WoxoTedarik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Avcı Balıkçı Dağcı El Isıtıcısı Torba Kalpli Cep Sobası

77 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

WoxoTedarik Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı Avcı Balıkçı Dağcı El Isıtıcısı Torba Kalpli Cep Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moryconcept Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1045463379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7100577523
    Bu ürün Moryconcept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KALP ŞEKLİNDE SİHİRLİ JEL EL ISITICI Soğuk ayazlarda sıcacık kalbiniz yanınızda! Kalp Şeklinde Sihirli Jel El Isıtıcı Ellerinizi ısıtmak için pratik çözüm! Evde, sokakta, konserde, maçta, işe giderken, kampta... her yerde ellerinizi sıcacık tutar! Ağrıyan veya üşüyen ellerinize sıcak pres yapar. Her türlü açık hava aktivitesinde ellerinizi ısıtmak için, kalp şeklinde tasarlanmış ısıtıcıyı aktif hale getirip avucunuza giymeniz yeterli! Ürün Kullanımı: Metal yuvarlağa iki elinizin yardımı ile çıtlatın.
  • Jel el ısıtıcı, Yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi katılaşacaktır.
  • Tamamen soğuduğunda tüm kristaller jel alana kadar kaynar suda kaynatınız.
  • Tüm bu işlemleri tekrar tekrar yaparak ürünü sürekli kullanabilirsiniz.
  • Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Jel cep ısıtıcısını kullanmanızın ardından tekrar kaynatarak sıvı hale getirebilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Ancak ürünü kaynatmanızın hemen ardından, sıcak halde iken metal pulu çıtlatmayınız. Ürün kargoda aktiflenmiş olabileceğinden elinize ulaştığında katı halde olabilir. Bu, ürünün arızalı olduğu anlamına gelmemektedir. Ürünü kaynatarak tekrar sıvı hale getirebilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Jel El Isıtıcıyı nerelerde kullanabilirim? Karın ağrılarında, karın bölgesi ve ayaklara konabilir, Yatağınızı veya yastığınızı ısıtmak için, yatağa girmeden 5-10 dk önceden yatağınıza koyarak, güvenli şekilde ısıtabilirsiniz. Kayak yaparken veya yürüyüşte, koşuda, montunuzun içini ısıtmak için, dağcılık, kamp ve avcılık da tulumlarınızı ısıtmak için, ağrı ve sıcak press gerektiren yerlerde, pansuman yapmak için. Sıcak tutmanız gereken bölgelerinize anında ve gerektiği yerde sıcaklık imkanı sağlamak için. Toptan jel ısıtıcı için irtibata geçiniz. Paket İçeriği: 1 Adet Kalp Şeklinde Sihirli Jel Isıtıcı
Geri Bildirim Ver