WET N WİLD Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige

307 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL236 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL237,97 TL
7 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

WET N WİLD Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • wet n wild Photo Focus Foundation Fondöten yüksek performanslı, cildi mükemmelleştiren fondötenimiz, her seferinde kusursuz görünüm için yedi farklı fotoğraf ışığı altında testine tabi tutuldu. Cildinize #nofilter mükemmellik vermek için mat, ışık dağılımlı bir kompleks ile özel olarak yapılmıştır. -Yüksek performanslı, çığır açan formül -Fotoğraflarda beyaz dökümün önlenmesine yardımcı olacak hafif ayarlı bir kompleks -Flaşlı ve flaşsız 7 ışık koşulunda test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Bej
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Form Sıvı
  • RGB #DBAE8C
Geri Bildirim Ver

WET N WİLD Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige 2278

Wet n Wild Photo Focus Fondöten yüksek performanslı, cilt dostu fondöten olarak geliştirilmiştir. Bu fondöten mükemmel görünümü elde etmek için her seferinde yedi farklı fotoğraf ışığı altında test edilir. Cildinize #nofilter mükemmelliğini veren mat, ışık yayan bir kompleks ile özel olarak formüle edilmiştir. Güçlü ve çığır açan formülü ile sizlerin dilediği cilt görünümüne sahip olmasını sağlamaktadır. Fotoğraflarda beyaz dökümü ortadan kaldırmak için karartma kompleksi özelliği bulunur. Wet n Wild Photo Focus Fondöten Mat / Soft Beige flaşlı ve flaşsız yedi aydınlatma koşulunda test edilmiştir. Cildiniz ile uyumu sayesinde etkileyici görünümler ortaya çıkarabilirsiniz.

  • Cilt ile Birebir Uyum
  • Özel Formül
  • Üstün Kapatıcılık Etkisi

Wet n Wild Photo Focus ile Doğal ve Işıltılı Görünüm

Wet n Wild Photo Focus ile Doğal ve Işıltılı Görünüm

Wet n Wild Photo Focus Fondöten - Soft Beige fondötenin sabitleme özelliği oldukça iyidir. Yüz ve boyun bölgeniz gün boyu istediğiniz gibi görünür. Ayrıca bu fondöten özenle geliştirilmiş bir formüle sahip olması ile hiçbir şekilde oksitlenme durumu ile karşı karşıya bırakmaz. Üstün kapatıcılık etkisi ile yüzde bulunan tüm kızarıklıkları kapatır ve cilt tonunun rengini dengeler. Saten kaplama etkisi ile yüzünüzün her daim aydınlık görünmesini sağlar. Wet n Wild Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige yorumları noktası söz konusu olduğunda kullanıcılar bu fondötenin doğal ve ışıltılı makyajlar elde etmedeki etkisinden son derece memnun olduklarını ifade ederler. Fondöten her daim olumlu geri bildirimler almayı başararak kalitesini tekrar tekrar kanıtlamış olur.

Wet n Wild Photo Focus ile Pürüzsüz Bir Hissiyat

Wet n Wild Photo Focus ile Pürüzsüz Bir Hissiyat

Wet n Wild Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige fiyatı sizlerin ideal fondötene olan ihtiyacınızı gideriyor. Herkes pürüzsüz bir his ve hatta cilt tonu ister ama insan cildi birçok faktörden etkilenir ve ciltte çeşitli problemler ortaya çıkar. Ciltteki siyah nokta, sivilce, sivilce ve kırışıklıklar doğru fondöten seçimi ile görünmez hale getirilebilir. Fondötenden en iyi sonucu almak için cilt temizliğine dikkat etmek çok önemlidir. Temiz, yetersiz nemlendirilmiş cilt düzgün bir görünüm elde edemez. Bu nedenle bu fondöten ile makyaj yapmadan önce cildin uygun bir nemlendirici ile temizlenmesi ve nemlendirilmesi tavsiye edilir. Fondötenin etkinliğini arttırmak için makyaj bazı kullanmak da çok önemlidir. Ayrıca doğru fondöten fırçası veya makyaj süngeri seçerek makyaj fondötenini daha etkili uygulayabilirsiniz. Sizlerin cildi ile direkt uyum içerisine girmeyi başaran bu fondöten hiçbir şekilde yüzde ağırlık hissiyatı yaşatmaz ve bulaşma yapmaz. Wet n Wild Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige kullananlar bu ürün ile pürüzsüz bir hissiyatta olmanın keyfini hem sıcak yaz aylarında hem de soğuk kış aylarında yani her daim rahatlıkla sürebilirler.

Özenle Geliştirilmiş Formülüyle Wet n Wild Photo Focus

Özenle Geliştirilmiş Formülüyle Wet n Wild Photo Focus

Wet n Wild Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige indirimler ile çok daha uygun bir şekilde sahip olabileceğiniz bu ürünün dış tasarımı da ilgi çekmeyi başarır. Cam şişeden oluşan dış tasarım 30 ml fondöten içerir. Menteşeli kapağı açarken ilk olarak kapağa takılı plastik spatula ile karşılaşıyorsunuz. Kullanmadan önce çalkalayınız. Bu fondötenin yapısı tamamı ile incedir. Hızlı bir şekilde uygulanması ve dağıtılması gerekir ve hızlı bir şekilde cildiniz ile uyum içerisine girer. Bu fondötenin sabitleme özelliğinin oldukça iyi olması makyajınızın gün boyu dilediğiniz şekilde görünmesine olanak sağlar. Wet n Wild Photo Focus Foundation Fondöten - Soft Beige satın al seçenekleri üzerinden ürünü saniyeler içerisinde Trendyol'dan alışveriş sepetinize ekleyebilir, gün boyu kendinizi bakımlı ve rahat hissetmenin keyfini yakalayabilirsiniz.