en çok kendileri için para harcarlar. Bunların içerisinde modaya ve kıyafete büyük bir pay ayırırlar. Giyim kuşam konusunda kadınlar her alanı takip ederler. Kıyafetlerinin ve diğer kullandıkları parçaların bir bütün olarak görünmesine dikkat ederler. Bütünlüğü yakalama da saçların da önemi çok büyüktür. Saçlar için de kimi zaman birçok emek harcanmak zorunda kalınmaktadır. Saçında bakım ve boya işleML erinden geçmesi gerekmektedir. Koleston saç boyası yapılması gereken birçok işlemi içerisinde barındırdığı için hiçbir zorluk çekmezsiniz. Saçların bebeksi parlaklığına ve yumuşaklığına boya işlemi sayesinde de ulaşabilirsiniz. Saç kolay yıpranıp bozulduğu için boya ile gereken takviyenin yapılması gerekir. Saça Özel Koleston Boya Renkleri ve Numaraları Koleston boya renkleri ve numaraları saçınıza özel birçok çeşitte üretilmektedir. Saç rengine ve durumuna göre seçilecek renkler saçınızı farklı bir havaya sokacaktır. Her zevke göre Koleston saç boyasında çeşit olduğu için seçenek konusunda hiç sıkıntı yaşamazsınız. Saçlarınızda farklı bir hava estirmek için renk tonunuza karar verebilirsiniz. Kışkırtıcı Koleston Kahve Tonları Koleston kahve tonları diğer renklerden kendini çabucak belli edecektir. Kahve tonları bayanlar arasında en çok tercih edilen renklerden biridir. Saçlarında önemi üst sıralarda tutan kişiler kahve tonlarıyla saçlarına en büyük iyiliği yapabilirler. Görünümünüze de farklı bir hava katan renklerle daha farklı görünebilirsiniz. Kahve tonları sıcak tonlar olduğu için yüzünüze de bu yansıyacaktır. Koleston ile daha samimi ve içten görünebilirsiniz. Kahve tonlarının da birçok farklı çeşidi bulnduğu için dilediğinizi seçebilirsiniz. Koleston Tüp Boya Koleston tüp boya marketlerden veya eczanelerden alınanların aksine farklıdır. Çünkü tüp boya kişinin isteğine göre hazırlanır. Daha çok kuaförlerin uyguladığı işleML erden olsa da evde de dikkatli olunarak hazırlanabilir. Bu sayede diğer saç boyalarında olduğu gibi tüp boyada da istenen sonuçlar rahatlıkla alınabilir. Tercih edeceğiniz boyaların türü ne olursa olsun Koleston boya farkı ile saçlarınızdaki farkı sonuna kadar yaşayacaksınız. Sizde bir bütün olarak ışıltılı ve parlak bir görünüme kavuşmak için bu işleML ere yönelebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Bordo
  • Tip Organik
Geri Bildirim Ver