1
Hamur Şekillendirici kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

CandyShine Ölçekli Hamur Porsiyonlayıcı Dağıtıcı Pancake Krep Muffin Krema Puding Kolay Akıtma Yardımcısı

174,41 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CandyShine Ölçekli Hamur Porsiyonlayıcı Dağıtıcı Pancake Krep Muffin Krema Puding Kolay Akıtma Yardımcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pancake ölçekli krema hamur puding porsiyonlayıcı dağıtıcı akıtma yardımcısı Hacim: 1000 Ml.Pasta hamuru, krep hamuru, waffle hamuru ya da reçel için kullanabilirsiniz.Porsiyonlayıcının sapına bastırdığınızda ne kadar lazımsa, o kadar hamur akıtır.Soğutulmuş ve sulu reçellerde bu porsiyonlayıcı ile damlatmadan kavanoza koyulabilir.+90 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır.Bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Ölçüleri: 22x16x12 cm. Beliryeceğiniz Miktarda Porsiyonlar hazırlayabilirsiniz. Muffin kek . Krep ve waffle gibi hamur üzerinde kullanabilirsiniz. Üzerindeki ölcek ile istenilen miktarı ayaralabilirsiniz alt kısmındaki renkli silikon conta sayesinde kaymayı engeller İnsan Sağlıga Zararlı hiç bir madde içermez Kesinlikle sızdırmaz . pratik kullanım .estetik görününüm
  • Birinci sınıf akrilikten ve otomatik süspansiyonlu mekanizmadan üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Hamur Porsiyonlayıcı Dağıtıcı 12027

White Home hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı pankek, krep gibi sıvı hamur karışımların kolayca ve homojen bir şekilde porsiyonlanmasını sağlar. Ürünün amacı eşit porsiyonlar oluşturmaktır. El değmeden kullanım imkanı sunan bu model sayesinde oldukça temiz çalışılabilir. Ürün manuel olarak çalıştığı için siz istemediğiniz sürece damlatmaz. Pratik ve temiz kullanım imkanı oluşturan bu model restoran ve kafelerin vazgeçilmez parçalarından biridir. Sıvı karışımları kalıp veya tavaya dökerken kullanılan bu model manuel kullanımı sayesinde istenilen büyüklükte porsiyon hazırlamayı sağlar. Damlatmayan yapısı sayesinde tavada ekstra kirlilik oluşturmaz. Pratik bir kullanımı olan bu model ile hızınız büyük ölçüde artar. Hamur dağıtıcı şeffaf olduğundan dolayı içindeki hamur rahatça görülür. Ürünün bu özelliği kontrollü bir kullanım imkanı yaratır.

  • Şeffaf model
  • 900 ml hacim
  • Manuel kullanım

White Home Hamur Porsiyonlayıcı Özellikleri

White Home Hamur Porsiyonlayıcı Özellikleri

Hamur porsiyonlayıcıların sızdırmaz olması oldukça önemli bir özelliktir. Birinci sınıf akrilik malzemeden yapılan hamur porsiyonlayıcı hamur dağıtıcı kaliteli tasarımı sayesinde sızdırma yapmaz. Hamuru eşit bir şekilde porsiyonlamaya yardımcı bu ürün şık görüntüsüyle mutfağınıza yakışır. 900 ml olan bu ürün, geniş hacmi sayesinde kalabalık sofralarda da tercih edilir. Gövdesinde bulunan hacim ölçüleri sayesinde dengeli bir hamur hazırlanmasına yardımcı olur. Otomatik süspansiyonlu mekanizmasının avantajıyla kullanım anında rahatsızlık oluşturmaz. Hamuru eşit parçada porsiyonlamanıza yardımcı olan hamur porsiyonlayıcı sayesinde hamurların görüntüsü birbirleriyle orantılı ve estetik olur. Güzel bir görüntüye sahip olan sunumlarınız, sofrada göz kamaştırır. Homojen bir şekilde hamuru dağıtabilme özelliği sayesinde karışım güzel ve eşit bir şekilde pişer. İş yükünüzü hafifleten bu ürün, mutfağın oldukça sık ihtiyaç duyulan ürünlerinden biridir.

White Home Hamur Porsiyon Dağıtıcı White Home Avantajları

White Home Hamur Porsiyon Dağıtıcı White Home Avantajları

Mutfakta yapım aşamasında temiz çalışılabilen ürünler her zaman avantajlıdır. Çalışırken ve temizlerken keyifli olan aletler tercih sebebidir. Kaliteli plastikten yapılan hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı uzun kullanım ömrüne sahiptir. Modelde paslanma sorunu olmaz. Kaliteli plastikten üretilmesi sayesinde sağlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. White Home hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı 12027 tüm sıvı karışımların porsiyonlanmasında kullanıma uygundur. Pankek, krep ve waffle gibi ürünlerin yapım aşamasında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, tek elle kullanılabilmesi sayesinde kolay ve pratik bir kullanım alanı yaratır. White Home hamur porsiyonlayıcı sayesinde tarifleri ölçülü ve kontrollü bir şekilde uygulayabilirsiniz. Ürünün sızdırmaz özelliği sayesinde tavalarınız ve mutfak tezgahınız temiz kalır. Ekstra temizlik işi çıkarmayan bu model sayesinde işleminizi tamamladıktan sonra diğer işlerinize geçebilirsiniz. Dayanıklı malzemesi sayesinde düşme ve darbelere karşı dayanımı oldukça yüksektir.

White Home Hamur Porsiyonlayıcı Fiyatları

White Home Hamur Porsiyonlayıcı Fiyatları

White Home hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı fiyatları ürünün malzeme kalitesi ve hacmi gibi birçok özelliği göz önüne alınarak belirlenir. Geniş hacme ve kaliteli malzemeye sahip olan bu model kullananlar tarafından oldukça beğenilir. Sızdırmaz özelliği sayesinde dikkat çeken bir üründür. Kolay kullanımı sayesinde herkes tarafından tercih edilebilir. Çeyizler için iyi bir alternatiftir. White Home hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı kullananların deneyimlerine göz atarak ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. İçeriğinde sağlığa zararlı madde olmaması sebebiyle bebek krepleri yapımında da tercih edilebilecek bu ürün ebeveynlerin de beğenisini kazanır. White Home hamur porsiyonlayıcı dağıtıcı yorumlarında ürünün pratikliğinden söz edilir. Siz de hamur işlerini oldukça rahat ve temiz bir şekilde hazırlamak için bu ürünü tercih ederek yeni lezzetler deneyebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan inceleyebilir ve cazip fiyat avantajıyla istediğiniz zaman güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz.