Winesso Günbatımı Projektör 180 Derece Dönen Usb Gece Lambası

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Winesso Günbatımı Projektör 180 Derece Dönen Usb Gece Lambası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEEM HOME DESIGN Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ÇAYLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2330442888
    Bu ürün SEEM HOME DESIGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunset Lamp Gün Batımı Projektör Lambası Gün batımı projeksiyon lambası fotoğraf çekmeniz için yardımcı bir araç olarak kullanılmaktadır. 180 derece dönebilen hareketli başlık 4 seçenekli renkli ışık lensleri(kolay değişim) 2 metre USB kablo anahtar kontrolü Ayarlanabilir 38 cm ayaklı Dekoratif hoş görüntülü gün ışığı ile evinize renk katacak ürün Özellik 1. Gün batımı projeksiyon lambası dik olabilir veya farklı yönlere yansıtılabilir. Sıcak ve romantik bir atmosfer yaratmak için mükemmeldir.2. Diyaframın boyutunu ayarlamak için ışığın konumunu değiştirebilirsiniz. Eşit uzaklık ne kadar fazlaysa, duvara ve tavana yansıtılabilen projeksiyon o kadar büyük olur.3. Işının renk sıcaklığı parlak ve spot ışığı daha net.4. Daha kalın kristal mercek, daha geniş ışık açısı.5. Alüminyum alaşım, sağlam ve dayanıklı.6. Farklı açılardan ışık tüketimi ihtiyaçlarını karşılamak için 180 derecelik ayarlanabilir açı.7. Kullanım alanları : Ev, Stüdyo, Salon, Kahve dükkanı, Oturma odası, Yatak odası, Yemek odası gibi alanlarda kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver