Womm Çatlak Önleyici Ve Sıkılaştırıcı Krem

294 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Womm Çatlak Önleyici Ve Sıkılaştırıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WOMM COSMETICS Satıcı Ünvanı: WOMM MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0814091604300001 Vergi Kimlik Numarası: 8140916043
    Bu ürün WOMM COSMETICS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Womm Çatlak Önleyici ve Sıkılaştırıcı Krem Womm Çatlak Önleyici ve Sıkılaştırıcı Krem çatlak oluşumuna meyilli bölgelerde yoğun nem etkisi sağlayarak cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlar ve çatlak görüntüsünün oluşumunu önlemede etkin rol oynar. E vitamini, fitosteroller, squalen,teobromin, kafein, vitaminler ve minerallerce zengin güçlü bir antioksidaniçerikli yeni kollajen üretimini destekleyen bir kremdir. 125 ml UV ışınlarının neden olduğu yapısalhasarı önleyerek ve aynı zamanda foto-yaşlanma sürecini yavaşlatan bileşenleriçermektedir. Hipertrofik skarları azaltmak içinkullanılabilen anti-sklerozan özelliğe sahiptir. Hücre rejenerasyonu sağlayarak çatlakoluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ürün İçeriği: Gliserin, Kakao Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Sodyum PCA, Pantenol, E Vitamini, Allantoin, Shea Yağı, Aynısefa Ekstraktı, Portakal Yağı, Tatlı Badem Yağı İçindekiler / Ingredients: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Carbonate, Dimethicone, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Cera Alba, Ceteareth-20, Sodium PCA, Theobroma Cacao Seed Butter, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Panthenol, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Tetrasodium EDTA, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera Seed Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Allantoin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Extract, Sodium Hydroxide, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Coumarin. Kullanımı: Cildin çatlamaya meyilli bölgelerine (karın,kalça, basen, kol gibi.) masaj yaparak uygulanır. Çatlak oluşumundan öncekullanılmaya başlanması tavsiye edilir. Günlükkullanım için uygundur. * TÜM ÜRÜNLERİMİZ DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
Geri Bildirim Ver