Wmf Perfect Premium Düdüklü Tencere 3 L

10.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.499 TL
9.7
2 Adet ve Üzeri %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL

Ürün Bilgileri

Wmf Perfect Premium Düdüklü Tencere 3 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 Satıcı Ünvanı: AKDENİZ ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021007012900013 Vergi Kimlik Numarası: 0210070129
    Bu ürün AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WMF PERFECT PREMIUM DÜDÜKLÜ TENCERE 3L

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wmf Perfect Premium Düdüklü Tencere 3 lt

Düdüklü tencereler, son yıllarda birçok müşteri tarafından tercih edilen malzemelerdir. Markalar müşterilerin talepleri doğrultusunda farklı tasarıma ve özelliklere sahip ürünlerini piyasaya sürer. Bunlardan biri olan WMF Perfect Premium düdüklü tencere, modern ve hızlı pişirme teknikleriyle ön plana çıkar. Düdüklü tencerede, yüksek basınç ve yüksek ısıyla pişen yemeklerin sürelerinde azalma görülür. WMF Perfect düdüklü tencere 3 L özellikle kalabalık misafir gruplarında sıklıkla tercih edilir. Lezzetli ve şık sofralar kurmak isteyenlerin birinci tercihi bu ürün, hassas pişirme yöntemine sahiptir. Yemeklerin mineral, vitamin ve besin değerlerini koruyarak kısa sürede pişirir. Lezzetli ve besin değeri yüksek yemeklerin yapıldığı bu ürün, birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilir. Son teknolojiyle donatılan aletin kullanımı kolaydır. Kullanım talimatlarına dikkat ederek yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Hızlı pişirme
  • İleri teknoloji

Mutfaktaki Yardımcınız WMF Perfect Premium Düdüklü Tencere

Mutfaktaki Yardımcınız WMF Perfect Premium Düdüklü Tencere

İleri teknolojinin kullanıldığı WMF Perfect Premium düdüklü tencere 3 L hacmiyle istediğiniz miktarda yemek yapmanıza olanak sağlar. Geniş hacme sahip bu alette, tavuktan balığa, bakliyattan çorbaya kadar pek gıdanın pişirmesini yapabilirsiniz. Kısa sürede lezzetli yemekler hazır hale gelir. Tek elle kullanıma uygundur. Ayrıca ürünün kontrol edilebilir mekanizması vardır. Kapağı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Modern tarzın teknolojiyle buluştuğu bu ürünün ayar mekanizmasında halkalar bulunur. Renkli halkalar farklı ayarları ve kademeleri göstermesi bakımından son derece önemlidir. Güvenli kullanım için göstergeden ayarlamaları yapabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen model, düşmelere bağlı oluşan çizilme ve ezilmelere karşı dayanıklıdır. Hasarlara karşı tam koruma sağlayan WMF Perfect düdüklü tencere uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Temizliğine ve bakımına dikkat ettiğiniz takdirde uzun süre performansını ilk günkü gibi korur.

Beğeni Toplayan WMF Düdüklü Tencere 3 lt

Beğeni Toplayan WMF Düdüklü Tencere 3 Lt

WMF düdüklü tencere 3 lt kapasitesiyle kalabalık misafir grupları için tek seferde yemek pişirmeye olanak sağlar. Ayrıca ürün içerisinde bulunan ölçek ile istediğiniz miktarı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kişi sayısına göre kolay ölçümlü sistemle malzemeleri koyabilirsiniz. Sahip olduğu sapı ise alev korumalıdır. Özel tasarlanan sistemle yemek yapımında oluşabilecek olumsuz durumlarının önüne geçer. Tencereden sapı kolay şekilde çıkar. Temizlik sırasında tek bir hamle ile sapı yerinden çıkarıp yıkayabilirsiniz. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkanabilir bir modeldir. Kapak sapı ve sızdırmazlığın elde yıkanması tavsiye edilir. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde uzun süre kullanılabilir. Ürün hakkındaki diğer detayları WMF Perfect Premium düdüklü tencere 3 L kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu ürünü satın alıp kullananlar yorumlar sayesinde deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere aktarır.

Cazip WMF Perfect Premium Düdüklü Tencere 3 lt Fiyatları

Cazip WMF Perfect Premium Düdüklü Tencere 3 L Fiyatları

WMF Perfect Premium düdüklü tencere 3 L fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Paslanmaz çelikten üretilmesi, geniş kapasitesi, pratik kullanımı ve tasarımı fiyatlandırmada rol oynar. Hem kullanımı hem de uygun fiyatı müşterilerin beklentilerini karşılar. Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilen model, yüksek basınçta gıdaların besin değerlerini düşürmeden pişirilmesine olanak sağlar. Yemek yapım süresini azaltan düdüklü tencerede özel diyet yemekleri ya da bebeğiniz için uygun yemekler pişirebilirsiniz. Lezzetli ve şık sofralar kurmak isteyenlerin kolay kullanabileceği bir üründür. Kullanım kılavuzu sayesinde ayar sistemini de rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Diğer detayları WMF Perfect Premium düdüklü tencere 3 L yorumları ile öğrenebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce aleti deneyimleyenlerin düşüncelerini yorumlardan öğrenebilirsiniz. Siz de Trendyol’dan WMF Perfect Premium düdüklü tencere 3 L 3201005795 koduyla ürünü bularak uygun fiyata satın alabilirsiniz.