WODDY Beyaz Akvaryum Kumu 1-3 Mm 10 kg

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

WODDY Beyaz Akvaryum Kumu 1-3 Mm 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woddy Satıcı Ünvanı: SEMİH FATİH ÇANKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290518169
    Bu ürün Woddy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Woddy beyaz akvaryum kumu 1-3 mm 10 kg Beyaz dekoratif akvaryum kumu kumu kullanmaya başlanmadan önce
  • herhangi bir kimyasal madde kullanmadan mutlaka duru su ile en az 5 - 6 defa bol su ile yıkayıp sonra kullanınız
Geri Bildirim Ver

Woddy Beyaz Akvaryum Kumu 1-3 mm 10 kg

Akvaryum içerisinde kullanılan kumlar, su içerisindeki yaşam koşullarını etkiler. Akvaryumunuza farklı dekoratif şekiller vererek farklı bir ekosistem sağlayabilirsiniz. Woody beyaz akvaryum kumu, 1-3 mm büyüklüğünde 10 kg olarak paketlenir. Ürünü dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Herhangi bir kimyasal bir madde kullanmadan duru su ile bol bol yıkayıp sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Akvaryum kumu beyaz olarak tasarlanır ve akvaryum tabanında bitkilerinizi kolayca sabitleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürün, akvaryum tabanının nefes almasına olanak tanır. Balıklarınızın ve içerisinde bulunan bitkilerin canlı ve bol oksijenli bir şekilde canlı kalmasına imkan sunar. Bu ürün; akvaryum içerisinde balık ve bitkiler dışında bulunan bazı faydalı bakterilerin yaşamsal faaliyetlerini sürdürmesine olanak tanır. Ürünün hem doğal görünüm sunması hem de bakımının pratik olması müşterilerin beğenisini kazanır.

  • Doğal görsellik
  • Mineralli içerik
  • Hava kabarcıkları

Kullanışlı Woddy Beyaz Akvaryum Kumu Özellikleri

Kullanışlı Woddy Beyaz Akvaryum Kumu Özellikleri

Woddy beyaz akvaryum kumunun başlıca özelliği akvaryum tabanının nefes almasına imkan sunmasıdır. Bu sayede tabanda bitki ve diğer canlıların koku yapmasının önüne geçer. Ayrıca kumun bakımı ve temizlenmesi kolay olduğu için rahatlıkla akvaryum içi temizliğini yapabilirsiniz. Akvaryum içerisinde kullanacağınız peyzaj ile kum uyumu önemlidir. Suyun içerisindeki Ph derecesini ölçerek kum eklemeniz tavsiye edilir. Belirli aralıklarla dip çekme işleminizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Kullanacağınız kum akvaryumun litresine göre değişiklik gösterir. Woddy beyaz akvaryum kumu 1-3 mm 10 kg olarak tasarlanır. Bu ürün içerisinde hava kabarcıkları oluşur. Bu durum kum içerisindeki bitki kökleri iyon değişimini kolay yaparak balıkların gübre emilimini kolaylaştırır. Akvaryum içerisinde kum şekillendirici aparat yardımıyla kolay bir yerleştirme yapabilirsiniz. Bu ürün, akvaryum içerisindeki ekosistem dengesinin oluşmasına yardımcı olur.

Woddy Beyaz Akvaryum Kumu Avantajları

Woddy Beyaz Akvaryum Kumu Avantajları

Ürün, su içerisinde balıkların ve bitkilerin rahat nefes almasını sağlayarak yeterince oksijen sunar. Balık ve bitki atıkları kum sayesinde tabana inme yapmaz ve kolayca temizlenir. Kum görsel olarak otantik bir görünüm sunar. Kumu akvaryumun içerisine koymadan önce bol su ile temizlemeniz suyun berraklığını artırır. 10 kg olarak paketlenen kum, orta ölçekli akvaryumlar için rahatlıkla yeter. Bu ürün, balıkların yüzgeç ve karın bölgelerine zarar gelmeyecek şekilde tasarlanır. Ürün, kırıklı kum taneleri ile harmanlanarak doğal bir görünüm sunar. Tabanda gerek zemin bitkileri ve diğer dikey bitkilere rahat bir su salınımına izin verir. Woddy beyaz kum içerisinde kalsiyum ve karbonat gibi mineralleri barındırarak hem balıkların hem de bitkilerin besin değerlerinin karşılanmasına yardımcı olur. Bu ürünü akvaryumda tropikal balıklar için de rahatıkla tercih edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Woddy Beyaz Akvaryum Kum Fiyatı

Bütçenize Uygun Woddy Beyaz Akvaryum Kum Fiyatı

Bu ürünün kalitesi ve özellikleri fiyatını belirler. Su içerisinde sağladığı besinler, otantik görünüm ve oluşturduğu hava kabarcıkları ürünün avantajlarındandır. Bitki çürüklerinin önüne geçerek bol miktarda oksijen salınımı sunar. Dipte atıkların çöküp pekişmesine izin vermez ve kolay temizlenebilir kılar. Su içerisinde var olan faydalı bakterilerin beslenmelerine ve balıkların dinamik kalmasına yardımcı olur. Temiz bir görünüme sahip olduğu için su içerisindeki kirlenmeleri rahatlıkla görünür kılar. İçeride düzeltme aparatı ile ürüne istediğiniz şekli verebilirsiniz. Farklı doğal kayaç türleri kullanıp içerisinde farklı tasarımlar oluşturabilirsiniz. Ürün, özel olarak paketlenip hızlı bir şekilde hazırlanır. Ürün hakkında yorumları okuyabilir ve değerlendirmelerinizle katkıda bulunabilirsiniz. Siz de tüm bu avantajlı özelliklere sahip Woddy beyaz akvaryum kumu 1-3 mm 10 kg fiyatına ulaşabilir ve bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.