wella Professionals Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml

683 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

wella Professionals Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60ml

Ürün Özellikleri

  • Form Köpük
  • Renk Siyah
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Siyah ile Canlı Saçlar

Rutin yaşam içinde iyi görünmenin yollarından biri saçlardan geçer. Saçlarınızın bakımlı sizin her zaman için bir adım öne çıkarır. Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml saçlarınızın bakımını sağlamanız için özel olarak imal edilmiş bir ürün modelidir. Okul, ev, sokak, seyahat fark etmeksizin iyi görünmeniz için her zaman saçlarınızın şekli, rengi, bakımlı gözüküp gözükmediği bulunduğunuz ortamda bir adım öne çıkmanıza aracılık eder. Aynı zamanda bakımlı saç mental açıdan kendinizi iyi hissetmeniz için her zaman iyi bir adımdır. Fakat saçınız her zaman için sağlıklı halini koruyamaz. Genellikle zaman içinde yılların verdiği yıpranmaya bağlı olarak saçlarınızda görünüş açısından çeşitli bozukluklar ortaya çıkar. Bu bozukluklar saçlarınızı dilediğiniz görünüme sokmanıza engel olur. 4015600225988 bu olumsuz etkenlerden beyazlamayı ortadan kaldırmayı amaçlar.

  • Saçı Doğal Rengine Döndürmede %70 Etkili
  • 10 Dakikada Pratik Sonuç
  • Anti-Aging Teknolojisiyle Saç Bakımını Gerçekleştirme

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml Özellikleri

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml Özellikleri

Saç beyazlaması genellikle yaşlılıkla beraber görülmeye başlasa da çoğu zaman genç yaşta sizlerin temel saç problemlerinden biri olabilir. Saç rengindeki beyazlama çoğu zaman için saç tellerinin içinde yer alan pigmentlerin ortadan kaybolması sonucu, saçın doğal rengini yitirmesiyle gerçekleşir. Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah saçınızın doğal renginin geri gelmesi amacıyla tasarlanmış özel bir ürün çeşididir. Asla saç boyası işlevi görmez. Onun yaptığı tek şey yeniden saçın eski görünümünü geri kazanmaktır. Amonyaksız formülüyle saçınızın beyaz alanlarının koyu alanlar tarafından pratik olarak kapatılması amacıyla geliştirilmiştir. Saçınızın kendi rengini kopyalayarak otomatikman kendi görünümüne ulaşmasını amaçlar. Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml içeriği itibariyle canlandırma sonucunda yapaylıktan uzak tamamen doğal olarak geri gelen renkli saçlar vaat eder.

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml Kullanımı

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml Kullanımı

Saçınızda beyazlayan alanlar ürün sayesinde zaman içinde geri gelir. Büyülü bir formülle aniden geri gelme sağlamasa da kademe kademe belirgin olarak saçın ışıltılı görünüme ulaşmasını olanaklı hale getirir. Amonyaksız formülünün etkisiyle renk canlandırma sürecinde asla yıpratma, kırılma, dökülme gibi etkilere sebep olmaz. Kademeli olarak gerçekleşen Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml kullanımı sayesinde yıpranmanın tersine her zaman için saça bakım sağlamayı hedefler. Laboratuvar şartlarında C vitamini ve aerobik pigmentleri vasıtasıyla özel olarak iyileştirilen anti-aging teknolojisi sayesinde kademeli olarak saçı besleyerek bakıma aracılık eder. Yine bu teknolojisi sayesinde saçın rengini aşama aşama kapatarak doğal halin uzun süre var olmasını mümkün kılar. Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml kullananlar uzun vadede şık etkiyi hissedebilir.

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60 ml Fiyatları

Wella Sp Men Pigment Mousse Gradual Tone Black Siyah 60ml Fiyatları

Dermatolojik olarak test edilen Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml özellikleri itibarıyla başta saç derisi olmak üzere diğer cilt bölgeleriyle temas etmesi durumunda herhangi bir olumsuz etkiye sebep olmaz. Sağlıklı formülüyle doğru şekilde kullanıldığı takdirde etkili sonuç almanızı mümkün kılar. Temel olarak doğal ve boyanmamış saç tellerine uygulanması tavsiye edilir. Boyanmış, perma yapılmış saçlardan kullanıldığında başarılı sonuç verme olasılığı çok düşüktür. Doğal saçlarda kullanılırsa %70 oranında saç renginde etkili iyileştirme vaat edebilir. Bu sayede uzun vadede saçların kalıcı olarak estetik görünmesini mümkün kılar. Kullanım açısından yanında hassas şampuanla sunulan 60 ml köpük formlu ambalajıyla sunulan Wella sp men pigment mousse gradual tone black siyah 60 ml yorumları oldukça pratik olduğu yönündedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.