Wonder Kids Kız Bebek Kazak Wk16w4341

149 TL
Son 1 ürün!
Beden: 0-6 Ay
0-6 Ay
6-9 AY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wonder Kids Kız Bebek Kazak Wk16w4341

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYBABYSHOP Satıcı Ünvanı: ÖZAY EMLAK İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0664041452500018 Vergi Kimlik Numarası: 6640414525
    Bu ürün MYBABYSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koca Kalpli Kız Bebek KazakWonder Kids kansorejen madde içermeyen kumaş ve boyalar kullanır. Ürünler antibakteriyel ve antialerjik kumaşa sahiptir. Üretiminde doğal iplikliler kullanılan Wonder Kids pamuklu kumaşlarıyla bebeğinizin narin tenine uyum sağlar. İnce işçiliği ile bebeğinizin vücuduna rahatlıkla oturur. Esnek olduğu için bebeğinizin hareketlerini kısıtlamaz. Kumaşı kaliteli olduğu için,sarkma yapmaz. Kolleksiyon bebeğinize rahatlık sağladığı gibi aynı zamanda şık görünmesini sağlar. Ürün renk tonları ekran ayarlarınıza bağlı olarak görsellerde farklılık gösterebilir. Ürün etiketi çıkarılmamış (hiçbir şekilde kullanılmamış olan ürünlerde) değişim mümkündür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver