WET N WİLD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Paleti

235 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
1.500 TL'ye 150 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
227 TL199 TL
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

WET N WİLD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Paleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETEAKTAR Satıcı Ünvanı: ASHNAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086144126400001 Vergi Kimlik Numarası: 0861441264
    Bu ürün SEPETEAKTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wet n wild coverall concealer palette kapatıcı paleti her adımda mükemmele ulaşmanızı sağlar. 1. Brightens: Somon rengi ile yüzünüzün canlanması için özel olarak formüle edilmiştir. 2. Neutralizes: Açık yeşil renkteki bu bölüm ile kırmızılıklar ton farklılıklarını nötralize etmenize yardımcı oluyor. 3.Highlights: Yüzünüze doğal bir parlaklık vermenize yarar. 4.Covers: Pembe renkteki bu bölüm ile yüksek kapatıcılık gerektiren yerleri kusursuzlaştırabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

WET N WILD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Paleti

Wet n Wi̇ld coverall concealer palette kapatıcı paleti her adımda mükemmel görünüme olanak sağlayan orijinal, doğal içerikli özel bakım ürünüdür. Somon rengi yüzünüzü canlandırarak ışıltılı, estetik, bakımlı görünmenize yardım eder. Özel somon formül içeriğine sahiptir ve çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Açık yeşil renkteki bölüm kırmızılık ton farklılıklarını nötralize ederek doğal bir görünüm kazandırır. Her cilt tonuna uygun seçeneğin bulunmasını kolay hale getiren özel bakım ürünü uygulama sonrası verimli sonuçlar almanızı sağlar. Wet n Wild coverall concealer palette kapatıcı paleti yüzünüze doğal parlaklık kazandıran yüksek etkili özel bakım ürünüdür. Pembe renkten oluşan bölümü sorunlu cilt bölgesini kusursuz bir şekilde kapatır. İdeal, hafif yapı özelliklerine sahip olan ürünü çantanızda kolayca taşıyabilir, istediğiniz an çıkararak pratik, rahat şekilde kullanabilirsiniz.

  • Kırışıklık gideren formül
  • Doğal görünüm
  • Ergonomik şık tasarım

Wet n Wild Coverall Concealer Palette Kapatıcı Özellikleri

Wet n Wild Coverall Concealer Palette Kapatıcı Özellikleri

Wet n Wild coverall concealer palette kapatıcı paleti kullananlar ürünün cilt üzerindeki yüksek kapatıcı, parlatıcı, doğal bakım etkisini fark eder. Kuru ve yağlı ciltler için idealdir. Cildin dinamikliğini arttırarak olumlu değişim sağlar. Düzenli bir şekilde kullanarak canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Günlük kullanımın yanı sıra özel gün ve gecelerde tercih edilen palet, şık davetlerde pürüzsüz görünüme sahip olmanıza olanak sağlayan oldukça etkili, kaliteli bir üründür. Gündelik kullanım ve özel davetler için idealdir. Yapınıza uygun tonları temin ederek cildinizi bozmadan sağlıklı, pürüzsüz, canlı ve doğal bir görünüme erişebilirsiniz. Cilt tonuyla uyumlu olan marka kalitesi yüksek kapatıcı, göz altı morluğu ve sivilceleri kapatmak için özel olarak geliştirilir. Yüksek kaliteli yapı özelliğine sahip olan bu ürün sayesinde cildinize oluşan ton farklılıklarını gidererek arzu ettiğiniz pürüzsüz, canlı, dinamik görünüme sahip olabilirsiniz.

WET N WİLD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Yorumları

WET N WİLD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Yorumları

Wet n Wi̇ld coverall concealer palette kapatıcı paleti satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilir, beğendiğiniz ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Makyajınızın uyumlu, dikkat çekici, doğal şekilde görünmesine yardım eder. Makyajınızla yüksek uyumluluk gösteren palet, yüzünüzdeki lekeleri ortadan kaldırmak için idealdir. Cildinizin mükemmel görünüm kazanmasına imkân tanır. Makyajınızı başarılı hale getiren cilt yapınızla uyumlu kapatıcı, uzun süreli etkiye sahiptir. Kendi cildinizin tonuyla uyumlu olan renk seçeneğini tercih ederek daima makyajınızla bütün estetik, doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. Cildinizdeki yağ oranını engelleyerek gözeneklerin dolmasının önüne geçen özel bakım ürünü sivilce oluşumunu da engelleyerek sağlığınızı koruyabilir. Tasarımı ve kullanışlı yapı özellikleriyle sıklıkla tercih edilir. Kadınların makyaj çantasında yer almayı başaran özel tasarım bu kapatıcıyla cildinizin her zamankinden doğal ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz.

WET N WILD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Paleti Fiyatı

WET N WILD Coverall Concealer Palette Kapatıcı Paleti Fiyatı

Wet n Wi̇ld coverall concealer palette kapatıcı paleti fiyatı marka ve kalitesine göre farklılık gösterebilir. Kapatıcı kalitesiyle yüksek performans deneyimi yaşayabileceğiniz, mükemmel makyaja sahip olabileceğiniz bu ürün ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Wet n Wi̇ld coverall concealer palette kapatıcı paleti yorumları ürünün yoğunluk derecesinin fondötenin ötesinde yüksek performans gücünü, ciltte oluşan ton farklılıklarını gideren doğal bakım etkisini ortaya çıkarır. Güne başlamadan önce makyajınızı dakikalar içerisinde bitirerek istediğiniz estetik, doğal görünüme kavuşabilirsiniz. Cilt tonu eşitsizliklerini giderir ve sürülen bölgeyi belirgin şekilde ortaya çıkarır. Kirli hava, stres, yeme bozuklukları gibi pek çok faktörün vücut üzerinde olumsuz etkilerini minimum seviyeye indiren özel üretim kapatıcı, cildinizi yenileyerek onarır. Cildinizin pürüzsüz görünümüne imkân sağlayan makyaj deneyiminizi verimli hale getiren özel bakım ürününü Trendyol'dan analiz ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz.