Woodhane Briket Şömine Odunu 10kg

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Woodhane Briket Şömine Odunu 10kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastry Product Satıcı Ünvanı: EMİRHAN TİMUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8440779935
    Bu ürün Pastry Product tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şömine'nin keyfini pres odun ile çıkar... Mangal kömürü olarak, fırın odunu olarak, kazanlarda barbeküde ve mangallarda ete tat kattığı vasıtasıyla talep oldukça fazladır. Yüksek kalorili olduğu için şömineye birebirdir. Pres odun nedir?
  • Kayın ve meşe talaşlarının preslenerek briket haline gelmesidir, Katkı maddesi içermeyen tamamen doğal ve en yeni katı doğal yakıttır. Ürünlerimiz kayın ve meşe Ağaçlarının toz talaşlarından %100 doğal bir şekilde preslenerek üretilmektedir.. Ürünlerimizin üretiminde kesinlikle ağaç kesilmemektedir. İçerisinde her hangi bir katkı maddesi veya bağlayıcı yoktur. Kalori Değeri : 5.500 KCal Nem Oranı : %3 - 4 Yanma süresi 2 ila 3 saattir. Doğaya ve insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Kükürt oranı %0,04 seviyesindedir . Kül oranı %1"dir. Külleri bahçenizde gübre olarak kullanabilirsiniz. Kıvılcımsız , issiz , dumansız yanar. Yandıktan sonra közünde muhteşem bir odun ateşi mangal keyfi yaşayabilirsiniz. Normal oduna kıyasla %300 daha verimlidir. Pres Odun, lignin bakımından zengin orman ve tarımsal atıkların hiçbir kimyasal tutkal ve katkı kullanılmadan yüksek ısı ve basınç altında sıkıştırılarak elde edilen yeni nesil bir yakıt türüdür. Bu yöntemle üretilen Pres Odunun kaloriferik değeri , kullanılan ham maddenin kalori değerinin ortalama iki katına çıkmaktadır. Yanarken is ve zehirli gazlar çıkartmaması da artı bir avantajıdır. Şömine odunu , briket odun , yakıt briket ürünün ülkemizde yaygın olarak kullanılan isimleridir. Özel olarak paketlenmiş 10KG"lık lamine çuvallarda teslimat yapılır. Dövizdeki artış nedeniyle zam yapmamaktayız, normal ağaç odunu fiyatına briket odun satışı yapmaktayız. (Sayın müşterilerimiz
  • Piyasadaki diğer katkı maddesi içeren, kırılmayan yapıştırıcı bulunan briket odunlarla karşılaştırılmamalıdır. Onların üretiminde kimyasal kullanılıp kokusundan anlaşılacağı üzere insan sağlığına ciddi zararları vardır, kesinlikle %100 doğal olmasına dikkat ediniz.) Müşteri destek hattımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver