Winkel Plastik Enjeksiyon Ocak Temizleme 1lt 1 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Winkel Plastik Enjeksiyon Ocak Temizleme 1lt 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • KOLİ OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR. İÇERİSİNDE 1 ADET MEVCUTTUR.Plastik enjeksiyon makinelerinin plastik proses eden kalıplarında yolluk vb kısımlar için sıvı temizleyicidir. Korozyon korumalı, olağanüstü etkiye sahip bir temizlik katkısıdır, aşındırıcı değildir. Ürün ısı ve malzemeden bağımsız olarak çalıştığından silindir, vida ve sıcak yolluk temizliğinde de kısıtlama olmadan kullanılabilir. İçeriğindeki korozyon inhibitörleri nüfuz ettiği kısımlarda pas oluşumunu önler ve yapışmayı azaltır. Patlayıcı değildir.
  • KULLANIM ALANI: Plastik enjeksiyon makinelerinin ocak temizliğinde, silindir, vida ve sıcak yolluk temizliğinde kullanılır. Gıda endüstrisinde kullanılabilir.
  • KULLANIM ŞEKLİ: Ürün ısıdan bağımsız çalışır
  • köpürme ve temizlik efektini basınç altında sıkıştırıldığında yapar. Makinenin basıncı 20-50 bar arasında olmalıdır. Kalıba bir baskı için yüklenen granül miktarının 10 katını tartıp bir poşete alın. Bunun %1 i kadar ocak temizleyiciyi üzerine ilave edin. Kalıbı baskıya hazırlayın ve karışımı kalıba besleyin. Granülle birlikte kalıp içine taşınan sıvı, basınç altında şişerek içerideki kirle yer değiştirir ve basılan plastik parça ile birlikte kalıptan atılır. Yaklaşık 10 baskı sonrasında kalıp temizlenmiş olacaktır. Normal granülle takip eden birkaç baskı daha alınmalı, basılan plastik içinde köpüren yapı oluşmayana kadar devam edilmelidir.
Geri Bildirim Ver