Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı

16.559,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demos Satıcı Ünvanı: DEMOS ENDÜSTRİYEL SİSTEMLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291078827000015 Vergi Kimlik Numarası: 2910788270
    Bu ürün Demos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oda hava temizleyici alerji ve astımı olanlar için odanın havasını tamamen filtreler ve temizler.
  • Winix Zero Pro kullandığı PlasmaWave teknolojisi ile gaz ve virüsleri nötralize ederek nefes almayı kolaylaştırır.
  • Hepa filtreli hava temizleyici True Hepa filtre kullanır. Havadaki tüm toz partiküllerini hapseder.
  • Winix Zero Pro hava temizleme cihazı uyku modu ile daha az enerji harcayarak yüksek performans sağlar.
  • Ev hava temizleyici 120 metrekare büyüklüğündeki alanlar için idealdir.
  • Karbon filtreli hava temizleyici üzerinde bulunan LED ışık ortamın hava kalitesini gösterir. Mavi ışık mükemmel, yeşil ışık iyi, turuncu ışık orta ve kırmızı ışık zayıflığı temsil eder.
  • Otomatik hava temizleyicinin ön filtresi bakteri, polen ve tüy gibi partiküllerin %99.97’sini yok eder.
  • Elektrikli hava temizleyici 4 aşamalı performans özelliğiyle elektrik tasarrufu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Winix Hava Temizleyici Zero Pro

Winix Zero Pro hava temizleme cihazı sayesinde alerjinizi kontrol altında tutabilir ve sağlıklı yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. PlasmaWave teknolojisi ile tasarlanan ürün, gazları ve virüsleri nötralize eder. Bu sayede ortam havasını sağlıklı bir hale getirerek nefes almayı kolaylaştırır. Tüm bu avantajları sayesinde yaşam kalitesini artırır. Karbon filtresi sayesinde toz, tüy, polen gibi partikülleri temizler. Otomatik mod sayesinde kendi kendine çalışır. True HEPA filtresi sayesinde havadaki tozu ve alerjenleri yüksek oranda yakalar ve havayı temizler. Uyku modu özelliğinde filtreleme sessiz modda çalıştırılır ve ışıkları kısar. Bu sayede cihaz gece boyu odanın havasını temizlerken siz de deliksiz uykunun tadını çıkarabilirsiniz. Şık ve zarif tasarımı ile evinizde dikkat çekmeyi başarır. Hem şık dizaynı hem de işlevsel özelliklerinden yararlanmak için cihazı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • True HEPA filtre
  • Uyku modu
  • PlasmaWave

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Özellikleri

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Özellikleri

Hava temizleme teknolojisi sayesinde hayatınızı kolaylaştırır. İç mekanlarda kullanabilirsiniz. İnce tozları, alerjenleri, evcil hayvan tüyleri, deri döküntüleri, ev kokularını temizler. 4 aşamalı filtreleme sistemi vardır. Ön filtre, True HEPA filtre, karbon filtre ve PlasmaWave teknolojisine sahiptir. Astım, alerji, solunum gibi hastalıklara iyi gelir. 120 metrekareye kadar etkili olur. Düşük güç tüketimi sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz. Gece boyu kullanım için uygundur. Zero Pro, akıllı parçacık sensörü teknolojisine sahiptir. Otomatik mod ve koku sensörü havayı temiz tutar. Fan hızını havaya göre kendisi ayarlar. Alerji dostu sertifikasına sahiptir. İç ortamlarda alerjenlerin azalttığına dair onayı vardır. Bakterilerin ve virüslerin yapısını bozar. Böylelikle sağlıksız partikülleri yok eder. LED ışıklı tasarımı havanızın kalitesine göre değişir. Mavi ışık mükemmel, yeşil ışık iyi, turuncu ışık orta, kırmızı ışık ise zayıflığı gösterir.

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Avantajları

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Avantajları

Winix hava temizleyici çift sensör ve otomatik modu ile ön plana çıkar. Modelde fan hızını ayarlayan hava kalitesi sensörleri bulunur. Bu sayede düşük, orta ve yüksek şekilde ortamdaki havaya göre fan hızı ayarlanır. Filtre değiştirme zamanı geldiğinde filtre göstergesi yanıp söner. Kolay bir şekilde filtre değişimi yapabilir, ön filtreyi yıkayabilirsiniz. Ön filtre hayvan tüyleri ve toz parçacıklarını toplar. Bakteri, polen, küf, tüy, toz gibi partikülleri %99.97 oranında yok eder. Evcil hayvanı olan insanlar için oldukça kullanışlı bir cihazdır. Oda karanlık olduğunda uyku moduna geçer ve gece boyu maksimum sessizlikte çalışır. Oda aydınlandığında otomatik moda geri döner. Gün boyu nefes almayı kolaylaştırırken geceleri konforlu uykunun tadını çıkarmanızda yardımcı olur. Winix Zero Pro sayesinde hayat kalitenizi bir adım öteye taşıyabilir ve avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Winix Zero Pro Hava Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Winix Zero Pro hava temizleme cihazı fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. 4 aşamalı tasarımı olan ürün, maksimum seviyede hijyen sağlar. Ön filtresinde tüy ve tozları toplarken karbon filtre ile yemek pişirme esnasında veya sigara içildiğinde oluşan dumanları azaltır. Aynı zamanda koku hapsetme özelliği sayesinde evinizin kötü kokuları yok eder. True HEPA filtre alerjisi olan insanların rahat nefes almasını sağlar. Alerjenleri, polenleri ve tüyleri toplayarak havayı temiz hale getirir. Cleancel teknolojisi sayesinde hava temizleyiciyi bakterilerden korur. Gece gündüz, günün her saati kullanıma uygundur. Çocuk odası, bebek odası, mutfak, iş yeri gibi daha birçok yerde kullanır. Hayatı kolaylaştıran hava temizleyici sayesinde evinizde hem şıklığı hem de hijyeni sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günleri Winix marka cihaz ile yaşayabilirsiniz. Winix Zero Pro hava temizleme cihazı yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir ve satın alabilirsiniz.