wolf-fol Dolap Kaplama Folyosu Parlak Beyaz 100cmx10mt Lake Görünümlü Kendinden Yapışkanlı Kaplama Folyosu

850 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL

Ürün Bilgileri

wolf-fol Dolap Kaplama Folyosu Parlak Beyaz 100cmx10mt Lake Görünümlü Kendinden Yapışkanlı Kaplama Folyosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİK DİZAYN Satıcı Ünvanı: IRYNA AD İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0071325227
    Bu ürün ETİK DİZAYN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek üretim,yapışma ve malzeme kalitesine sahiptir. Ürünümüz Avrupa ithaldir. Kesinlikle çin malı kalitesiz ürünlerden değildir. 80 Mikron
  • Uygulamalarınızda esneme mukavameti ile birlikte kolay kopma,yırtılma vb. sebepler gerçekleşmez. Arkası yapışkanlıdır. Su bazlı olup dış mekanda 3 yıl , iç mekanda 5 yıl kullanım garantisi vardır. Ürün başlığında belirtilen ölçülerde gönderim yapılır , üründen 2,3,4 vb. adetlerde alım yapmanız halinde tek parça olarak gönderilir. *Ürünümüz düz beyazdır.Üzerinde herhangi bir motif/şekil yoktur. ** Ürün yazı tahtası olarak kullanıma uygun değildir Uygulama Yöntemleri
  • Ürünümüz kendiliğinden yapışkanlıdır.Arkası kısmında ki koruyucu kağıdı kaldırıp temiz ve tozdan arındırılmış yüzeye rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz. Dilerseniz su yardımı ile uygulama da yapabilirsiniz. Hava kabarcıkları ürün kaynaklı değil , tamamen uygulama kalitenize bağlı olarak oluşmaktadır. Uygulama sonrası oluşabilecek hava kabarcıklarını iğne ucunu batırma ile yok edebilirsiniz.Ürünü mutfak tezgah üstü , tezgah arası , cam kaplama,mobilya kaplama vb. zeminlerde uygulayabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Wolf-fol Dolap Kaplama Folyosu Parlak Beyaz 100cm x 10mt Lake Görünümlü Kendinden Yapışkanlı

Wolf-Fol dolap kaplama folyosu parlak beyaz 100 cm x 10 mt lake görünümlü kendinden yapışkanlı kaplama folyosu dayanıklı yapısıyla uygulama sırasında yırtılma olayı yaşatmaz. Arkası yapışkan yapıda olduğu için uygulayacağınız yerin üstüne doğru şekilde yapıştırmanızı, yüzeyin pürüzsüz bir görünümde olmasını sağlar. Yapışkanlı olmasından dolayı işlemi uygulayacağınız yerin önceden kirden ve tozdan arındırılmış olması gerekir. Bu sayede kaplama folyosu sorunsuz şekilde yüzeye uygulanır. Bazen yüzeylerde kalan istenmeyen kirler ürüne yapışarak kabartmasına neden olabilir. Bu yüzden öncesinde yapılan temizlik ürünün yüzeyde şık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Uygulamayı kolay hale getirmek için suyla da kullanabilirsiniz. Siz de yıpranmış mutfak ve banyo dolaplarına bu ürünle canlı bir görünüm kazandırabilir, tarzınıza uygun şekilde dekore edebilirsiniz.

  • 3-5 yıl arası kullanım süresi
  • Geniş kullanım alanı
  • Pürüzsüz görünüm

Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu Kullanım Avantajları

Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu Kullanım Avantajları

Wolf-Fol dolap kaplama folyosu parlak beyaz 100 cm x 10 mt lake görünümlü kendinden yapışkanlı kaplama folyosu kullananlar yıpranmış, rengi solmuş ve soyulmuş dolaplara canlı bir görünüm kazandırmak için bu ürünü sıklıkla kullanır. Ürün uygulandıktan sonra dış ve iç mekanlarda farklı zamanlarda yenilenebilir. Su tutmaz özellikli olduğu için dış mekanlarda 3 yıl rahatlıkla kullanılabilir. İç mekanlarda ise 5 yıl sorunsuz şekilde bu ürünü kullanabilirsiniz. Temiz yüzeylere doğru uygulandığı takdirde istenmeyen hava kabarcıkları oluşmadığı için göz alıcı görünür. Önemli olan sizin temiz bir alana ürünü doğru şekilde uygulayabilmenizdir. Bu nedenle gerekli bilgileri edinip ürünün talimatlarına uyarak yapıştırmanız size istediğiniz görüntüyü verir. Yanlış kullanmalar sonucunda oluşan hava kabarcıklarını da iğne batırarak yok edebilirsiniz. Bu sayede evinizde bulunan yıpranmış dolaplarınızı ilk günkü parlaklığına ve pürüzsüzlüğüne kavuşturabilirsiniz.

Kolay Kullanımlı Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu

Kolay Kullanımlı Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu

Dolap kaplama folyosunun temizliği de gayet kolaydır. Hafif nemli bezle temizliğini yapabilirsiniz. Beyaz renkte olduğu için her gün temizliğini yapmanız canlı görüntüsü korumasını sağlar. Evinizde kullanıma bağlı yıpranmış mutfak üstüne, tezgah arasında zeminlere uygulayabilirsiniz. Beyaz renkli ürün her zemin için uygulanabilir. Çocuk odasında bulunan dolapların üzerine uygulayabilirsiniz. Beyaz olduğu için evde yıpranan birçok yer için idealdir. Desenli üretilmiş, çizilmiş ve soyulmuş dolapları yeni hale getirir. Eski yapılara estetik bir görünüm kazandırmasından dolayı müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kullanımı basit olduğu için tek başına kısa sürede dolaplarınızı bu ürünle yenileyebilirsiniz. Wolf-Fol dolap kaplama folyosu parlak beyaz 100 cm x 10 mt lake görünümlü kendinden yapışkanlı kaplama folyosu yorumları sayesinde detaylara ulaşabilirsiniz. Deneyimleri dikkat alarak yapacağınız uygulama sonrası evinizdeki dolaplara canlı ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu Avantajlı Fiyatı

Wolf-Fol Dolap Kaplama Folyosu Avantajlı Fiyatı

Wolf-Fol dolap kaplama folyosu parlak beyaz 100 cm x 10 mt lake görünümlü kendinden yapışkanlı kaplama folyosu fiyatı herkesin bütçesine uygun şekildedir. Fiyat belirlemesinde ürünün tüm özellikleri dikkate alınır. Kendinden yapışkanlı olduğu için kullanımı zahmetsizdir. İç mekandaki yüzeyler için 5 yıl arayla ürünü yenilemeniz tavsiye edilir. Ayrıca uygulama esnasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta zeminin kirden arındırılmış olmasıdır. Tozun ve kirin olduğu alanlarda istenmeyen hava kabarcıkları oluşur. Bu da dolaplara hoş olmayan bir görüntü verir. Daha önce bu ürünü satın alıp kullanmış müşteriler, deneyim ve tavsiyelerini yorumlar sayesinde başkalarına aktarır. Siz de bu yorumları okuyarak bilgi sahibi olmak istediğiniz konulara ulaşabilirsiniz. Mutfak dolapları, cam kaplama ve mobilya kaplama gibi geniş kullanım alanına sahip bu ürünü uygun fiyata Trendyol’dan satın alabilirsiniz.