Wella Puset Örtüsü Ve Iç Kılıfı

526,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wella Puset Örtüsü Ve Iç Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: istanbulevtekstil Satıcı Ünvanı: ELİF BEDİRHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1600719797
    Bu ürün istanbulevtekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünler Puset Örtüsü, İç Çarşafı ve Minderi Kullanım Özellikleri %100 Organik Pamuk ile imal edilmiştir. Anti-Bakteriyel ve Anti-Alerjik özelliğe sahiptir. 2 Yaşına kadar tüm çocuklar için rahatlıkla kullanılabilir. 30 Derecede Ağırtıcı kullanmadan ürünü yıkayabilirsiniz. Ürün Özellikleri Puset Örtüsü: 120x100cm - Puset İç Çarşafı: 70x110cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wella Puset Örtüsü ve İç Kılıfı

Wella puset örtüsü ve iç kılıfı bebeğinizin günlük yaşam kalitesini iyileştirir. Tamamen organik pamuktan meydana getirilir. İki yaşına kadar olan tüm çocuklar için kullanılabilir. Set içerisinde puset örtüsü ve iç çarşafı yer alır. 30 derecede ağartıcı kullanılmadan yıkanabilir. Anti-bakteriyel nitelikler taşıyarak hijyenik bir ortam hazırlar. Puset örtüsünün ölçüsü 120x100 cm şeklindedir. İç çarşaf ise 70’e 110 cm’dir. Model sayesinde dışarıdayken bebeğinizin yüzünü zararlı güneş ışınlarından, rüzgardan koruyabilirsiniz. Mikropları çocuğunuzdan uzak tutarak temiz kalmalarını mümkün kılar. Çevrenizdeki hapşırma ve öksürmelere karşı fiziksel bir kalkan oluşturur. Aydınlık bir günde veya iyi aydınlatılmış bir sokakta, çocukların yatma saatinde huzur içinde uykuya dalmalarını sağlamak zor olabilir. Bu noktada devreye giren puset örtüsüyle miniklerin rahat etmesine vesile olabilirsiniz.

  • Pamuklu kumaş
  • Mikrop karşıtı yapı
  • Şık tasarım

Kullanışlı Wella Puset Örtüsü ve İç Kılıfı Özellikleri

Kullanışlı Wella Puset Örtüsü ve İç Kılıfı Özellikleri

Puset örtüsü ve iç kılıfı uygun şekilde kullanıldığında etkili sonuçlar doğurur. Bebeğinizin uykuya, iyi hava dolaşımına ve dış etkenlerden korunmaya ihtiyacı vardır. Ürün, tüm bunları sağlayabilir. Bebeğiniz için kullanışlı bir puset kılıfına sahip olmak isteyebilirsiniz. Güneş, miniklerin gözlerine çarpmadan önce onları örtüyle güvence altına alabilirsiniz. Yağmur gibi yağışlı hava koşullarında çocukları kuru tutmaya yardım eder. Ayrıca çocuğunuzu kış aylarında bir puset kılıfıyla sıcak tutmanız mümkündür. Kamp gezileri ve hatta piknikler sırasında böcekler için endişelenmenize gerek bırakmaz. Zararlı küçük canlılara karşı emniyetli bir tasarımdır. Bulunduğunuz ortamlarda bebeğinizin, rahatsızlık duyabileceği her türlü görüntü ve sesten az etkilenmesini sağlar. Seyahat esnasında veya günlük işlerin ortasında kullanmak için ideal tasarımdır. Markanın bu ürünü aracılığıyla bebeğinizin kaliteli bir uyku uyumasına destek verebilirsiniz.

Beğenilen Wella Puset Örtüsü ve İç Kılıfı Yorumları

Beğenilen Wella Puset Örtüsü ve İç Kılıfı Yorumları

Wella puset kılıfı, tercih ettiğiniz pusetin kullanım ömrünü uzatır. Sıvı teması sonucu lekelerin meydana gelmesini engeller. Üzerine bir şey döktüğünüzde oluşabilecek çirkin görüntülerin puseti etkilemesine izin vermez. Sizi temizlik zahmetinden kurtararak rahatlıkla yıkanabilir. Kirlerin pusete bulaşıp değer kaybı yaşanmasının önüne geçer. Bebeğinizin cildinde ortaya çıkabilecek tahriş, alerji gibi faktörleri engelleyebilir. Pratik olduğundan hemen çıkarılıp takılabilir. Makinede yıkanabilir ve kullanımı basittir. Modelin bakımının kolay olması, çocukların daima temiz ve mikroplardan arınmış bir yüzeyle temas etmesini sağlar. Soğuğun yoğun olduğu zamanlarda puseti sıcak tutabilir. Pamuklu kumaşıyla ebeveynlerin beğenisini kazanır. Hem pusete hem bebeğinizin vücuduna uyum sağlar. Bu sayede rahatsız bir his uyandırmaz. Wella puset örtüsü ve iç kılıfı yorumlarını araştırarak sizden önce ürünü deneyen müşterilerin tecrübelerine göz atabilirsiniz.

Cep Dostu Wella Puset Örtüsü Ve İç Kılıfı Fiyatı

Cep Dostu Wella Puset Örtüsü Ve İç Kılıfı Fiyatı

Wella puset örtüsü ve iç kılıfı fiyatı tüm kalite standartlarına göz atılarak belirlenir. İsteklerinize yanıt veren bir tasarımdır. Hoş görünümüyle pusetinize şık bir stil ve modern bir dokunuş kazandırır. Çocuğunuzu kışın sıcak tutmaya yardımcı olabilir. Aşırı ısınmayı önlerken yaz aylarında güneş koruması sağlayabilir. Kalabalık etkinliklerde mikroplardan koruyabilir. Yağmur, kar ve rüzgar dahil olmak üzere her türlü hava koşullarına karşı bariyer oluşturur. Bu sayede birden çok amaca hizmet eder. Düzenli kullanımda kolay kolay yırtılmayan yüksek kaliteli malzemelerden yapılır. Bebeğinizin tatlı bir uyku çekmesine olanak tanır. Küçük çocuğunuzla beraber seyahat etmeniz için ideal bir aksesuardır. Ebeveynlik sürecinizi zahmetsiz hale getirme konusunda yardımcıdır. 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabilir. Mikroplara karşı koruma katmanı oluşturan ürünü Trendyol’da bulabilir ve uygun fiyatıyla değerlendirerek güvenle satın alabilirsiniz.