Wogens %99,9 Saf Ipa Izo Propil Kokusuz Temizlik Solventi 1 Lt. (izopropil)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wogens %99,9 Saf Ipa Izo Propil Kokusuz Temizlik Solventi 1 Lt. (izopropil)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÖZELLİKLERİ:Wogens İzo Propanol Temizlik Solventi Özel işlemlerden geçirilerek ve kokudanarındırılarak kişisel parfüm ve oda kokusu yapımı için üretilmiştir.%99,9Saflıktadır. Su İçermez. Wogens İzo Propanol Temizlik Solventi ayrıca Kozmetik, saç ürünleri, saç boyalarını durulamak amacı ile oje, şampuan saç spreyi gibi ürünlerde kullanılır. Sıvı sabun, deterjan ve kurutma ajanı olarak da izopropanol kullanılır. Araç yüzeylerinin temizlenmesinde kullanılır .Seramik kaplama ve Nano-Boya koruma öncesi kullanılması uygulamanın kalitesiniarttırır. Araçlarda pastalama işlemi sonrası ve wax uygulanmasından önce yüzeye zarar vermeden temizlik işleminde kullanılır. Pasta cilanın araç yüzeyine bıraktığı yağın temizlenmesinde kullanılır. Araç yüzeyinde, fayans ve camabulaşan silikon artıklarının temizlenmesinde kullanılır. Kuvvetli yağ ve kir çözücüdür. Bilgisayar Yazıcı Gözlük, Cep telefonu, ekran ve dijital fotoğrafmakina objektiflerini zarar vermeden temizler. Hassas malzemelerin temizliğindekullanılır. En çok bir çözücü olarak veyahut genellikle temizleyici madde olarak kullanılmaktadır. Kreozot için çözücü madde olarak kullanılmaktadır.Boya tinerleri, genel amaçlı temizleyiciler, Hijyen ürünleri, mürekkepler ve öncam çözücü kimyasalların üretiminde olduğu gibi birçok alanda kullanılır. Dövme dükkanları gibi alanlarda yaraları temizlemek için de sıklıkla kullanılır. Ojeimalatında kullanılmaktadır. Yapıştırıcı ve dolgu macunu gibi kimyasallarınbirçoğunun da üretimlerinde kullanımı söz konusudur. Deri tabaklama sektöründeyoğun olarak kullanılmaktadır ve bu alanda kullanılırken hijyenik özelliğindenyararlanılır. Yağlayıcı katkı kimyasallarının imalatında kullanılır. Pigmentüretiminde de işlem görür. Çözücülerin üretimlerinde kullanılmaktadır. Yakıtlarve yakıt katkılarının üretimlerinde kullanılır. Yüzey aktif ürünlerinbazılarının üretimlerinde yer alırlar. Çuval imalatında kullanılmaktadır. Elektrik ve elektronik ürünlerin üretimlerinde kullanılmaktadır. Kişisel bakımürünlerinin de üretimlerinde çözücü hammadde özelliği göstermektedir.İÇİNDEKİLER:%99,9İzopropanol (Cas No:67-63-0)İçerir. Su içermez.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
Geri Bildirim Ver