Whiskas Yavru Tavuklu Kuru Kedi Maması 300 gr X 7 Adet

395 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Whiskas Yavru Tavuklu Kuru Kedi Maması 300 gr X 7 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yağmur Pet Satıcı Ünvanı: YAĞMUR AKGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0250827749
    Bu ürün Yağmur Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yavru Tavuklu Kuru Kedi Maması 300 gr X 7 Adet

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Whiskas Junior 5900951014079-7 300 G x 7 Adet Tavuklu Yavru Kedi Maması

Kedi mamaları, küçük dostlarımızın daha kaliteli ve uzun ömürlü bir yaşam sürebilmeleri için önem arz eden gıda maddeleridir. Ürünün kedilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan formülü sayesinde daha sağlıklı bir yapıya kavuşan kediler, günlük hayatlarında daha aktif ve mutlu olmayı başarır. Whiskas Junior 300 gr x 7 adet tavuklu yavru kedi maması evcil hayvanınızın ihtiyaç duyabileceği birçok besin maddesini içeriğinde barındırır. Formülünde yer alan proteinler, tahıllar ve vitaminler Whiskas Junior kedi mamasının oldukça faydalı bir alternatif olarak öne çıkmasına imkân tanır. Bu ürün, A vitamini içerdiği için kedinizin görme kabiliyetini artırır.

  • Miktar: 300 gr x 7 Adet
  • Uygunluk: 1 yaş ve üzeri kediler
  • Protein Oranı: %32

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Whiskas Junior Tavuklu Yavru Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Whiskas junior kedi maması, alanında uzman veterinerler tarafından oluşturulmuş özel bir formüle sahiptir. Tahıl, et ürünleri, bitkisel proteinler ve faydalı yağların bir araya gelmesiyle oluşmuş besleyici bir içeriğe sahiptir. Ürün, kedinizin ihtiyaç duyduğu besin maddelerini ve ek gıdaları barındırır. Vitamin ve mineral bakımından da oldukça zengin olan bu mama, yavru kedilerin kemik gelişimini destekler. Ayrıca tüylerin de daha canlı ve parlak bir görünüme sahip olmasına imkân tanır. Besin değeri açısından oldukça dengeli bir formüle olan Whiskas yavru kedi maması, içerisinde yer alan et ve et ürünleri sayesinde evcil hayvanınızın iştahını açar. Whiskas Junior 300 gr x 7 adet tavuklu yavru kedi maması idrar yolu sağlığını artıran bir ürün olduğu için kedinizin konforlu bir yaşam sürmesine imkân tanır.

Whiskas Yavru Kedi Maması Kaç Aylık Kediler İçin Uygun?

Whiskas Yavru Kedi Maması Kaç Aylık Kediler İçin Uygun?

Whiskas 300 gr kuru tavuklu yavru kedi maması, içerdiği yüksek protein sayesinde gelişim sürecindeki ve hamilelik dönemindeki kediler için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Yavru kedinin anne sütünden kesildiği andan itibaren kullanılabilen bu ürün, yetişkinlik dönemine kadar tercih edilebilir. Bu noktada önemli olan kedinizin mamasını oda sıcaklığında servis etmenizdir. Ayrıca beslenme esnasında kolaylık sağlaması için su kabını da her zaman için dolu tutmalısınız. Günde 15 g kuru mama ve 2 poşet yaş mama, kedinizin besin ihtiyacının tamamını karşılar. Ancak kedinizin ağırlığına ve beslenme alışkanlığını göz önünde bulundurarak da kuru mama verebilirsiniz. Bu noktada evcil hayvanınızın sağlığının bozulmamasına dikkat etmeniz gerekir. Bu konu hakkında herhangi bir şüpheniz varsa bir veterinere danışabilirsiniz.

Whiskas 300 Gr X 7 Adet Yavru Kedi Maması Kaliteli mi?

Yavru kedi mamaları arasında yer alan yaş ve kuru mamalar farklı içeriklere sahip olabilir. Her bir ürün, farklı bir aromaya sahip olabileceği gibi farklı besin değerleri de barındırabilir. Bu ürün, WALTHAM beslenme uzmanları ve veteriner hekimleri ile birlikte geliştirilmiştir. Alanında uzman kişilerin görüşü alınarak hazırlanan mama, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde kedinizin sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Bunun yanı sıra Omega 6 içerdiği için kedinizin cilt sağlığını da destekler. Dışı kıtır fakat içi yumuşak olan lezzetli dolgu parçacıkları, kedinizin keyifli bir biçimde beslenmesine imkân tanır. Evcil hayvanınızın kilo fazlasını olduğunu düşünüyorsanız günlük mama miktarını azaltabilirsiniz. Dilerseniz siz de Whiskas Junior 300 gr x 7 adet tavuklu yavru kedi maması yorumlarını inceleyebilir, diğer evcil hayvan sahiplerinin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.